FIV la Sibiu(28)
Raspunsuri - Pagina 6
tamys spune:
engi draga mea stai cumintica in patuc, ce a fost mai greu a trecut, multa sanatate sa-ti dea Dumnezeu.
Te pupacesc !
in devenire !!!
popif spune:
Lyette, bravo...tinem pumnii pentru mai departe!..
Fetelor voi cu cat tip inainte scoateti pen-ul din frigider? Mi-e teama sa nu injectez cand inca mai este rece?
lola77 spune:
Buna, viitoare mamici,
Si eu trebuie sa incep (pentru al 2lea fiv) la urmatorul CM stimularea cu Puregon, dar nu prea am gasit pana acum Puregon 900. Sunt din Bucuresti. Puteti sa ma informati si pe mine (eventual pe private, ca sa nu se considere reclama) unde ati gasit Puregon 900 si cu cat? Eu am intrebat la vreo 3 lanturi de farmacii, pana acum.
Multumesc anticipat,
lola
tamys spune:
lola fata draga suna la clinica la Sibiu (unde facem Fiv) si vorbeste acolo sa iti trimita Puregonul in Bucuresti la depozit sau farmacia cu, care ei colaboreaza, eu asa am facut si s-a rezolvat.
in devenire !!!
tamys spune:
popif eu nu stiu daca am facut bine, dar noi il scoteam din frigider si urmatoarea manevra era inteparea, deci cu un minut doua inainte sa ma injectez il scoteam din frigider si nu simteam nimic rece la injectare
in devenire !!!
popif spune:
lola77, suna la clinica Polisano in Bucuresti. Ei au o masina a lor care distribuie medicamente in tara.Intr-adevar puregon de 900 se gaseste mai greu. Unde faci Fiv-ul tot la Sibiu?
tamys, merci pentru raspuns. Eu cred ca am gresit.. aseara am scos pen-ul cu o ora inainte. Eu am mai facut anul trecut menopur si asa il scoteam ( cu o ora inainte). Dar acum imi dau seama ca la puregon pen este altceva... la menopur scoteam doar fiola pe care o injectam...
In sfarsit... sper sa fie bine...
Lyette, tinem pumnii pentru outzee...
weekend placut tuturor!
alecori spune:
popif, eu la primul fiv am facut gonal care îl scoteam din frigider cam cu 10 min inainte iar la al doilea am facut cu menopur pe care îl scoteam tot asa, pe prospect din cate tin minte scria sa se scoate cu juma de ora inainte. Dar stai linistita,ma gandesc ca nu ai peste 25 gr in casa. Eu o data am plecat din localitate si am luat penul cu mine,l-am pus in bord la masina si afara erau vreo 25 gr...î#355;i dai seama ca in masina erau mult mai multe.
Lyette, tin pumnii sa reziste toti puiutii pana in z5
alina, sa-#355;i traiasca minunea,sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
12+
popif spune:
alecori, hai ca m-am mai linistit, multumesc frumos...mai ales ca ti-am vazut semnatura!... sarcina usoara
fetelor , va pup, am plecat la iarba verde.. e asa frumos afara!
lorelei78 spune:
Lyette felicitari!Da-ne vesti dupa ce te suna de la Sibiu!
tamys,stii ca tu urmezi dupa Lyette!
lola77 ,in Bucuresti gasesti medicamentele la Farmacia Tei
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.