FIV la Sibiu(28)
Raspunsuri - Pagina 10
monaramona spune:
lorelei fac eco saptamana viitoare , acum sa vedem daca va sta bebe incat sa putem vedea ce este
17+
anca_alin spune:
buna si eu am aceeasi problema ca tine, cheaguri ff mari, dar nu sunt de cand am facut stimulari, sunt mai demult, de cativa ani
la mine e o alta problema de cateva zile, am o scurgere galbuie, f urata, nici nu stiu ce este si de la ce si mancarimi, usturimi, ce o mai fi si asta, a mai avut cineva asa ceva???
astept raspunsul vostru
felicitari celor cu vesti extraordinare
toate fetele de aici
lelu spune:
anca_alin, sigur trebuie sa mai faci cateva teste inainte de un FIV sa rezolvi problema scurgerii, daca sunt si usturimi nu e de bine, poate e doar candida,.... ai luat antibiotice in ultimul timp?
Fetelor nu stiu ce sa mai fac, sunt dezamagita de Dr. de la ultima stimulare intrerupta din februarie nu mai fac nimic, astept sa vina odata ziua cand sa incep si eu un FIV, nu-mi raspunde la mail, sau la cele la care mi-a raspuns mi-a dat niste raspunsuri evazive, am impresia ca nu hotaraste nimic in ceea ce ma priveste, poate are prea multe paciente si nu mai prezint interes pentru el, dar am senzatia ca nu ma ia in serios.
L-am intrebat daca e nevoie sa merg la Sibiu pentru a mai discuta problemele mele, dar nu primesc raspuns, am zis sa nu-l deranjez la telefon dar cred ca o sa-l sun, sa-mi spuna ce sa fac mai departe ca nu mai pot astepta...ma macin phsihic, de jumate de an doar aici i-mi sta gandul, si probabil starea mea se inrautateste tot asteptand.
Mi-e frica ca nu ma ia in serios si o sa-mi faca FIV doar asa sa terminam...
Poate ca gresesc si chiar e exagerat de ocupat, sau poate nu e in tara, dar putea sa-mi dea un raspuns zilele astea, mai ales ca astept un raspuns important, zic eu...
I-mi place enorm de mult Dr. si am avut incredere in el, eram convinsa ca am ales bine, dar ..... daca nu ma baga in seama ma gandesc sa schimb clinica cu una de la unguri.
Mai astept azi un raspuns, o sa sun eu daca nu primesc nimic si apoi o sa stiu exact ce am de facut.
Va pup si bafta multa
Lyette spune:
Lelu
Luni erau abii medici la clinica....numai daca au plecat intre timp!
Cel mai bine ar fi sa suni!
Miercuri seara am venit cu masina la Cluj si m-am simtit cam scuturata..........., sper sa nu fi facut o prostiuta!
Voi cum v-ati deplasat? (luni am facut transfer de yiua a treia).
anca_alin spune:
lelu, antibiotice nu am luat de ceva timp, este ff ciuidat totul; nu ma preg de fiv, am facut 2 IA, iar acum mi-a luat o pauza ca poate, poate se petrece minunea natural, dupa lunile de ' hormoni'
eu zic ca este bine sa suni sa vb exact, de ce te amana pe tine? este o problema la tine? sau de ce? esti singura pe care am intalnit-o pana acum sa zica ca nu-i acorda atentie dr. mi se pare un pic ciudat, ideea este ca trebuie sa insisti, nu te 'va invita' el sa faci nimic, tu trebuie sa te hotarasti de ce si cum
mai stai de vb cu ei, ai sa vezi ca totul se rezolva pana la urma, multa bafta iti doresc
toate fetele
PS poate mai vede cineva problema mea si s-a confruntat deja
astept sfaturi si opinii
Oria77 spune:
Bine v-am regasit amazoanelor fivoase de Sibiu! Tinem pumnii, sa dea Bunutzu o vara roditoare in puiuti!
Am vazut ca s-a postat vis-a-vis de puregon si de pastrarea/injectarea acestuia. Noi am cumparat fiole de 900 si doar ultima de 300. La fiecare injectare, cu 5 minute inainte scoteam pen-ul din frigider si sotul meu cu cununie sufla cu nadejde aer cald asupra fiolei din pen cca 1 minut. La fiecare drum la Sb - ca am prins si 35 de grade, am luat o gentuta frigorifica - aveam una de effect si una de Coca-cola - a nu ziceti ca-i reclama c-a fost bonus in supermarket la 4 doze - , puneam pen-ul cu tot cu cutiuta lui si alaturi, in doua pungi de impachetat din cele la sul, legate la gura in nod dublu, vreo 20-30 cuburi de ghiata. La intoarcerea acasa, mergeam in Piata Sfatului, luam o limonada si rugam fetele sa ne dea cateva cuburi... Cand le ziceam pentru medicamente, intotdeauna am primit cate o carafa cu mot de ghiata, sa le dea Dumnezeu sanatate! Am zis sa va povestesc cum am procedat noi, ca vin acusi-acusi caldurile! Multa bafta tuturor celor in focuri!
36+ cu Arina si Daria
llary spune:
Lyvette DD o sa te ajute!
lelu la cine esti? Nu sta, suna ,insista!
Bytzi,nu mi-ai raspuns.......Tamys ce faceti?
tamys spune:
Lyette te asteptam sa ne scri ce simptome ai, sa vi cu doua liniute si un beta MARE
llary draguta mea eu maine trebuie sa fac Dipherelin-ul si peste o saptamana incep injectiile de stimulare, sper ca de data asta sa ma bebelusesc Tu ce mai faci ? cand incepi FIV-ul nu mai stim nimic de tine, ce a zis doctorul despre analizele tale ? -ici
lelu insista cu telefoanele, eu daca vedeam ca nu ma suna ei insistam eu, mail-uri nu am dat niciodata
adriana_1978 abia astept sa-mi vina CM sa vad daca mai am scurgerile acelea maronii inainte de ciclu, la cat Vitex am bagat in mine ar trebui sa nu le mai am. Mai nou mi-am luat si femibion si vreau sa incep sa le iau odata cu stimularea sper sa ma ajute sa ma bebelusesc. Iti doresc mult succes si sa te bebelusesti cat mai repede posibil
alecori sarcina usoara si sa dea Doamne Doamne sa te urmam toate pe rand
lorelei sa sti ca nu am uitat de tine abia astept sa ne intalnim la Sibiu te -ic sa nu fi suparata e mai bine ca s-a luat hotararea asta pentru tine cu laparo poatea asta era motivul pentru care bebeii nu stateau acolo la mamica lor in burtica, mai ai putin si in iulie te bebelusesti si tu
tamys spune:
anca_alin eu zic sa te duci la o farmacie sa ii explici farmacistei ( dirigintei ) despre ce e vorba ca sigur s-a mai intalnit cu probleme de genul asta si tratamentul din cate stiu eu este scurt dar mai bine iti spune farmacista sanatate multa iti doresc
Oria ce minune a facut Dumnezeu pentru tine, nastere usoara iti doresc si copii sanatosi