Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 nynyazi noapte imi bateam capul, daca va ajunge ivan sa fie destul de destept........sau nu nu e bine zis, destul de intelegator, ca sa pot sa tin una alta pt fetita....pe ici colo.sa nu fiu nevoita sa le cocotez mereu pe dulap sus................ ce zici? voi cum erati? |
Offf Bea... e greu la inceput. Mara oricum a fost un copil cuminte, cu toate astea a fost un pic geloasa... si e normal zic eu... facea tot felul de chestii numai sa fie in centrul atentiei. Pt sigurantza lui va trebui sa il tii in continuare departe de lucrurile periculoase. Nu au capaciatatea sa discearna ce e bine si ce e rau pt ei pana spre 3 ani... daca nu si mai tarziu. Trebuie sa fii mereu in garda .
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Ai spalat de mana? AUUUU... NASOL. Saracele mamele noastre ce s-au mai chinuit cu noi ... ce bine imi pare ca m-am nascut in secolul 20 |
Da, saracele mamele noastre...Eu mi-am amintit cum am crescut-o pe diana...studenti amarati...nici nu visam la masina de spalat normala, daramite automata...frecam la haine de mana...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui decenuela ink una si ma duc.... va las un link sa va dati cu parerea http://fashion1class.wordpress.com/ e vb de fosta mea cumnata .... care a fost cea mai buna prietena a mea( evident...a fost....ca sange-n apa nu se face..si la greu a intors tot ce stia impotriva mea...dar nu mai conteaza)...a luat caile strainatitii( loredana...e in hamburg) si acum vrea sa incerce sa faca ceea ce si-a dorit dintotdeaua...cum vi se par? eu am zis c-am s-o ajut cu sfaturi la capitolul...vanzari...ca de...la asta ma mai pricep.... |
Dece.....subscriu la ce a spus Nyny...rochitele sunt frumoase, dar nu sunt tocmai stilul meu...Bine, eu nici nu sunt vreun trend-setter...imi plac mult jeansii, iar la birou ma imbracam office...si cam atat..
Loredana71 spune:
Ziua buna,ziua buna!
Zi ploioasa la noi astazi,si voiam sa merg in centru la plimbare
Decenuela,ce ironic,ma uitam la poze si ziceam oare unde or fi facute...Si dupa ce m-am uitat bine,am zis ca-s facute pe undeva prin Londra haha...si cand colo,la mine acasa
In ceea ce priveste rochitele...stilul e destul de greut,asa,chestie de gust...Insa sigur poate imbunatati prezentarea,oho si inca cum...sper sa nu supar,dar unele sunt foarte...ieftine...Cred ca daca ar face o prezentare profesionala,frumoasa,ar putea vinde,desi mie,personal,nu imi plac deloc...Dar eu sunt doar o persoana,orice se poate vinde daca stii sa il vinzi....Ea e modelul?Daca nu e ea,poate ar putea incerca sa foloseasca un model...Cam asta...
Nyny,ce nazdravan de baiat ai acolo,auzi ce forta la elBine ca nu s-a lovit sau altceva...
Beatrice,ti-am admirat si eu flacaul,cum urca scarile,ce bine merge,merge si a mea,dar ,de-abia ridica piciorul sa urce scarile cand o duc de mana...Foarte tare!
Alicredo,nu mai sterilizez nimic,de multicel,iar degetul nu si-l suge Lara,vedem mai tarziu,sper sa nu ii vina ideiDespre alte putulici nu ne pronuntam
Vai fetelor,cu spalatul la mana...Mama avea o masina Albalux acasa pe vremuri,caram apa cu galeata inauntru,apoi caram apa afara,trebuiau stoarse,deci aproape spalate la mana haha....Eu am spalat la mana o perioada,eram studenta si apoi inca o perioada,doamne greu mai era...Ma omora storsul,aveam niste bete,le puneam peste cada si puneam la scurs ca sa le pot manevra mai usorGreu domne....Acum face tot masinutza,ma bate gandul sa imi iau si un uscator,eventual in noua casa,cand ne-om muta,scap si de intins
Va urez o sambata frumoasa!
Beatrice1982 spune:
ooooooooohooooooooooo si eu spalam de mana........si inca cat...........
spalam mult.......
o ajutam pe mami, numa prin 90 si ceva am avut masina de aia care spala si hainele le limpezeam noi..doamne de cate ori mi-a inghetat mana la limpezit..........aoleuuuuuuuu
si numai dupa nunta ne-am luat masina automata, adik de 5 ani numa, asa ca am avut parte in spalat mult si bine, acum insa e boierie!!!!!
mno asta este
nyny, deci asa................
bun,....deci ma pregatesc psihic si fizic de pe acuma..........
of offfffff
mai ami
grele e..........
abiaa astept sa nasc............
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor Salutam fetele frumoasa si gazele Ce rezultate spectaculoase aveti Alicredo, Dece, Ale12, Nyny, felcitari si spor in continuare am inceput cu ce ma doare, si la mine a inceput sa-si faca efect dieta mea, o dieta ce nu prea e dieta dar merge, am redus cantitatile si painea, de dulciuri nu ma pot lipsi, dar mai putin , se vad vreo 3 kg in minus de la 1 mai, dar alea au fost cel mai usor de dat jos acum vine greul; Simply superbe fotografii , Bea felicitari pentru cele trei lunitze, sa fie cat mai usoare si frumoase cele 6 ce au ramas, sa savurezi fiecare moment , bravo Ivanel pt topogan; A. doar se urca singurica pe scari, cand se da jos o sustin un pic; Sorina si mie mi se pare ca ar manca cam putintel dar ma intreb de unde stim noi cam cat ar trebui sa manance? eu stiam ca ei ar avea stomacul cat pumnul lor inchis, si poate ca le e de ajuns cat vor ei, zic si eu...eu lapte ii dau doar inante de culcare; iti doresc succes si Iris sa pape sa fie mami multumita Mire ce face Mara? au trecut mucisorii Sorina, Nyny, Mp, Ana frumos pt commenturi si aprecieri Voi de cate ori pe saptamana dati oua la copilasi? eu cam o zi da una nu, asa mi-s zis pediatrul, dar nu tot timpul il mananca; ati inceput sa-i dati moale sau fiert bine bine? eu ii mai dau si moale cateodata dar sunt outze de la gainile mele pe care scriu exact ziua in care sunt ouate; pui mic |
mi se pare cam mult o zi da una nu...eu ii dadeam de 2 ori pe saptamana pana cand intr-o zi i-am pus si albusul, a papat iar a doua oara nu a mai vrut...si am uitat de ou o periada...acum iar ii dau...cand imi amintesc..o data pe saptamana sau mai rar, numai galbenushul ca scuipa albusul...fiert cleios...am citit undeva, nu mai stiu unde, ca deacum putem sa le dam oua mai moi.
si eu am surse sigura de oua de tzara!
lorex spune:
citat din mesajul lui lia_2009 sorina, i-am spus ca a facut ror in ianuarie. Am fost de dimineata la medicul ei si ne-a spus ca ar fi o boala de piele dar nu din cele cunoscute, ar fi ceva nou. Febra a facut 3 zile pana i-a erupt pe piele. Poate de la febra nu a mancat. De o sapt si mai bine are diaree doar un scaun pe zi am spus si asta la dr. Oare fac bine sa urmez tratam cu zyrtec? o sa-i treaca? Doamne ajuta sa se faca bine. |
eu as fi sigura ca-i boala de copilarie...nu inteleg parerea medicilor...dar, daca zic ei..
lorex spune:
citat din mesajul lui alicredo mai trimit unu ca sa am avans fata de nyny mai sterilizati ceva? noi da...o data la 3 zile cand se aduna sticlele mamici de baieti...cum stati cu putzulicile? decalotate?ha? ce remediu aveti /stiti ptr suptul degetului....? noi tot problema asta o avem din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
nu mai sterilizez de multisor...deloc!
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela ink una si ma duc.... va las un link sa va dati cu parerea http://fashion1class.wordpress.com/ e vb de fosta mea cumnata .... care a fost cea mai buna prietena a mea( evident...a fost....ca sange-n apa nu se face..si la greu a intors tot ce stia impotriva mea...dar nu mai conteaza)...a luat caile strainatitii( loredana...e in hamburg) si acum vrea sa incerce sa faca ceea ce si-a dorit dintotdeaua...cum vi se par? eu am zis c-am s-o ajut cu sfaturi la capitolul...vanzari...ca de...la asta ma mai pricep.... pup ..gata...se imbraca mama si eu beau ca nesimtita cafeaua in pat... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
nici mie nu-mi prea plac...nu sunt genul meu, dar cred ca importa foarte mult prezentarea...pozele nu sunt profi, manechina nu e profi, si conteaza pentru privitor pana si atitudinea manechinului...tre sa arate ca e mandra de haina pe care o prezinta...cred ca ar trebui sa investeasca aici..in prezentare..