Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(36)
Raspunsuri - Pagina 5
luciact spune:
LMA sarbatoritilor zilei
sanatate la puiuti Tunde
bine ai revenit ralukara
super tari povestile voastre fetelor...
Irinuka si Eva a facut acum cateva zile, dar doar o data kk cu cateva firisoare de sange, sper sa nu fie nimic nici la voi
maine vine pediatra la controlul de 4 luni
sa le fie de bine si celorlalte buburuze crestinate in weekend
roxx felicitari pt blog(uri)
crissia spune:
Legat de kg ,eu am pus 24 pe parcursul sarcinii,din care 6 le mai am si acum.si sunt toate pe pulpe si fund deci nu intru inca in pantalonii vechi.
in schimb de burtica am scapat de tot
Mami de printesa Maria Karina (17.01.2011)
alinushali spune:
Buna fetele la noi este super vant, mi-au zburat toate rufele prin curte.
LMA Rebecca Andreea ,Luca ,Dragos Zian ,Sonia Diana , Ana Elena, Kevin
Doamne, eu innebunesc cu matza asta a mea, rupe hainele dupa ea sa se ridice.Daca o asez pe mine nu se la pana nu se aseaza in fund . Mama...si baleste de mor.
PArul si mie imi cade de am reusit sa infund scurgerea la dus, iar fii-mea nu se lasa pana nu il strange pe tot din pat.
Acum am si eu o intrebare- voi cum dati vitamina D(vigantol)? ca eu nu reusesc sa-i picur direct in gura, ca se misca tot timpul si le-am pus in lingurita cu putin ceai. Oare mai are efect?
O mica paranteza, am vazut la ea in gurita ca are niste pete albe pe gingii , acolo unde ar trebui sa iasa caninii. Doctorul mi-a spus ca picii astia se dezvolta mult mai rapid si nu s-ar mira sa-i iasa dintii.
GAta va las , poate ma incumet si eu sa calc azi .
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze
Edit. in loc sa scriu gingii, am scris dantura(aia invizibila)
Andutza_B spune:
Fetelor, m-am deprimat infiorator. Dupa cum stiti, stau langa Cluj, in suburbie. Aici nu am unde sa o scot pe Miruna, ca inca nu e niciun parculet ca lumea, cu natura multa, peste tot sunt blocuri sau constructii neterminate si mult praf. Ce e natura- niste campuri, balarii...
Mai inainte am vrut sa ma aventurez cu ea in carucior, ca m-am gandit ca imi deschide soferul autobuzului usile la mijloc, ma ajuta cineva sa ma urc, etc. Dar m-am deprimat cand m-am gandit ce inseamna... Si sa car si carucior, si lapte, si biberoane, etc.
Marsupiul e varianta cea mai buna, dar ma rupe de spate. Fetelor, exista vreun marsupiu care sa ma ajute si pe mine, la 43 de kile, sa car un bebe de 6 kg fara sa sufar o saptamana dupa aia, la pat? Am vazut diverse modele, la multe scrie ca-s pentru cei cu dureri de spate, dar oare sa ii cred? Noi avem un marsupiu Bertoni, dar nu sunt multumita deloc, oricat l-as strange, Miruna nu sta lipita de mine, nu are sprijin pentru spatele meu acolo, jos...Imi atarna si ma doare si spatele, si burta si umerii
Si: voi aveti gentuta de mamici?
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
roxx26 spune:
RALUKARA, bine ai reventi. Blogul eu este deja la semnatura, da mai spre dreapta, asa Da, vazut Zeitgeist, evident.
Imi pare taaare rau ca s-a dus si la tine lapticul...
ANDUTZA, eu ti-as recomanda un wrap. Sau un marsupiu Baby Bjorn (eu le am pe amandoua si ma descurc tare bine, desi am o scolioza de toata frumsetea).
MAYANE, am lesinat de ras cu foarfeca ta
ZIKI, mai lasa-le naibii de depresii...
TUNDE, un maare pentru mamica rabdatoare si puiutii bolnaviori!
GABRIELA, io ieri am facut pui cu sos de rosii si azi fac o mazare, mandra mea a papat si varza calita si n-a protestat, cred ca n-o sa zica nimic nici de mazare...
Bai, sunt un car de nervi, ma trezesc ca o floare, vad ca e ditamai soarele afara si ma apuc de spalat. Evident, scot rufele afara ca doar e soare, nu? In maxim 10 min incepe ploaia...Alerge bezmetica in curte sa strang rufele. In 5 min se oprste si iese iar soarele... Nu le mai scot, gata, le intind pe uscator si aia e!
A! Si am oglinda si parasolar pt bebe
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
roxx26 spune:
CRISSIA, nu te supara pe noi, dar ideea e sa mai stai pe aici, sa ne mai povestesti si sa te cunoastem mai bine, pana la FB si poze. Nu trebuie sa ne-o iei in nume de rau, dar se intampla tot felul de lucruri cu pozele bebeilor pe net (chiar recent s-a discutat, nu stiu daca ai urmarit discutia) si este greu sa dai oricui acces la toate datele tale private. Te asteptam mai des si, nu-ti face griji, vei face parte si din grup!
_
Roxana
Botezul Catalinei
roxx26 spune:
LUIZA, e foarte buna ideea cu link-urile, o sa creez o postare pe prima pagina "Link-uri utile". Rugamintea mea la fetele care le/au salvat e sa intre Cu "Editeaza postarea" si sa le copieze acolo, eu nu le-am salvat si chiar nu mai stiu de unde sa le iau...
MAYANE, esti draguta sa pui tu un link la ghidul de bloggareala undeva pe prima pagina a forumului?
_
Roxana
Botezul Catalinei
Lorich spune:
criisia poate te adauga fetele, roxx, ziki , paote le dai un PM cu numele tau-pot sa incerc si eu, nu zic nu,
Alinush eu ii dau direct in gurita, o tin cu un deget de barbie, deja stie, si lasa falca moale. Dar nu ar enimic nici in ceai, lui Robert ii dadeam mereu in ceva, de regula in 2-3 pic lapte muls.
Anduta aceeasi senzatie am si eu cu marsupiul, parca se balangane si nici nu era multumita; slingul sta lipita si e ff fericita, ins anu stiu cat merge la spate dureros; ideal e un wrap, eu asa zic. Nu te lua dupa ce se lauda producatorii, cauta, forumeste netul dupa ceva ce iti e potrivit.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
crissia spune:
[quote]citat din mesajul lui roxx26
CRISSIA, nu te supara pe noi, dar ideea e sa mai stai pe aici, sa ne mai povestesti si sa te cunoastem mai bine, pana la FB si poze. Nu trebuie sa ne-o iei in nume de rau, dar se intampla tot felul de lucruri cu pozele bebeilor pe net (chiar recent s-a discutat, nu stiu daca ai urmarit discutia) si este greu sa dai oricui acces la toate datele tale private. Te asteptam mai des si, nu-ti face griji, vei face parte si din grup!
_
Roxana
Botezul Catalinei
[/qu
am urmarit discutiile,nu e nici o suparare ,am sa incerc sa intru mai des ca sa reusiti sa ma cunoasteti mai bine.
tocmai din acest motiv nu am cerut parola de pe picassa si am vrut sa ma alatur voua pe fb.
Mami de printesa Maria Karina (17.01.2011)