Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alina si a mea da mult din maini si picioare, si e normal sa fie asa. cum altfel sa-si dezvolte muschii decat prin miscare? Nu am lasat-o niciodata sa doarma pe burta din cauza riscului de de moarte subita la vevelusi. Si Cristi a dormit pe burta abia cand a inceput sa se intoarca singurel.
Cu iesitul din casa, si la noi e aprox la fel ca la scrish. In fiecare dimineata cand se trezeste fata o schimb de pijamale in hainute in care poate sa le poarte si afara. Cand ma hotarasc sa iesim, ma imbrac eu, apoi o trezesc, sau o astept sa se trezeasca, ii dau sa manance cu bavetica ca sa nu se murdareasca pe hainute. Py iesit afara ii pun un puloveras, caciulita si incaltari, si iesim. Nici ei nu-i place la imbracat, dar nu-i place la nici o ora, nu neaaparat dupa masa. Cand e si Cristi ordinea este: eu, cristi si fata.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Scrish, multam frumos. Asa m-am gandit si eu, trebuie sa fim gata cu toate cele inainte de masa, ca apoi sa plecam repede. Acum sa vedem cum pun in aplicare . Astept sa se trezeasca sa iesim si noi, desi vad ca deja s-a innorat... dar tot ies cu el, macar o jumatate de ora.

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are aproape 1 luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ailed, si fi-mea a facut ultima data kk sambata , duminica nimic, azi nimic si tot asa sambata si duminica a primit cate un biberon de lp cat am fost eu plecata. Nu pare sa o doara burtica, asa ca o las in pace.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mai fetelor eu ma confrunt cu o situatie...inedita, ca sa i spun asa. luca al meu mai face scaune verzi. prima oara m-am speriat rau de tot cand am gasit scutecul murdar de kk verde inchis, am pus imediat mana pe tlf si am sunat-o pe pediatra. mi-a zis ca in principiu nu e nimic si ca sa urmaresc toate scaunele si atitudinea copilului. de atunci a facut kk cand galben, cand galben cu verde, cand verde. acum are 2 zile de cand face verde. am vb acum cu pediatra, i-am explicat situatia si mi-a zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez, ca unii bebelusi asa mai fac. mentionez ca e la fel de vioi ca intotdeauna, ia in greutate zdravan, e neschimbat. dar oare e ok? nu ar trebui sa ii fac o analiza ceva? am citit si pe net acum despre scaun verde la bebelusi si m-a luat capul cu ce am gasit...al meu alte simptome nu are, nu are febra, nu vomita...voi v-ati confruntat cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna fetelor am aparut si noi am fost pe afara la plimare super bine a fost va pe toate

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Madutza si Alina, fetita mea doarme numai pe burta. In spital mi-au spus ca e cea mai buna pozitie de somn. La fel mi-a spus si pediatra. Mai ales ca fata mea isi muta singura capul de pe o parte pe alta si il ridica. Mie mi-e frica sa o las sa doarma pe spate noaptea, cand nu e supravegheata.
Azi a fost tot maraita. Sotul vrea neaparat sa sun pediatra, ca nu vrea sa mai stam iar toata seara cu ea plangand. Eu cred ca bebelusii mai trebuie sa si planga, nu mi se pare motiv sa sun pediatra, dar o voi suna, ca nu ma inteleg cu panicatul meu

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua mamici!!

Merg sa citesc din urma si revin...daca nu se trezeste bebe!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Revin cu o rugaminte: poate cineva sa-mi recomande o persoana care face masaj la domiciliu? (in Bucuresti)

Si o intrebare: voi scaoteti bebitii in fiecare zi afara? Eu am mai sarit cate o zi, ca a fost prea urat afara.
Maine ar trebui sa ma duc la serviciu sa duc concediul postnatal. Oare sa ma duc cu ea sau sunt prea multe persoane si nu e bine sa intre in contact cu ele?

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Hello

Acum am sosit si noi de la plimbare. A fost taaare bine si am intrat in casa fiz cand a inceput sa picure :) Ma bate gandul ,daca e frumos sa mai ies si dupa masa...sa vedem

Alona06- eu cand ies cu Tea mai intai ii dau sa pape apoi ma imbrac si ma pregatesc eu, ii pregatesc un biberon sa am la mine just in case.... si apoi o imbrac pe micutza si am plecat. E adevarat ca ea nu vomita daca o imbrac dupa ce papa ( o las vreo 30 min dupa ce papa la ea in patut pana sunt eu gata). La fel de bine poti sa o imbraci si inainte sa-i dai sa pape. Nu are nimic daca urla 3 min in plus

Fetelor feteita mea papa si lp si lm si nu e constipata! o fi si asta o problema? eu nu mi-am facut griji pana acum.
Spunea cineva de kk verde...scrish cred . Cand am plecat din maternitate neonatoloaga mi-a spus ca daca face vreodata verde sa nu ma ingrijorez, inseamna doar ca a mancat mai putin la masa de dinainte. Si a mea face verde cateodata.

Ma duc acum sa calc muuulte haine .

Sa ma laud: Tea a doarme de 2 zile de la 20 la 2 legat! sper sa isi pastreze obiceiul.

Va pup pe toate

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Irinuca draga, nu vreau sa te sperii dar in toate cartile si site-urile scrie ca dormitul pe burta inpat in primele luni creste riscul de moarte subita la nou nascut. Americaniiau si o campanie ptr somnul pe spate.
Eu nu l-as lua la serviciu la doar o luna. Eu cand merg la spital sau facultate iau un album cu poze special printat ca sa-l arat la lume.

Noi iesim la plimbare zilnic cand nu ploua de la 2 saptam jumate. Il pun in ursulet imediat dupa masa, si chiar daca se plangaceste imediat ce e in landou sau scoica se opreste ca prin farmec! Azi am avut emotii, picura alternativ cu soare! Abia astept vremea buna, azi am stat doar o ora in parc!

Va imbratise

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput