FIV la Sibiu(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lorelei stiu , imi este o frica dupa atatea esecuri incerc sa gandesc pozitiv dar e foarte greu sa raman asa mai cad si in extrema cealalta . Cand ma duc la Sibiu vreau sa vorbesc cu doctorul poate imi da sa fac progesteron injectabil dar problema este ca nu se gaseste in Romania .
Lyette asteptam vesti de la tine !!!

in devenire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Din 13 ovocite, 10 au fost mature si 7 s-au fecundat.
E bine, e rau...........nu stiu. Sa vedem cum evolueaza. As fi fost mai linistita sa stiu ca sunt mai multi, dar Dumnezeu stie mai bine. Eu m-am rugat inca de la inceput sa fie el cel care sta la carma operatiunii.....
Un lucru am inteles eu............Dumnezeu este cel care da viata, sunt in mainile lui.
Vom vedea ce aduce ziua de maine!
Multumesc pentru sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Lola ma bucur fff mult sa vad ca faci un nou FIV!!!!Bravo fetita!!!De data asta va fi cel norocos!!! Iti tin pumnii!!!! Doamne ajuta!!!!
Lyette sa dea DD sa mergi cu cei 7 pana in ziua 5 si sa se lase cu ochisori!!!
Mult succes fetelor!!!!!
Pupici
Mona tu ce mai zici??
Eu am fost azi la eco si bebelusa mea are deja 800g.....mi-a zis dr. sa o las mai usor cu painea,pastele si dulciurile am luat aproape 8 kg....,te astept cu vesti

24+ cu Maria Alexandra

Mergi la inceput

Lyette cei 7 embrionasi sa dea Dumnezeu sa fie puternici si lipiciosi
crudiutalida sarcina usoara

in devenire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Lyette,da e adevarat suntem in mainile lui Dumnezeu.
pentru tine si embrionasii tai.

Sunt alaturi de tine cu tot sufletul pentru ca si eu sunt foarte aproape de momentul asta( si nu e prima data)... stiu prin ce treci si ce sentimente te incearca.
Fruntea sus.. o sa fie bine.. de data asta o sa reusim.

Tamys, cand ar trebui sa vina ciclosu?

Eu ma injectez...

toate aspirantele, mamicile cu burtici si pe cele care au reusit deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Va pup pe toate,acu pe LYVETT sa dea DD sa fie bine!
BYtzi,,tamys
Lelu ti-am scris 1 PM

Mergi la inceput

popif iubita pe data de 21 Mai trebuie sa fac dipherelin-ul 3.75 si in jurul datei de 30 Mai trebuie sa-mi vina CM cand voi incepe si Gonal-ul

Cand ai pierdut multi bani inseamna cu nu ai pierdut nimic, cand ai pierdut sanatatea inseamna ca ai pierdut ceva dar cand ai pierdut speranta si increderea inseamna ca ai pierdut tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Suna tot mai putin incurajator!
Toti embrionii s-au divizat, dar patru sunt "bunicei". Foarte buni nu exista, dar au numarul de celule corespunzator.
Maine ma anunta daca facem embriotransfer de ziua a 3/a sau asteptam ziua a 5/a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

ce mai faci talida..noi asteptam sf lunii sa mergem la eco eu cu baiatul am avut 15 kg(cu tot cu el)inainte sa nasc el a avut 3450 si restul eusi dupa nastere am revenit la greutatea mea normala...ma bucur ca ati crescut sarcina usoara in continuare

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Lyette, nu lasa speranta, in fond tot acest FIV e o lupta continua ( intai daca poti incepe tratamentul , daca nu ai chisturi , ceva, apoi daca raspunzi la trtament, daca cresc foliculii, cum cresc, daca la punctie foliculii contin ovocite, daca sunt mature, daca se fertilizeaza, daca evolueaza corespunzator embrionii, daca endometrul e bun, daca sa ii spui in ziua a 3-a sau a 5-a, si in final , sau ma rog un fel de final daca se prinde unul, ca si daca se prinde trebuie sa stea acolo macar 35-36 saptamani), deci tot acest show e plin de daca, un consum nervos enorm si daca nu ne tinem nervii acasa, o luam la sigur pe alei! E drept ca perioada cea mai nashpa e dupa ET, pe masura ce trec zilele treci de la agonie la extaz! Asa ca incearca sa fii pozitiva, e esential, se pot prinde si embrionii "bunicei", am auzit de cazuri in care a fost doar un embrion care era cat de cat ok si s-a prins si cazuri cu 5 blasto de ziua 5 si nu a prins nimic! Numai Dumnezeu ne poate ajuta! Iti tin pumnii, inteleg perfect prin ce treci!

Mergi la inceput