Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

AAA!!!Uitai sa va spui ca ASA MA ENERVEAZA GAGICA ASTA GOALA (IN CHILOTI) CARE TOT IMI APARE CAND INTRU PE FORUM!!! PARCA-MI FACE IN CIUDA CA-S GRASA SI NU-MI VINE NIK!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mneata buna! Multu de cafeluta!
Multumim de aprecieri . Si de incurajari
Am vazut si eu pozici de buburuze, crestinate sau nu, si cei mai frumosi bebei la noi sunt, clar!
S-a discutat despre pierderea de LM, nu ma bag. Ca nu mai am de la saptamana a treia, deci...
Despre caderea parului- ma bag si eu. Mai, nu cade mult la mine, dar e o diferenta... Dar, intrebare: PANA CAND va cadea? Simo, tie iti mai cade? Ca tu dadusesi startul. Ti-a trecut?
A, si te rugam (cel putin eu ) sa ne mai descrii cum merge diversificarea, ne-ai fi de maaare ajutor!
Ziki, foarte frumoasa povestea voastra de dragoste
Hm, ce-am vrut sa mai scriu? Nu mai stiu...am citit tot, dar nu stiu ce si cui trebuia sa mai raspund. Cred ca inca nu mi-am revenit din socul celor petrecute weekendul asta. Fizic inca am ochii rosii, asa sa va imaginati.
A, Roxx, super blogul!! Apreciez munca si daruirea ta.
Sa raspund la CC si eu...
Eu am avut o tinerete mai furtunoasa, asa, am fost rockerita in adolescenta, multi ani, am avut doua iubiri mari (aveam un talent desavarsit sa ma indragostesc de ai mai ratati si mai betivi ) care s-au destramat, dupa care, in facultate si dupa, am tot avut relatii asa, aiurea, mergand pe principiul ca nu voi cunoaste dragostea adevarata daca ma inchid in casa, dezamagita de esecuri, si nu ies la cafea cu nimeni.In toamna lui 2005, eu avand matusalemica varsta de 24 de ani, am petrecut foarte mult, lucram la un arab, tocmai ii deschisesem magazinul, bagam de la 7 dimineata la 8 seara numai munca , iar in weekend ieseam la dans, sa ma relaxez. Dar fix in seara de 15 octombrie nu aveam niciun chef de iesit. Trebuia sa ma intalnesc cu gasca pe la 11 noaptea si eu, la 9, eram in izmene si ii spuneam gazdei ca asa n-am chef de iesit nicaieri, ca mai bine as sta sa ma uit la tv. Atata a insistat fata aia sa ies, ca daca mi-e lene sa ma machiez, ma machiaza ea, imi face si parul, numai sa ies sa ma distrez. Si am iesit. M-am intalnit cu gasca in centru, intr-un parculet. Era cineva nou, musiu. Cu accent de oltean, brunetel, frumusel, mi s-a parut arogant rau si chiar ma gandeam " sa vezi de nu ne strica asta seara, cu aerele lui". El trebuia sa plece sa isi achite nota de plata ca iesise inainte cu alt grup si urma sa ne intalnim cu el intr-un anume club. Acolo era ceva petrecere si a trebuit sa mergem in alta parte. Ei bine, eu, desi nu-l suportam deloc pe musiu, tot insistam la varu-sau, care era in gasca noastra, sa nu uite sa il anunte ca nu mai suntem in clubul ala!
Si uite ca, in seara aia... ne-am lipit. Cum am trecut de la a nu-l suporta la a ma indragosti? Mi-a intins sa beau din berea lui, ca eu nicicum nu reuseam sa ajung pana la bar, era aglomeratie, eram iritata... Si el s-a uitat in ochii mei si asa frumos mi-a intins berea, incat... gata. M-am topit si asa am ramas pana in zilele noastre. Am aflat ulterior ca el s-a indragostit la prima vedere de mine, de cum m-a vazut ca veneam sa ma intalnesc cu gasca. Cica a auzit clopotei Din seara aceea am ramas impreuna, m-a condus acasa si apoi a plecat pe jos in camin (el e mai mic cu 2 ani decat mine, era student pe vremea aia). Peste cateva luni, eram instatia de autobuz, pana unde ma conducea in fiecare seara, iar vis-a-vis era un magazin de rochii de mirese. Si mi-a zis" in fiecare seara ma uit la rochiile alea..Acuma, sa te intreb si pe tine: SA MA MAI UIT?" Si i-am zis DA. Dar ne-am casatorit mai tarziu, in 2008, pe 21 iunie. Am facut nunta fara dar, am vrut noi sa fim cununati religios si atat, fara tambalau, fara daruri, etc.
Restul... il stiti.
Fug, ca rodul iubirii noastre, daca tot suntem la acest capitol, maraie in camera.

