FIV la Sibiu(28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Tamys

Chiar trebuie sa am simptome....?

Am nevoie de mai mult somn (dar asta ar putea fi rezultatul stresuluide pana acum) si mananc cu mare pofta, astazi era cat pe ce sa mi se faca rau pana am copt o vanata si am facut maioneza.........., ceva intepaturi....Sanii erau mai durerosi dupa punctie decat acum.......
Acum cred ca sunt insarcinata.....acum ma cuprinde indoiala.
O prietena mi-a spus ca Nicoleta Luciu cica va avea trei bebelusi.
Prin urmare se poate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Ce a mai trecut timpul pt tine Oria!Parca ieri te chinuiai si tu sa ramai
Tamys,eu chiar sunt bucuroasa ca a luat decizia de laparo,stateam nelinistita.Luna asta s-ar putea sa-mi intarzie CM pt ca deja am luat femoston pt transfer.A propos de asta,cine a mai facut FET,cat a intarziat CM de la femoston?
Lyette,astept vesti bune si nu te lua dupa semne,ca nu exista asa ceva!
Lelu,suna la clinica!Nu te lasa descurajata!Tu daca nu ai avea timp nici sa respiri la munca,ai mai avea chef si timp pt mailuri?E normal ca nu raspunde,dar stie de tine si de probleme!

Va pup pe toate!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Buna fetelor!
Vestile par a fi bune.Sunt foliculi.Nu mi-a spus cati, dar Dl.Dr. sa aratat multumit. Singura problema ar fi ca nu sunt toti de aceeasi dimensiune.Marti am punctia.Sper sa fie bine. Oricum usor, usor incep sa ma cuprinda emotiile.

Fetelor,daca punctia este marti si fac transfer de z5(sper), asta inseamna ca transferul o sa fie duminica viitoare?

Va pup pe toate...si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Ma alatur si eu voua pentru a ura LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Constatntin si Elena!Se pare ca ne bucuram si de o zi superba afara, numai bine sa petreci!
pt toate Elenele...

25+ cu Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

popif,ziua a 5-a pica duminica,dar si eu cand am facut FET am intrebat ce se inatmpla in cazul acesta.Dr va veni special pt tine la clinica

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

tamys, multumesc pentru incurajare, o sa ma duc la farmacie, si bafta sa ai si tu
adriana, nu mai zici nimic, pe unde esti?
oria, sa ai nastere usoara
popif, fi tare si totul va fi bine
lorelei,
toate fetele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Va multumesc mult de urari, va astept curand transferul la sectiunea de gravidute prin FIV! Pe toate!

Mona vrem culoarea de carut! Haide mami!

Lorelei ma bucur mult ca ai continuat cu Sibiul, sper sa iti aduca macar tot atata bucurie cata mi-a adus si mie in lupta cu ticalosul diagnostic de hidrosalpinx... E adevarat, mare dreptate a avut tamys cand a spus ca mana Bunutzului s-a coborat asupra noastra si cum El nu uita pe nimeni, e randul vostru acum!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

oriaaa...in sfarsit ai aparut..dar cred ca ai o burtica mareee iti doresc nasrere usoara si la termen , cat despre mine, voi sti culoarea carutului joi seara cand vin de la eco , dar cu atatea fetite prin preajma cred ca al meu va fi baietel(sa aiba de unde alege)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Dragele mele

Intrucat doctorul a spus sa duc o viata normala, am fost la munte, Apuseni. Am si urcat ceva pante......Dupa drumul Sibiu-Cluj, care mi-a parut cam scuturator, am zis ca nu are rost sa ma menajez atat!
Sper sa nu fi facut o prostiuta...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

lyvett,acu ce sa mai zic,puteai sa nu faci efort mare
Tamys sunt cu ochii pe voi,mi-au iesit 2 analize din 6 ,alea de varice, rele-factr 5 si mutatie MTHFR C677T-heterozigot,de fapt nici nu stiu ce inseamna,voi stiti?sunt imuna la vesti rele,merg la Sb in primele 3 zile ale cm.
Bytzi ce mai faci?Nu mi-ai raspuns

Mergi la inceput