Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
decenuela spune:
neatza fetili...saruman de cofe sorina...ca de obicei....foarte buna...
bea...tu ai acolo un...smecher...are niste ochi...de cornaci..sa te tii bine..are o toana de energie...
mire eu ii dau galbenusul fiert...insa si ou intreg in diverse mancaruri( galustele, paste cu branza si eu lacuptor...etc)
harnicutz....canini??? barrrrrr
alicredo....deci tu mi l-ai trezit pe jiji asta noapte, ai?
el nu se mai trezeste noaptea...doar ca aseara s-a cam agitat de la nas infundt....il deranja...insa a trecut si acum de la 7 e fresh
...imipare rau...pt tot...insa....tare m-am distrat cum ai pus tu pe...hartie toata activitatea...asa e cand hormonii isi fac de cap...
cu dieta stau bine si nu prea....
am dat jos de la nemancat, obo, dezhidratare...si am pus la loc...imediat...sper ca de luni sa reincep...pt ca....n-am fc abuzuri( exceptie niste gogosei cu topic de cioco in parc ieri...si niste placintele cu visin la caransebs)..dar n-am mancat cum trebuie..adik 5 mese...asta e...nu-i bine, dar nici rau...
JM vine azi..iar mama pleaca acu dimi...
m-a disperat un pic...de reactiile ei..vizavi de jiji..cred ca daca ar stamai mult la ea....l-as numi pui de avicola....ca asa ar ajunge de prea multa protectie...dar...asta e...nu-mi bat prea mult capul...
am o gramade de facut..cred ca 3 masini de calcat..de fc mancare...n-am reusit nik cu ea aici...cumparaturi....etc...le-oi face eu...daca e jiji intelegator..macar o parte...
fac spam...dar macar atata sa am si eu...cafeaua de dimi...
sa aveti un we superb...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
ink una si ma duc....
va las un link sa va dati cu parerea
http://fashion1class.wordpress.com/
e vb de fosta mea cumnata .... care a fost cea mai buna prietena a mea( evident...a fost....ca sange-n apa nu se face..si la greu a intors tot ce stia impotriva mea...dar nu mai conteaza)...a luat caile strainatitii( loredana...e in hamburg) si acum vrea sa incerce sa faca ceea ce si-a dorit dintotdeaua...cum vi se par?
eu am zis c-am s-o ajut cu sfaturi la capitolul...vanzari...ca de...la asta ma mai pricep....
pup ..gata...se imbraca mama si eu beau ca nesimtita cafeaua in pat...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
Neatza...
Ma bag si eu la o cafea Sorina sarumana... legat de afta din guritza, tot asa stiam si eu de glicerina cu stamicin. Urmareste-o sa vezi daca nu cumva mai apar si altele...poate nu.
Alicredo... da, pana la urma am avut o zi frumoasa ieri. Maicaaa... ai un talent la povestit ... bine ca ai gasit bona pana la urma. Aoleuuu...si bine ca schimba sotzu' locul de munca... cu asa fete saritoare prin preajma.
1.Noi nu mai sterilizam
2.Cu putza noi suntem ok. N-am avut niciodata probleme. Se decaloteaza complet.
Eu l-am bagat iar la culcare pe la 8 ... era treaz de la 5.30. Astept sa se trezeasca, le dau sa manance si direct in parc ne oprim.
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
Nyny.. de raspuns. O sa o urmaresc. Inca nu-s sigura ca e afta...eu n-am prea avut ocazia sa vad afte "live". Habar n-am de la ce putea face afta... Poate nu-i, si face doar "figurele de mall".
M-au distrat tare zicerile si poznele Marei si ale lui David!
Din ciclul "vineri 13, pe strada mea".....
Ieri dimi am pus o masina de rufe la spalat. N-a trecut multa vreme si s-a oprit apa rece la baie pe toata coloana. Si de ieri dimi...n-a mai venit. Am tot asteptat-o, cu rufele in masina...doar-doar....si nimic! Azi de dimi mi-am facut curaj, so...m-am distrat spaland de mana cu apa oparita(ca numai de aia curge) o cada mare de rufe.
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo mai trimit unu ca sa am avans fata de nyny mai sterilizati ceva? noi da...o data la 3 zile cand se aduna sticlele mamici de baieti...cum stati cu putzulicile? decalotate?ha? ce remediu aveti /stiti ptr suptul degetului....? noi tot problema asta o avem din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
sterilizat nope.......
putulica decalotata demult........
si degetul, am citit ca nu e neaparat ok, dar ca nu ai ce sa ii faci, si poate si cand o sa aiba 15 ani, o sa isi savureze degetul sub plapuma, ca asa ii place lui.........
asa isi suge si fina mea degetul, insa maica-sa nu a reusit sa o dezobisnuiasca..........
succes la voi daca reusiti!
