Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc!
Maine ma duc sa fac o hemoleucograma si o sideremie...cica anemia mai da sufluri dintr-astea...
Si sambata, sper sa prind programare, ma duc la eco cu el...nu pot astepta 2 luni decat daca-s masochista...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Lora, intoarcerea la servici a fost si este super. In primul rand sa vad bani pe cardul meu a fost ceva care mi-a dat energie pt inca un an :)) Culmea a fost ca odata ajunsa la birou m-am deconectat total, deci nu am stat deloc stresata ca aoleu ce o fi acasa, asa cum imi inchipuiam.

Tati se descurca f bine, doar ca are tendinta sa o imbrace prea subtire pt standardele mele, insa de o luna vad ca nu a racit Miriam deci inseamna ca sunt eu paranoica. Nu are rabdare sa stea cu ea in casa, stau mai toata ziua pe afara chiar si cand e urat (cand ploua nu). A devenit expert in supica si branza calcica :)) Se descurca peste asteptari oricum, ma mai uit uneori la ei pe webcam. Casa o gasesc HAOS cand ajung, nu am cuvinte sa descriu. Hainele ei si ale lui sunt aruncate peste tot, jucariile la fel, toata bucataria intinsa cu de toate, insa na..nu pot sa fiu prea pretentioasa in situatia data.

Cel mai mult stau cu grija ca el nu are instincte de genul sa ia scaunul din drum sa nu dea miriam cu capul in coltul lui, sa nu o lase sa traga de laptop ca poate ii cade pe picoare, etc. Din punctul asta de vedere cred ca as avea mai multa incredere intr-o bona :D Sambata de exemplu a insistat sa o dea pe Miriam pe topogan in parc!!!!!!!!!!! Am crezut ca mor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Lora - e criminala Adelina!! Iti vine sa o rontzai bucatica cu bucatica . Iar Iustina sigur se face fotomodel, la cum pozeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

mai da va grabiti la lucru!!!
as fi mers si eu la serviciu insa nu am cu cine sa las talibanii mei si oricum daca merg la servici tot atatia bani iau si mai e si nesiguranta...ca auziti si voi cum e la bugetari, deci mai stau...
felicitari taticilor
sotul meu intra in panica dupa 1 ora
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

kiti, ce surpriza! Chiar azi am readmirat-o pe don'soara Miru in poze si m-am gandit la voi! Gand la gand...va pupam, cu drag! eu sper sa nu se faca fotomodel, totusi... am io o idee preconceputa despre ele.

mari, ne grabim, ce sa facem, ca nu suntem bugetare.

summer, bine ca se descurca. pacat ca nu suntem din acelasi oras, ca si-al meu sot a zis ca va fi cu ea afara non-stop.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Ne laudam ca in sfarsit am reusit sa achizitionez batista bebelusului si sunt mai linistita acum ca i-am scos mucisorii mai bine. Poate asa va dormi Vlad mai bine la noapte.
Of, barbatii cu a sta cu bebelusii...greu...eu ieri dupa amiaza am iesit din casa, nu i-am spus sotului cat stau pe afara, si l-am lasat o ora jumatate sa se descurca, sa adoarma el copilul si sa ii suporte urletele, altfel cred ca faceam o criza de nervi...
SUMMER, eu l-am pus pe Vlad in tobogan mic, si i-a placut
CAMISV, vreau si eu la munte
ARIANNA, multa sanatate bunicii. Da Doamne sa reziste pana ajungi in tara. Am admirat printesa ta, e o dulceeeeee.
EVELINE,
MARI78, si la mine vine mama maine abia astept sa mai stam la povesti fata-n fata, ca la telefon oricum vorbim cate jumatate de ora zilnic, dar nu are farmec asa mare ca atunci cand stam amandoua la o cafea.
eu ii dau lui Vlad iaurt Muller, cate 150g zilnic si ii placeeee. Paine, biscuiti, covrigei i-am dat si eu, chiar zilnic ii dau cate un biscuite (cate jumatate dimineata si dupa amiaza) si il mananca singurel, il molfaie si daca ii cade pe langa gurita, il recupereaza si il indeasa bine cu degetelul sa nu mai cada
LORA, ai doua feteeeeeeee numai bune de admirat !!! Si revin: chiar mi-e dor sa trec prin Piatra mai ales pentru a vedea mai multe pe acolo, ca uite parcul ala nu-l stiu... A, si canita cu pai se gaseste in farmacii; la urmatoarea indemnizatie vreau sa ii iau si eu una. Si tot tie iti spun: nu ne suparam ca scrieti despre diete, dar veniti si cu unele de ingrasare va rugaaaam, ca mai am putin si ma ia vantul pe sus afara...
MARI PAUN, bun venit in clubul harnicutelor, ca si eu am aspirat azi si am facut mancare si branzoaice, asa ca fac acum invitatia la ele, ca mai am.
JUST Me, de ce aburesti banana?
DOINA, eu ii dau biscuiti petit-beure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Adelina, e bestial Darius cum bea cu cana aia cu pai! Vrem si noi una, de unde achizitionam?

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

mersi , dar mai mult da pe el! trage din pai si apoi scuipa! am luat-o din kaufland, e marca "primii pasi"

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Adelina, frumushel foc Darius
Ce biscuiti dati la bebei? Ca eu am gasit doar de la Nestle la raionul pentru bebei si aia sunt pentru peste 10 luni.
La 10 a papat foarte bine un mar cu o para facute la abur si apoi blenduite la care am pus zeama de la o mandarina.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Doina,
biscuiti, eu ii dau de la hipp, desi scrie pe ei de la 8 luni, altii nu am gasit decat piscoturile alea de la nestle care sunt de la 10 luni! ar trebui sa fie prin farmacii biscuiti plasmon, sunt si de la 4 luni, 6..etc, dar la mine nu am gasit! as fi putut comanda de pe net dar am lasat-o balta ca oricum i-am dat si pettite beure de cateva ori!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

evelineeee, be strong!!!!!suntem alaturi de tine, ai sa vezi ca o sa fie bine!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Pun si eu cateva poze noi cu bolfosenia - de fapt, sunt de saptamana trecuta - si fug la treburi:
https://picasaweb.google.com/LoraG76/AdelinaSiIustina2?authkey=Gv1sRgCKSUpJ_Mtfe2Kw#5602078614127892498

http://community.webshots.com/album/577049286UYRuhK" target="_blank">Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">http://www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=LoraG76&catid=&search=Cauta&searchtype=2" target="_blank">Lucrusoare la bazar umanitar

frumoasa familie, sa fiti fericiti si sanatosi! si tu Lora, arati fff bine! de cheliuta mititica ce sa mai zic, o dulceataa!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput