FIV la Sibiu(28)
Raspunsuri - Pagina 5
popif spune:
Buna ziua, fetelor!
Lyette, vad ca esti pe ultima suta de metri. Iti urez sa fie o reusita....si nu mai fi stresata!
...deasemenea urez bafta tuturor aspirantelor care sunt in pregatiri sau care urmeaza sa inceapa... nu stiu care sunteti pentru ca nu am avut timp sa citesc din urma... si nici nu vreau sa va enumar pentru ca poate imi scapa cineva.
Fetelor, as ruga pe cineva care se pricepe sa ma treaca si pe mine la aspirante.Ma poate ajuta cineva?
Eu maine incep puregonul si saptamana viitoare am primul eco.
Am un Fiv si un Fet nereusit la Bucuresti.
tamys spune:
Lyette , popif sunt alaturi de voi si va tin pumnii, vin si eu imediat dupa voi la bebeluseala astept sa-mi vina CM ca sa incep Gonal-ul
in devenire !!!
mada81lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lelu salutare ... Am primit rezultatul AMH, este 0,4 pentru z10 de menstra.... cum o fi?... |
Lelu
Citeste aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154197&whichpage=1
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Fiv_Sb spune:
popif,esti trecuta la aspirante.Nu gasesc ce probleme ai de sanatate,cumva endometrioza?E primul Fiv si la cine va fi?Vreau sa completez informatiile cat mai corect.
popif spune:
Fiv_Sb, multumesc mult!
endometrioza, 1 inseminare+1 Fiv + 1Fet la Bucuresti-nereusite. Fiv 2 in derulare Dr.Ispasoiu.
Lyette spune:
13 ovocite!
La punctie a fost balet, imediat dupa am plecat in oras, am mancat pizza, doar putina durere acum la ovare.
Revin cu vesti maine!
engi75 spune:
LYETTE felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
azi a aparut menstra cu niste dureri infioratoare....dar bine ca a venit....incepusem a ma sperii ca nu cumva sa fi intrat la menopauza din pricina dozei de iod radioactiv....intarziase 3 luni....
tamys spune:
Lyette felicitari !!! sa dea Doamne Doamne sa se iubeasca in noaptea asta si sa iasa 13 bebelusei frumosi de ziua a-5-a
in devenire !!!