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
aseara iar a fc 38.2
adormit foarte greeu
trezit urland
inca nu a spart caninul ala nesimtit............
azi noapte ....noapte a la jiji....................
dece te invidiez ca dormitit asa bine,
oare noi cand om dormi asa???????
mi-e dor de o noapte linistita, sa ma culc la 10 si sa ma trezes dimi la 10...........
offfffffffffffffff
mersi de cuvinte frumi la adresa printului meu..........doamne ce tona de energie are, vorba lui dece..............
is curioasa, dar cred ca nu am pus un kil pe mine.................
:)
e de bine
macar atata
nynyazi noapte imi bateam capul, daca va ajunge ivan sa fie destul de destept........sau nu nu e bine zis, destul de intelegator,
ca sa pot sa tin una alta pt fetita....pe ici colo.sa nu fiu nevoita sa le cocotez mereu pe dulap sus................
ce zici?
voi cum erati?
atat am ras ieri...........
m-am schimbat, in fata lui, era in scaun, se uita la mine......
si mi-am luat sutien si maieu....
si se uita la burta.......i se pare mare in comparatie cu alte burti......
si zic acolo e bebe
merg mai aproape
mangaie burta zice dupa mine.bebe
si a mai fc in ziua aia mai multe afirmatii cand ajungea in contact cu burta si tot zicea bebe............
stie sa coboare scarile singur......
deschide toate usile............iese afara cand nu incui usa........
deci e super extra mega inteligent.........
si il iubesc de nu mai pot
da de ar iesi dintii aia odata!!!!!!!!!!!!!!!!
offfffffffffffffffffff
incep sa isi faca efectul "NU"-urile....
spuse ferm
nu se mai atinge daca vad si ii zic..........
e de bineeeeeeeeeeeee
azi e sora mea, asa ca fac curat in toata casa..........e vraiste............
va pup
o zi frumoasa
Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
sorina afta e asa
http://www.esanatos.com/imagini/medicale/afte%20bucale-2.jpg
e nasol
eu am doua asa, dar cam de doua ori mai mari in gura tot prin zona aiai ma dor de nu mai pot
abia pot sa pap
deja de mai bine de o sapt................
Doamne ajuta!
nyny spune:
citat din mesajul lui decenuela ink una si ma duc.... va las un link sa va dati cu parerea http://fashion1class.wordpress.com/ e vb de fosta mea cumnata .... care a fost cea mai buna prietena a mea( evident...a fost....ca sange-n apa nu se face..si la greu a intors tot ce stia impotriva mea...dar nu mai conteaza)...a luat caile strainatitii( loredana...e in hamburg) si acum vrea sa incerce sa faca ceea ce si-a dorit dintotdeaua...cum vi se par? eu am zis c-am s-o ajut cu sfaturi la capitolul...vanzari...ca de...la asta ma mai pricep.... pup ..gata...se imbraca mama si eu beau ca nesimtita cafeaua in pat... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece ... ce sa-ti zic.. tine de gusturi. Sincera sa fiu nu prea sunt stilul meu (prea scurte sau prea lungi, prea inflorate, prea decoltate) ... nu stiu daca sunt un bun etalon
nyny spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Nyny.. de raspuns. O sa o urmaresc. Inca nu-s sigura ca e afta...eu n-am prea avut ocazia sa vad afte "live". Habar n-am de la ce putea face afta... Poate nu-i, si face doar "figurele de mall". M-au distrat tare zicerile si poznele Marei si ale lui David! Din ciclul "vineri 13, pe strada mea"..... Ieri dimi am pus o masina de rufe la spalat. N-a trecut multa vreme si s-a oprit apa rece la baie pe toata coloana. Si de ieri dimi...n-a mai venit. Am tot asteptat-o, cu rufele in masina...doar-doar....si nimic! Azi de dimi mi-am facut curaj, so...m-am distrat spaland de mana cu apa oparita(ca numai de aia curge) o cada mare de rufe. Sorina, mami de Diana si Iris |
Ai spalat de mana? AUUUU... NASOL. Saracele mamele noastre ce s-au mai chinuit cu noi ... ce bine imi pare ca m-am nascut in secolul 20
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 sorina afta e asa http://www.esanatos.com/imagini/medicale/afte%20bucale-2.jpg e nasol eu am doua asa, dar cam de doua ori mai mari in gura tot prin zona aiai ma dor de nu mai pot abia pot sa pap deja de mai bine de o sapt................ |
Bea...
Brrrrr, nasol...ai si tu? Nu merge cu glicerina?
La iris...e ca o papila gustativa ceva mai maricica, pe limbutza, exact pe varful limbii....de aia am zis ca nici nu stiu...o dau cu glicerina...ii mai dau si cu un strop de orajel pe ea inainte de masa...As fi fost mai linistita s-o vada doc, dar...nah...