Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(36)
Raspunsuri - Pagina 4
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissia contra caderii parului eu folosesc cu succes ,pana acum,tratamentul cu petroleum de la gerovital. Mami de printesa Maria Karina (17.01.2011) |
am folosit si eu..fara rezultate.
si lotiunea chelstop functioneaza la unele pers.
cand am fost la dr a zis ca pot da cu orice..e pe baza hormonala dupa nastere si mai avem de asteptat.
cica cu chelie nu ramanem..ne revenim
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Lorich spune:
Citat: |
cica cu chelie nu ramanem..ne revenim |
confirm! Ca am mai trecut o data prin ploaia de par!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Magnetism79 spune:
fetelor sarumana de parole si alte chestii.Am pus si eu 2 poze cu pisicutza mea cea grasutza Teo pe contul comun.Sper ca nu am facut vreo prostie sa va fi incurcat iconitzele pe acolo sau altceva ca vazui ca nu mai sunt poze.Cred ca pe gmail le-am pus.
pupici
roxx26 spune:
Neata feteel!
MAGNETISM, mai sunt mami o tona de albume. Sus in stanga este scris cu negru My Recent albums, imediat in dreapta scrie cu albastru View all, apasa acolo si apar toate. Iar Teo e o dulcica
Ma duc sa hranesc buburuza, apoi recuperez si revin...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Mayane spune:
Deci m-ati deprimat... Ma duc sa ma inchid in baie cu o foarfeca... Nu garantez cum voi arata dupa. Tineti-mi pumnii!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
gabrielaromt spune:
Neata... asa pofta de cafea mi-ati facut ca mi-am pus si eu una fara cofeina si tot sorb din ea
Mie nu-mi cade parul... nu mi-a cazut nici in sarcina si am dita mai claia de par. nu stiu care-i faza. In schimb am o mare burta. In zona abdomenului mi-a ramas toata grasimea, cred ca alea 8 kg in plus acolo sunt. In rest ma incap pantalonii de dinainte (bine.. cam pocnesc pe mine dar nu capitulez).
Am fost ieri in parc,am dat o tura de IOR, ne-am intalnit cu Madalina si in drum spre casa s-a pus asta mic pe plans. l-am luat in brate si da-i si impinge cu o mana carutul si intr-o mana copiloiu (are peste 8 kg). Si numai bine ca ne-a prins si ploaia... a venit asa dintr-o data o rapaiala de m-a facut ciuciulete. Pe copil l-am pus in landou si l-am inchis bine, dar plangea de numa numa. Pe el l-a atins doar vreo doi stropi, dar eu eram uda din cap pana in picioare.
Acum ma indemn sa fac curatenie ca-i dezastru in casa si vreau sa ies si la o plimbare mai lunga pe la 4
A... si ce mai gatiti? ca n-am idei si mi-e cam foame.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
mirela2 spune:
deci....azi iesim in parc ca ieri am facut cuie
de gatit..........nush, am halit niste branza cu napolitate
la fel si la mine, toata grasimea s a strans in jurul burtii si pe coapse
de cuprins nu ma cuprind decat pantalonii de gravida, traiasca si nfloreasca
in rest....am o lene de mi as taia venele pe lung
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Irinukaaa spune:
Hey!
Multumim de cuvintele dulci si de bine venitul de pe FB!
Nu ma gandeam ca sunteti atatea pe-acolo. Inca n-am apucat sa studiez toate pozele, dar ma simt si mai apropiata de voi!
ROXX mersi pentru ghidul de blogareala. L-am salvat. Si daca nu ma descurc... stiu la cine sa apelez!
ZIKI nici eu nu le am cu asemanarile. Parerile sunt impartite... ba aud ca Patrick seamana cu sotul, ba cu mine... mie mi-e greu sa-mi dau seama.
Cu ocazia FB te-am vazut in sfarsit si eu. Ca dupa cum spuneai tot timpul ca esti grasa, imi imaginam ca cine stie cat esti. Probabil ai fost foarte - foarte slabuta inainte de te resimti asa. Daca te consoleaza cu ceva mie-mi place de tine si ai o familie tare frumoasa!
Vaaai ce m-ai facut sa rad cu povestea ta CC. Ce frumos ai spus-o. Ai asa un talent, de sta omu' cu sufletul la gura sa vada ce si cum se mai intampla. Iar la sfarsit "iar muschii i s-au dezumflat, cat despre "bani gata", ce sa fac, m-a pacalit la faza asta!" - a fost mortala. M-a bufnit rasul de am miscat patul si s-a trezit si P.
LORI - tare bine ai descris treaba cu suncile. Asa ma simt si eu. Incap in pantaloni dar cand ma uit la mine... huf!
RALUKARA bine ai revenit. Ne-ai lipsit. De multe ori m-am intrebat si eu pe unde oi umbla, daca sunteti bine - dar venea cate cineva cu vesti de tine - ca esti ok si ca n-ai net.
Da RALU si noua ne pica ceva par. De vreo luna a inceput. Nu chiar asa cum ziceti voi, dar pica.
Smecheroasa rau buba ta... cu sanul/ bibe.
ANDUTZA ce frumos ai povestit si tu. Esti haioasa. Si sotul tare original cu intrebarea cea mare. Sunteti tate draguti! Si rezultatul ei... o scumpete!!!
TUNDE relaxeaza-te. N-ai cum sa demisionezi... asta e meserie ce nu poate fi schimbata. Sa se faca bine puiucii tai. Ma bucur ca a sosit in sfarsit coletul - sper sa-i placa!
Pupacei fete scumpe!
Eu sunt putin ingrijorata ca Patrick a facut ieri kk cu cateva firisoare de sange (ca un tesut asa). Azi il pandesc sa faca iar si sa facem coproc. Sper sa nu fie nimic grav. Incerc sa nu ma mai gandesc la toate prostiile si sa-mi zic ca va fi bine, dar imi vine sa plang.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Luiza1977 spune:
Buna fetele!
in primul rand La multe Lunite sarbatoritilor zilei!
in sfarsit soareeeeeeeeee,deja intram in depresie.si mie imi cade rau parul,inainte aveau 3 fire in cap,acum am unul,cat mai dureaza,pana ce pica si ala?
in leg cu blogul oare se pot trece undeva niste link-uri utile gen:ca si cel cu chimicalele din produsele cosmetice sau cel de nutritie-comparare alimente(sau ceva de genu era....),oare se poate,eu zic ca sunt utile.........
noi suntem pe-acasa,sper sa iesim azi la plimbare.
va si o zi frumoasa sa avem.