Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
lalely07 spune:
Deea..cred ca eu ma iau de mana cu tine la greutate..nici bebe al meu nu exceleaza si tare mi-e teama ca nici noi nu ajungem la 700 grame pe luna...Nu stiu de ce..ma enerveaza faptul asta..
Acum de cand cu suzi mai si vomita..plange pana i-o dau si apoi vomita ce a mancat mai devreme..aiurea!!!Nici nu stiu cum sa o mai dau..oricum suzeta nu pot sa o scot ca este iremediabil indragostit de ea..parca nic n-ar mai dormi de frica sa nu-i scape...
Scrish..superbe pozele..iar bebe Luca cum ti-am zis de la inceput este baiatul mamei!!!Seamana ... leit!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
Simonacip..legumele fierte sau si crude???Cat ai tinut acest regim pt cele 4 kg???Ca atata as mai vrea si eu sa elimin...
Madutza..superba povestea..se vede ca esti o mamica implinita cu o familie frumoasa si fericita.Cand am citit-o am retrait si eu cu intensitate toate sentimentele care m-au inundat odata cu nasterea...Frumos!!!!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
simonacip spune:
Lalely..o sapamana...dar ai grija cu laptele.Legumele le mancam mai mult crude, salata, morcovi cruzi, dar am mancat si legume fierte cu sos..si pilaf intr-o zi.
PS si regimul l-am tinut de capul meu..nu a fost prima oara cand mi-a mers asa...In salata poti pune si boabe mari d efasole din conserva. E mai satios.
scrish spune:
simo, lalely, multumesc fetelor eu am uneori senzatia cand ma uit la el ca ma uit la mine, si alteori ca ma uit la sot nici nu mai imi dau seama cu cine seamana
pisucmic spune:
Scrish, ce minune e Luca!!! Tare frumos, si pozele intr-adevar minunate. Ce aparat aveti? Eu fac mereu cu un aparat mic compact ca mi-e la indemana, dar ar trebui sa scot si eu DSLR-ul ca sa fac asa poze frumoase!
Cresc copiii nostri, cresc!
Irinuca - ma bucur ca ai avut o noapte mai linistita si acum esti relaxata! Totul trece vei vedea! Ramane numai fericirea cea mare!
Madutza, ma duc sa citesc si eu povestea ta!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
ailed_dota spune:
ieri am masurat-o pe Dodo, 58 de cm ( ne-am nascut cu 49), am cantarit-o 4380 ( s-a nascut cu 2870 si a iesit din spital cu 2670), a luat mai putin saptamana asta doar 130 de grame... Aseara i-am dat bibe si nu a luat decat 25 ml... si dupa 10 min a inceput sa urle si nu s-a oprit decat cu tata... cert e ca aseara s-a sculat iar la 2 , apoi la 5 jumate si nu vroia sa se mai culce .. la 7 am pus-o in patul ei ( ca oricum tb sa se scoale sotul ) si dormea 30 min si se scula urland , pana la urma i-am pus iar supozitor si cu urletele de rigoare a facut o gramada , acum e infasata in paturica ( doar in pampers pe dedesupt) si doarme cum doarme ea de obicei...
Yasmy, o sa incerc cu ceiutul, pot sa-l fac din ceai la plic , nu?
Cuscra Simo, eu i-am dat laptic praf si cred ca de asata s-a constipat, tb sa fac ceva sa-mi cresc lapticul...
