FIV la Sibiu(28)
Raspunsuri - Pagina 9
Lyette spune:
M-am mai linistit putin!
Am vorbit si cu o prietena care va naste peste o luna si jumatate si mi-a spus ca si ea a facut transferul in ziua a 3-a.
Dumnezeu sa fie alaturi de noi toate!
popif spune:
Lyette,te asteptam cu doua liniute.
lelu, fac puregon 250
tamys,vineri merg la eco, tineti-mi pumnii...
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui popif Lyette,te asteptam cu doua liniute. lelu, fac puregon 250 tamys,vineri merg la eco, tineti-mi pumnii... |
:) eu am facut gonal si nu am avut rezultatele asteptate
urmatoarea stimulare a spus ca o voi face cu puregon ... sper sa fie cu noroc popif
lorelei78 spune:
elgom,felicitari!Sa ai o sarcina usoara!Dar ce probleme de sanatate ai avut?
Lyette,stai linistita!Si eu m-am cam agitat si am avut si 2 blasto f buni,dar degeaba...E totul in mana lui Doamne Doamne!
Popif,cam cat mai ai pana la punctie?
Tamys,vezi ca si tu mai ai f putin!O sa fiti toate cu burtici pana in iulie cand va fi randul meu...
Monaramona,ai aflat daca e baietel sau fetita?
Lelu,de data aceasta sper sa iti fie cu norocCand incepi stimularea?
Va pup pe toate
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
adriana_1978 spune:
buna fetelor mult noroc si sa vii cu rezultat pozitiv Lyette si stai linistita
fetelor mie mi-a venit din nou CM am sunat la sb ieri si mi-au zis sa iau de azi iarasi clostylbegyt este luna a 3 a de cand iau pe 24 merg la prima ecografie tamys sa stii ca luna asta am avut acele scurgeri maronii doar o zi si urmat a venit CM in schimb am uitat sa va zic in primele 3 zile de CM imi curge cu cheaguri de sange pe care le simt cand merg la toaleta mai are cineva problema asta ?
alecori spune:
adriana_1978,dupa primul fiv exact asa eram si eu la cm...i-am zis dr si nu a dat importanta...probabil e din cauza tratamentului...hormoni
cat despre transferul embrionilor in z3 poat sa-ti zic ca am citit de o fata care a transferat 2 de z3 si ambii s-au divizat la un moment dat era gravi cu 4, dar din pacate,2 s-au oprit din evolutie...si inca ceva,din cate stiu Sibiul este singurul centru din tara care fac cu embrio de z5...si restul centrelor au si ei reusite cu embrio de 48/72 ore...nu trebuie sa-ti faci griji trbuie sa te gandesti la puiuti ca vor fi lipiciosi
13+
Lyette spune:
Multumesc doamnelor!
Am primit astazi o veste neasteptata!
Doi dintre embrionii ramasi dupa ziua a treia (erau atunci sub nivelul celor transferati)s-au harnicit si au ajuns la stadiul de blastocit. Prin urmare au fost crioconservati (sper ca este corect termenul).
Multumesc Domnului pentru tot ceea ce a facut pana acum pentru mine!
Sper.........
alina06st spune:
Felicitari Lyete pt vestea cea buna! Inca un motiv sa fii mai optimista! Tinem pumnii, ca pt toate fetele de altfel!
Va pup!
Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Luca are 1 luna si o sapt!
popif spune:
Lyette,ma bucur pentru tine...
lorelei, saptamana viitoare dar nu stiu deocamdata in ce zi.