Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 3
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo si la noi e innorat....si eu tocmai mi-am schimbat lenjeria de pat...sper sa am noroc sa se usuce.. mai are putin. felicitari fetelor ptr sport...daca trebe, trebe! eu ieri am facut de toate...turbo jam, pilates si tae bo..si 8 min ab...si inca rezist azi cred ca pauza... voi folositi ata dentara/clatitoare de gura? cat de des? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
vecinii nostrii dragi
Mami de fetita frumusica
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
citat din mesajul lui alexutzzza si noi treziti de grindina. Felicitari fetele pentru dieta si sport! Si eu am zis ca fac zilnic 8 min abs....am facut martea trecuta, am avut febra 5 zile si apoi mi-a trecut...si febra si elanu Yannis nu mai mananca ...am zis ca e mancarea, am zis ca e rontzaiala dintre mese , ca e ziua dificila, ca e somnu ca e una ca e alta dar deja e a 3a zi imposibila. Deci efectiv refuza sa deschida gura. cere mancare dar cand ma vede ca vin cu castronu si lingurita incepe sa se arcuiasca tot, cu cantece cu balacarit in mancare cu maimutarit cu nimic nu merge....e extrem de greu...oare de ce? azi nu i-am dat nici rontzaieli nici lapte nici nimic si de la 9:30 dimineata a mancat numa o banana pe la 12 atat si acum mi-a scuipat tot....si nici de bibe cu lapte nu vrea sa se atinga....oare de ce? Editez sa mentionez ca acum a avut de ales intre - o mancare noua recomandata de o mamica : tagliatele cu broccoli , sunca si branzica...nimic! la gunoi cu restul care a scapat ne-intins pe toata masa sau ne-scuipat - mancarea lui obisnuita cu cartofiori carnita rosiii etc, pe care in mod normal o mananca bine...nu! - mancare din borcanel care mereu ii place...nu! - intr-un final a mancat cu chiu cu vai jumate de iaurt din iaurturile din care de regula mananca si 2..... de Yannis |
Mami de fetita frumusica
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Ce liniste.... Sa va zic ce mi-a facut Mara azi. Mergea prin casa si s-a impiedicat, iar eu am facut "iiii" (asa fac mereu, nu ma pot dezvata). O vad ca se ridica, face un pas, se opreste, se duce inapoi la locul unde a cazut, se intinde teatral pe jos si incepe sa se miorlaie cu ochii la mine. Imi venea sa o mananc! Are o chestie de cauciuc moale cu ceva luminite. Azi toata ziua si l-a bagat in san si merega asa cu el, din cand in cand il mai bate sa se aprinda luminitele.. Daca i-l scot, in secunda urmatoare si-l baga la loc. Ma duc sa o spal. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de fetita frumusica
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
citat din mesajul lui Ruxita cand cade pe jos am reflxul de a spune "opaaa", si-l las la se ridice singur, nu dramatizam nimic, a cazut, acum sa se ridice! Da, cam le potrivesc de-un spectacol... si Kay are momente cand se miorlaie numai ca sa fie bagat in seama! Ce-a facut azi, bunica-sa a turnat uleiul din bidon (de tabla de 5 l) intr-un sticla de plastic (ca ramasese putin) si a scos bidonul in hol sa-l aruncam si Kay a luat bidonul si l-a pus inapoi in camara! Si vopselurile de acril al lui taica-su erau toate pe hol si bunica-sa ii spune sa le aranjeze frumos pe etajera telefonului, si el s-a conformat imediat, le-a aranjat frumos pe ultimul raft... Ii place sa ma ajute la diverse activitati, la maturat, spalat, facut masaj... toata ziua trebuie sa-i dau activitate... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Mami de fetita frumusica
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
citat din mesajul lui Ruxita i-am reprosat mamei ca mi-a dat o orientare profesionala de kkt (m-a determinat sa fac 9 ani de muzica desi sunt cam calcata pe-o ureche si colegiu de muzica, aceeasi perseverare in eroare si apoi facultatea dorita de ea, nu inteleg de ce ea trebuia sa ia toate deciziile)... si m-am enervat ca nici macar nu vroia sa-si asume aceste gafe... si m-am enervat atat de tare, dar mai ales pe mine... cine naiba ma impiedica acum sa fac facultatea dorita??? deci am hotarat sa ma inscriu la master... ase clar dar inca nu stiu la ce anume... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Mami de fetita frumusica
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Daca toata lumea doarme ma retrag si eu la ....somn usor
Mami de fetita frumusica
Motto-ul de azi:
alicredo spune:
citat din mesajul lui simplicity Daca toata lumea doarme ma retrag si eu la ....somn usor Mami de fetita frumusica Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
somn ushor....nu trimit nici o vreme....ca a fost ok pana la urma azi...doar niste stropi razleti...care plecau inspre voi sper ca v-au ocolit.maine ma uit si eu la poze, azi nu am apucat.trimitem si noi pupicul inapoi
cica maine e frumos...mergem si noi la zooo
noapte buna fetele!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata, doamnelor!
Haideti la o cafelutza calda si aromata!
Am reusit sa prind programare la orl ieri dupa-amiaza...Iris e ok, nu sunt semne de nimic, doar de maseleala. Deci...bazdaci cat cuprinde. In rest...noapte normala, 2 treziri de lapte la 2 si la 6...Curios este ca seara, noaptea si dimineata isi bea sticlele pe nerasuflate, iar ziua imi serveste un circ de zile mari..Cred ca o las fara suplimentul de lapte ziua, ca e maricica, si ar cam fi cazul sa trecem si noi pe solide cum trebuie, fara completare de lp, ca sugarii......numai de-ar manca...
Miki... de capitol nou.
Ana, Nyny...sarumana de incurajari.
Dece, Nyny, Alicredo, Ale1212xa....felicitari pentru rezultatele dietelor si sportului! O sa fiti mai gazele chiar decat gazelele! mamicile hotarate si frumoase!
Loredana, Alexutzzza... si un tir de pentru voi...eu nu faceam fata perioadei asteia, daca tati de iris avea un asa program!
Mire...bine ca se simte mai bine Mara! Cat despre teatru.......tare sunt scumpi, cum incearca ei marea cu degetul!
Simply...vazut poze.....superbi sunteti cu totii, sunt spiciles! Tare frumos si parcul.....Si ce cald e la voi...
Ruxita...spor la curatenie sa ai! O sa mearga repede, cu Kay ca si ajutor de nadejde!
Ale1212xa...sorry de maraiala Dragoselului, si maseleala usoara va dorim!
Alexutzza... Felicitari pentru maselutza, si multu de cinste!..imi pare rau de ne-mancarea lui Yannis...Daca nu are alte semne clinice gen muci, kk moale,..tralala...cel mai probabil ca face asa de la masele...Iris face asa dinainte de 6 luni, cu mici pauze, intre eruptiile dentare. Exact cum ai descris tu...ii e foame, merg sa ii dau mancare...si incepe circul...arcuieli in scaun, dat peste mana, impins mama de langa scaun, desene, muzica...Si circ la lapte. De asta am si fost cu ea la orl, ieri. Sa exclud o otita...Sper ca lui Yannis sa-i treaca mai repede, ca "bob de mazare" se da cu kurul de pamant cam cate 2 luni, la fiecare pereche de dinti. La masele chiar a fost atipic comportamentul. Adica a mancat binisor cu vulcanii in gura, si dupa ce au inceput gingiile sa pocneasca si pana au iesit complet bazele...circ maxim. Dar Yannis e un barbatzel curajos, sigur o sa treaca mai repede peste durere decat "mall-ista" de iris.
Alicredo...despre ata dentara...da, obisnuiam sa folosesc cand eram la birou in era pre-iris. Acum...trebuie sa re-incep sa imi aduc aminte vechile obiceiuri, ca am ramas de carutza.
O zi minunata tuturor!
nyny spune:
Buna dimi...
Sorina sarumana pt cafelutza. Succes in scoaterea meselor de lapte de peste zi... ca tot spuneai de Diana ca a renuntzat singura la biberon, suzeta... incet incet intra si Iris pe fagas normal.
Simply sunteti o familie foarte frumoasa... o stiam si am mai zis-o. Pozele sunt super ...reflecta doar realitatea
Si noi avem nopti din ce in ce mai linistite. Dav se culca la 10 si se trezeste la 6 pt lapte, dupa care adoarme iar pana pe la 8.
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alicredo si la noi e innorat....si eu tocmai mi-am schimbat lenjeria de pat...sper sa am noroc sa se usuce.. mai are putin. felicitari fetelor ptr sport...daca trebe, trebe! eu ieri am facut de toate...turbo jam, pilates si tae bo..si 8 min ab...si inca rezist azi cred ca pauza... voi folositi ata dentara/clatitoare de gura? cat de des? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Vreau si eu spoooort!!! Dar nu stiu cand, doar daca renunt la somn!!!
Eu folosesc ata dentara seara. Apa de gura nu am folosit niciodata, imi vine sa vomit de la ea. Am incercat 1 data si a 2-a oara nu mai repet experienta.