FIV la Sibiu(28)
Raspunsuri - Pagina 8
popif spune:
Buna dimineata! sa aveti o saptamana plina de soare si impliniri...
tamys, pai nu mai e mult, cateva zile si intri in ..linie dreapta...
Lyette, eu zic sa nu te descurajezi, asa cum a spus si Simonnel, Dumnezeu face minuni. Poate cei ramasi vor fi cei norocosi.
monaramona, ma bucur ca nu ne-ai uitat si mai treci din cand in cand pe la noi.Sarcina usoara in continuare.
Eu ma injectez..
tuturor!
tamys spune:
Lyette suntem cu gandul la tine, sa auzim de bine
popif cand trebuie sa faci primul eco ? succes la intepat
toate fetele mele dragi
Lyette spune:
Am transferat trei embrioni buni, nu foarte buni, de ziua a treia.
Acum ma rog pentru ei!
Cu ceilalti o sa continue pana miercuri, iar daca va mai fi vreunul demn de a fi congelat...il vor congela.
Multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine, iar daca mai aveti resurse, rugati-va si pentru embrionii mei.
Sper sa vin cu vesti bune!
lelu spune:
Lyette, popif, multa bafta!!!!
popif, sunt curioasa ce tratament ai primit... si ce doze, ... fiind si eu posesoare de endometrioza
Am o intrebare clipsarea trompelor sau Ligatura trompelor poate fi acelasi lucru?
elgom spune:
Fiv 1 reusit la Dr. Chicea, sunt deja in 9 saptamani si merg inainte !!
Va tin pumnii tuturor
Lyette spune:
Oare ce sanse au embrionii de ziua a treia in uter?
Am citit ca doar in ziua a cincea coboara natural in uter!
tamys spune:
Lyette fata mea draga de trei ani de zile de cand umblu sa fac un bebe, m-am imprietenit cu multe fete pe la usile doctorilor din Bucuresti( am facut schimb de nr. de telefon si am tinut legatura ) multe din aceste fete au ramas gravide cu embrioni de ziua a 2/a ( embrioni transferati la 48 de ore ) si acum isi tin bebeii in brate iar eu am transferat aici la Sibiu embrioni de ziua a 5/a si nu s-a prins nimic .... Asa ca tu ai incredere in puiutii tai si citeste in perioada asta un acatist in fiecare seara ( Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana sau Acatistul Sf. Nectarie sau Acatistul Maicii Domnului ) roaga-te pentru puiutii tai
SimonneL spune:
Lyette, nu te mai stresa, si eu mi-am bautu capul cu ziua a 3-a si a 5-a, si mi s-au explicat urmatoarele :
daca embrionii sunt cat de cat buni, si vor evolua in continuare, nu conteaza in ce zi ti-i pune, ziua a s-a nu inseamna ca ei au o calitate mai buna, ca doar sunt aceeasi si oricum mediul lor propice este uterul , nicidecum mediul de laborator, prin cultura de ziua a 5 ( blasto) ei urmaresc de fapt sa faca o selectie a embrionilor ( asta in cazul in care ne permitem , adica avem mai multi ) si sa ii puna pe cei care au rezistat pana in ziua a 5-a; nu stiu daca am fost explicita, ideea e ca daca e sa evolueze, o fac oricum , ori in laborator ( pana in ziua a 5-a maxim ca atat pot asigura ei conditii) ori la tine in uter, deci e totuna, nu au ceva in plus cei de ziua a 5-a. Lasa stressul deoparte si gandeste-te la altceva, ceea ce iti induci tu acum nu e OK. Iti spun din experienta!
Chiar asa, citeste niste rugaciuni si spera, dumnezeu sa te ajute!
monaramona spune:
popif nu va uit asa de usor ,ca multe dintr-e voi ati fost alaturi de mine si mi-a prins bine va citesc mereu si daca pot sa va ajut o fac cu mare placere
17+