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota ieri am masurat-o pe Dodo, 58 de cm ( ne-am nascut cu 49), am cantarit-o 4380 ( s-a nascut cu 2870 si a iesit din spital cu 2670), a luat mai putin saptamana asta doar 130 de grame... Aseara i-am dat bibe si nu a luat decat 25 ml... si dupa 10 min a inceput sa urle si nu s-a oprit decat cu tata... cert e ca aseara s-a sculat iar la 2 , apoi la 5 jumate si nu vroia sa se mai culce .. la 7 am pus-o in patul ei ( ca oricum tb sa se scoale sotul ) si dormea 30 min si se scula urland , pana la urma i-am pus iar supozitor si cu urletele de rigoare a facut o gramada , acum e infasata in paturica ( doar in pampers pe dedesupt) si doarme cum doarme ea de obicei... Yasmy, o sa incerc cu ceiutul, pot sa-l fac din ceai la plic , nu? Cuscra Simo, eu i-am dat laptic praf si cred ca de asata s-a constipat, tb sa fac ceva sa-mi cresc lapticul... mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
da si a mea de ieri n-a facut caca..ea care facea la fiecare masa..si ieri pe zi n-a dormit mai deloc, decat cate 15 min..si azi noapte pe la 12 am reusit s-o linistesc ..si a dormit fara trezire pana la 8.30 azi dimineata..m-am dus de vreo 3 ori la ea azinoapte sa vad daca mai respira
si caca inca n-a facut..oare cei 50 ml de lp care ii dau seara sa fie de vina ? ca doar atat bea..off..
nici eu nu mai dtiu ce sa fac sa-mi creasca productia ca pe ea o pun tot timpul sa traga chiar daca nu e..
miki1979 spune:
am facut si proba suptului ca sa ma lamuresc ce si cum..
cand sanii sunt plini, adica dimineata bea cam 170-200 ml..iar seara cand sunt mai goi si tot vrea si nu mai curge nimic..cam 100-120 ml..si se pare ca nu-i ajunge atat..daca-i ofer dupa lp bea cam inca 50 ml..daca nu, nu doarme si e agitata si trage de suzi..si dupa vreo 1.30-2 cere din nou..si la mine dupa un interval asa scurt e si mai putin ca data trecuta si tot asa , n-ajungem nicaieri..nici cu ceai nu pot sa o mai amagesc..
roxy, stiu ca tu mai faceai proba suptului, a ta cat bea ?
stiu ca nu e o regula dar eram curioasa..
alina06st spune:
Ailed, vad ca si tu infasori fetita in paturica... Trebuie sa incerc si eu, ca nu stiu ce sa fac cu dormitul. De vreo 4 zile nu-l mai ia somnul decat daca il asez pe burtica. Altfel da din maini, se intinde, se rasuceste, ridica picioarele pana se trezeste. Am apelat la dormitul pe burta si asa doarme toata noaptea, dar parca imi e mila de el sa doarma numai asa.
Altcineva mai pateste cu bebelusul asa? E normal sa dea atata din maini si din picioare?
Si vreau sa va mai intreb ceva: cum procedati cu iesitul la plimbare? Eu il scot dupa ce mannanca. Dar se enerveaza ca dupa ce mananca il schimb de haine, il imbrac cu altceva, pana ma imbrac eu apoi... de obicei il apuca plansul. Ma gandesc ca ar trebui sa-l imbrac de iesire inainte sa ii dau sa manance, dar de obicei se trezeste cu o foame si urla, de nu mai poti decat sa-i dai repede biberonul.
Va rog, povestiti-mi si mie cum procedati cand iesiti la plimbare.
Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Luca are aproape 1 luna!
scrish spune:
pisuc merci frumos! intr adevar, cresc puii aparatul cu care am facut pozele e nikon d300, face niste poze fantastice, dar sotul meu a mai cumparat si niste obiective separat de el, unul wide, altul de portrete...ce face pasiunea din om
alina noi cand iesim la plimbare procedam asa: eu ma imbrac si ma aranjez inainte de ora lui de masa, ca sa fiu gata direct sa o zbughesc pe usa. pe el tot asa, il schimb si il imbrac tot inainte, ca sa nu l mai agit imediat dupa ce mananca pentru ca ori regurgiteaza ori ii trece somnul. mananca, il tin sa scoata aerul, il pun in ursuletul de fas si hop in scaunul de masina daca nu iesim in parc sau in landou pt parc. si cam asta e!