Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Neata la pranz si de la noi
Iar am absentat ca a fost mama la noi si am iesit mai mult, nu prea am stat la calculator.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori (Darian, Matei). Un pupic de la Ancuta sa va faceti bine repede

La multi ani si bebelusilor ce au mai adaugat o lunita cat am absentat, dar si sarbatoritilor de azi.

Ca sa raspund la cateva intrebari :

- paine, covrigi, biscuiti de ros - i-am dat si ii place sa rontaie si sa morfoleasca
- branzica i-am facut si nu prea i-a placut, decat in legume, dar nu in fructe; i-am si cumparat, dar cea cumparata ii place goala
- programul de masa : 9.30-10 fructe(un borcanel de la Hipp), rar mananca mar cu biscuite si in general nu prea mananca fructele pe care i le fac eu; la pranz (13-14) mananca f bine, cam 250-300 grame (pe cantar de bucatarie) piure de legume cu carnita/galbenus/ficatel, la 17-17.30 - un iaurt Napolact sau Campina (uneori cu o singura lingurita de cereale), la 21.30 - cereale cu lapte inclus, la 22.30 - aprox 100 ml lapte praf (a acceptat in sfarsit) dupa care urmeaza somnicul de noapte cu multe treziri pt tzitzi, chiar daca uneori nu o vrea decat ca pe suzeta

Lora, nu ne suparam, chiar vroiam sa spun ca si eu de azi am intrat la regim, dar eu vreau mai drastic, avand in vedere ca Anca mai suge f putin. Incerc o combinatie intre Dukan si Montignac (e mai permisiv).

Ies un pic, ma duc sa ii fac supita.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Andreea, fasole verde am cumparat la punga, congelata.
Iaurt ii dau de la Covalact sau Campina sau Napolact, iaurt mai gras sau sana.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Acum am citit, uff Eveline, si eu zic sa stai linistita ca nu are nimic. Tinem pumnii sa te intorci de la doctor cu vesti foarte bune

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pun si eu cateva poze noi cu bolfosenia - de fapt, sunt de saptamana trecuta - si fug la treburi:
https://picasaweb.google.com/LoraG76/AdelinaSiIustina2?authkey=Gv1sRgCKSUpJ_Mtfe2Kw#5602078614127892498

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

http://community.webshots.com/album/577049286UYRuhK" target="_blank">Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">http://www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=LoraG76&catid=&search=Cauta&searchtype=2" target="_blank">Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Doina eu ii dau biscuiti Leibniz la indicatia pediatrei;am blenduit un pachet de biscuiti si am pus pudra intr-un borcan (e mult mai comod); in pireul de fructe pun apoi 1-2 lingurite..

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Mor dupa biscuitii leibniz. pot sa manac 1 pachet/minut. ii dai simpli cu unt sau din cei cu cereale nu stiu cum dietetici?

lora, mereu cand ma uit la pozele voastre o admir bineinteles pe Adelina, insa Iustina ma lasa praf de fiecare data la cum pozeaza ea. Este incredibila! :) Ce vrea sa se faca cand va fi mare? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
Pit mananca la 9.30-10 masa de fructe cu cereale ori cu iaurt/branzica, la 13.30-14 masa de legume cu carnita de pasare de tara, si pe la 18-19 masa de cereale si tzatza cat cuprinde, si noaptea si dupa mese ca nu vrea nici apa nici ceai

pupam bb-ii bolnaviori si la multi ani sarbatoritilor zilei
la noi vreme naspa, ploaie si ploaie ,...stam in casa si azi
azi am spalat, aspirat, dat cu mopul...administrativ ca lumea si lunea sama tina toata saptamana, asa mai consum din energia negativa si ma incarc pozitiv ammmmmmmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

leibniz cu unt

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor,
Incep cu urarea de La multi ani! pt cei sarbatoriti azi
Aici e mare tensiune,lumea a luat-o razna,se anunta un cutremur mare la Roma pe 11,miercuri acum....panica mare...nu stiu cine a mai prezis si cutremurul asta,ramane de vazut daca va fi...
Alesia agitata rau de tot aseara,cred ca o chinuiesc dintisorii de sus.
Eu din ce in ce mai trista,bunica nu mai are sanse de recuperare si e rau....azi am bocit o gramada,vorbisem cu ea chiar inainte de a i se intampla si a zis sa ma grabesc cu venitul acasa ca sa vada fata,ma apuca plansul ca nu-si va cunoaste stranepoata .
Azi e prima zi de galbenus de ou,sa vedem cum reactioneaza
Lora superbe pozele,sunt facute in Piatra ?...pe unde anume?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Arianna.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput