Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
nyny spune:
Se cunoaste ca e inceput de weekend si mai ales ca s-a incalzit afara. Am iesit si noi vreo 3 ore. S-a marit ziua si nu mai suntem mereu pe fuga. Avem timp sa si dormim dupa-amiaza, sa mancam, sa ne imbracam linistiti... si ne ramane destul timp si de joaca in parc. Maine si poimaine numai asta facem... ne plimbam si ne jucam afara... abia astept.
Trebuie sa marturisesc ca am scapat prin dovleci in seara asta... am mancat o inghetata Mars si cred ca ma bag si la niste floricele... daca-i bal... bal sa fie.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 am ce am promis.... www.youtube.com/watch?v=z8QxlTKYotQ" target="_blank">aici alearga dupa copiii mari...va dati seama ce de kilometri fac dupa el....nu am facut mult sa mi se poata incarca........... si www.youtube.com/watch?v=JkoIExFxiXA&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">aici se da pe topogan..... nyny si tu ai o minune de copil acolo...............sa pot zice, ca daca ivan e asa, fetita va fi cumintenia intruchipata??????????????????????????? sau invers?????????? :) ma distreaza fiu-to asta, ca si al meu e la fel...............doamneeeeeeee |
Bea am vazut si eu filmuletele cu Ivan... mamaaa da are o vitezaaa si la alergat... si la urcat de scari. E super tare. E bine ca stai tot timpul in spatele lui, Doamne fereste, sa nu se dezechilibreze si sa cada.
Daca e fetitza, sigur o sa fie cuminte... TREBUIE... ai nevoie sa fie cuminte
Mamica fericita de Mara si de David
alicredo spune:
citat din mesajul lui nyny Mda... deci Vineri 13... 1. am o zi de kko la servici 2. David a smuls pur si simplu un calorifer din perete. Nu sunt superstitioasa de fel... dar azi parca s-au cam brodit. Mamica fericita de Mara si de David |
nyny...ai scapat de ziua de azi?s-au mai linistit lucrurile?
oricum...zic si eu...ce barbatel puternic ai
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
o zi minunata si tie mami de si |
mami...pe unde ai umblat? miss u
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia Inca o intrebare si termin cu spam-ul. Voi cum le dati oul? Intreg sau doar galbenusul? Noi suntem cam restantieri la capitolul ou, desi avem sursa sigura de oua de tara. Ieri i-am dat niste galbenus si l-a mancat. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) si noi...tot restantieri...dar daca zic fetele ca e bine de 2 ori /saptamana.... eu ii dau fiert in apa...si galbenus + albus doar jumate. v-am pupat....pe amandoua....ca daca o pupam numa pe Mara...ne sare cuscra in cap |
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982 am ce am promis.... www.youtube.com/watch?v=z8QxlTKYotQ" target="_blank">aici alearga dupa copiii mari...va dati seama ce de kilometri fac dupa el....nu am facut mult sa mi se poata incarca........... si [ulr="http://www.youtube.com/watch?v=JkoIExFxiXA&feature=mfu_in_order&list=UL 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
ce va invidez....mi-e ciuda pe vremea frumoasa de la voi....aici toata saptamana a plouat(parca mai mult ca de obicei ) mie azi mi-au venit musafiri...si stau cate 5-7 zile...deci eu sunt in butoi...am dat iama in carbohidrati...daca-i bal...bal sa fie! sau cum?!?de luni e alta zi...si eu sunt si mai grea la kg ...cica din cauza cm.deci nu ma mai cantaresc din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!!
alicredo spune: decenuela cum esti cu dieta? ti-ai intrat din nou in ritm? jiji...a dormit toata noaptea? sper ca doarme acum...daca se trezeste...eu l-am pomenit
alicredo spune: mai trimit unu ca sa am avans fata de nyny
sorina_bz spune: Buna dimineata, doamnelor! |