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna

Ziki;Si E u am ras la perlutele Flaviei...cel mai tare mi-a placut Du-hoare! si pute gura la toti

Irinuka;am scos coletul..multumim frumosne place

Eu am in spate o noapte alba..Mario a tusit toata noaptea..Sonia racita...am 2 buc copchil bolnav..si Eu s la limita sa fac o criza de nervi.M-am saturat!Imi dau demisia de la mamicie si imi caut alt job!

LMA!SARBATORITIOLR!Si Noi facem azi 3 luni

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ooo Anduta deci d ela o berica
Frumoasa povestea! Frumos rodul ei!

Tunde of of si iar of! A ADUs Mario virusei si i-a pasat sorelinei??? Si eu stau cu inima mica de cand cu gradi, dar aia e, dam inainte. Trece, asta e bine! sanatate multa puilor si putere multa tie!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Am modificat si eu sarbatoritii...
Tunde, mii de scuze, trecui peste Sonica si bebica Mariei...Sa le uite relele!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Si mie imi cade parul...Lori pt matreata Eu am luat Dan Free.. 30 ron.A fost buna..m-am spalat de 2 ori cu ea.

m-a trimis bunica sa-i aleg o bratara lui Sonic ..CADOU DE BOTEZ.sI INTAMPLATOR ERA NUMAI UN SINGUR MODEL;BUBURUZE ROSII PE BRATARAICA DE AURm-am bucurat enorm...
Punem poze dupa ce o s-o primim oficial

Monika;stai linistita

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Monika..
sa-ti fie de bine cu noua coafura,mie imi place cum iti sta...esti o adevarata duamna printesuca e tare frumoasa

caderea parului..nu mai zic ca ma pun pe plans,cade la fel de rau orice i-as face. am incercat cu uleiuri,cu solutii..nimic.
o sa imi iau fiolele alea scumpe pana la urma,luna viitoare. prefer sa nu ma mai gandesc si sa nu ma mai mir cand infund cada cu par..trec peste

Mirela..am uitat sa iti raspund : ii dau papa numa cu lingurita indiferent cat de moale e..si supica la fel. am lingurite de la nuka,din alea cu coada lunga,sunt foarte bune pentru gurita lor si papa bine din ele.

Monika..povestea noastra de dragoste,e ceva ce vezi in filme..nu vreau sa dezvolt pentru ca este a noastra si nu stiu cata lume va intelege sau va crede. e ceva minunat,incredibil,ceva ce orice fata viseaza. e presarata cu lacrimi pentru ca am stat mult timp despartiti si faceam naveta aproape un an,Deva-Bucuresti,fiecare pe rand..fiecare intalnire era prima,dorul imens si povestile pe mess pana dimineata la 7 cand trebuia sa plecam la serviciu au facut pe total ca mutarea definitiva in Bucuresti sa reprezinte iubirea si fericirea pe care o traim si acum. The End

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

contra caderii parului eu folosesc cu succes ,pana acum,tratamentul cu petroleum de la gerovital.

Mami de printesa Maria Karina (17.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata !
Intru rapid sa va salut si sa urez :
La multe lunite bebelusilor Rebecca Andreea, Luca, Dragos Zian,Eduard Andrei, Sonia Diana, Ana Elena
[green]La multi ani Albert de gabiu[/red]

Ni s-a infundat scurgerea sau nu stiu ce se intampla si mi-a zis sotul cand spal sa pun furtunul in cada pana rezolva problema...si in timp ce va scriam am auzit apa curgand si mi-am adus aminte,cand m-am dus in baie..m-a luat apa pe sus..bai nene sunt uituca rau de tot..nu stiu ce sa ma mai fac !

Am zis ca citesc si din urma, dar daca am avut chef de strans ape....recuperez eu diseara...sper
Ma duc sa mananc si sa o tai la a doua proba la rochia de mireasa, sunt cam stresataaaaa

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Frumoase pozele,avem niste bebelusi superbi,nu enumar ca nu cumva sa omit pe cineva.
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!!
Un mare pt Soniuta racita,sa se faca bine repede!
Monika-iti sta bine noua tunsoare.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput