Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Multumesc Anca

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

va salutam si noi, ca ne-am intors de pe "coclauri" ... adica de la munte, unde ne-a placut mult. Tudor a reactionat bine pentru prima iesire in lume, nu prea i-a placut cu masina (adica sa stea atatea ore legat,fara sa umble), a mai facut mofturi la mancare (f. greu sa-i dai sa manance fara scaun de masa), dar n-a comentat la dormit si lume straina.

N-am citit din urma, sper sa recuperez, ca pana acum am spalat,facut mancare la copil, hranit si plimbat copilul.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze mai

Mergi la inceput

Am pus poze noi la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

am citit rapid capitolul, ca T.inca doarme si am vazut poze cu copii frumosi. Cand am timp,pun si eu poze de la munte.

Despre "vizite", la mine au "venit"pt. prima data la munte si-n cantitate mare (va dati seama ce bucurie mai ales la intoarcere pe masina.

s-a trezit copilul si trebuie sa pape ... restul povestilor mai traziu

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, maine o sa caut biscuiti

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Arianna - imi pare tare rau, asemenea probleme te darama oricand. Multa putere iti doresc.

Darian are un suflu confirmat si de tanti aia, urmeaza sa-l mai vada peste 2 luni. Daca nu se diminueaza va trebui sa faca un eco cardiac si mai vedem.
Azi is praf, nu mai am putere de nimic, probabil vor urma 2 luni de cosmar pentru mine, pana vom vedea ce si cum...de-ar fi doar atat...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Arianna - imi pare tare rau, asemenea probleme te darama oricand. Multa putere iti doresc.

Darian are un suflu confirmat si de tanti aia, urmeaza sa-l mai vada peste 2 luni. Daca nu se diminueaza va trebui sa faca un eco cardiac si mai vedem.
Azi is praf, nu mai am putere de nimic, probabil vor urma 2 luni de cosmar pentru mine, pana vom vedea ce si cum...de-ar fi doar atat...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mersi Eveline,iti doresc si tie multa putere,sper sa fie bine cu Darian...si noia avem controlul de 6 luni la inima sapt asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Eveline cu ajutorul cu Dumnezeu totul va fi bine. Dar sfatul meu il stii... nu ma mai repet.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Eveline, multa sanatate!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

eveline, calmeaza-te, ca asta e cel mai important! Sa dea Domnul sa fie totul bine! Pupam Darianul dulce!

Arianna, ultimele poze din album, alea facute in parc, cu fantana arteziana, lalelele galbene, barcile, lebedele si ratele sunt facute la Roman, in parcul de langa gara.

summer, daca-ti insir cate meserii vrea fie-mea sa aiba, s-ar putea sa te apuce dimineata citind... printre altele, enumar: vanzatoare de dulciuri, vanzatoare de flori, vedeta, fotomodel, cantareata, doctorita, asistenta, vanzatoare de reviste, educatoare etc.etc.etc. fara numar! Promitator, nu? Voiam sa te intreb chiar...cum a fost intoarcerea ta la serviciu si ramanerea lui Miriam cu tati? Cum se descurca tati? N-o scoate afara cu caciula in loc de pampers si invers? Ca eu asa-l vad pe-al meu... Nu din rea-vointa, ci, pur si simplu, asa le-ar vedea utilitatea in mom. respectiv... De pe 4 iulie incep si eu serviciul.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput