FIV la Sibiu(28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Oria multumim pentru gandurile tale frumoase, sa te auda Bunutzu si sa coboare mana Lui si asupra noastra, mare minune ar face pentru noi. Iti doresc o nastere usoara si copilasi sanatosi sa-ti dea Dumnezeu
llary draga mea reusesti sa ma inspaimanti de fiecare data, ce analize mai sunt si astea ? cine ti-a spus sa le faci ? de ce le-ai facut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

stai ca nustiu exact cum le zice ca e un pachet de 6 , si tu le-ai facut asa retin cele de trombofilii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

llary eu nu am facut analize de trombofilie, am facut analize de cuagulare la Bucuresti la dr. Uscatescu, o fi anticuagularea acelasi lucru cu trombofilia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Fetelor, am si eu o intrebare, Utrogestanul, care nu e luat oral, deci vaginal, iti poate da stari de greata, somnolenta si ameteli ? De asemenea poate determina intarzierea menstruatiei cu panala 9 zile in cazul in care nu e sarcina si nu ai intrerupt tratamentul ?
In prospect scrie ca doar la administrarea orala iti produce greturi etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Oare e normal sa-mi simt uterul la 10 zile de la embriotransfer?
Am senzatia uneori ca imi vine ciclul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Mona abia astept joi vesti, ca si eu am ultima vizita inainte de nastere tot atunci! Ce a mai trecut timpul, Doamne, 18+?! Wow...

Lyette exact senzatie ca la menstruatie si o balonare cumplita am avut si eu. Sa dea Bunutzu sa fie cu ochisori semnele tale!

Eu recunosc, in ciuda sportului facut cu incrancenare inainte de FIV de 5 ori pe saptamana, imediat dupa am evitat sa mai fac cine stie ce efort pentru ca la prima sedinta lejera de bicicleta stationara, dupa 15 minute am avut usoare sangerari (eram cam in 6 saptamani) si m-am potolit cu viteza. Dar la mine erau 2 pitici si difera organismele unele de altele. Acum, eu v-am relatat experienta mea, sper sa va ajute!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

simonnel utrogestanul iti da toate acele sintome indiferent cum il iei
oria binenteles ca te anunt ..cat ai luat in greutate pana acum? sunt tare curioasa ca erai tare subtirica blonduta mea

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Mult, foarte mult... 22... Dr spune ca raman cu max 12 in plus dupa nastere, dar nu-i bai, vin copii, sali de sport sunt, salata mai exista, vin si pepenii, se topesc si kilogramele!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Asa o fi , cu utrogestanul, dar l-am luat 10 zile si m-am simtit perfect si acum dupa o perioada am o stare de voma cumplita si ameteli, nu prea cred ca e de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Oria
Incerc sa-mi pastrez speranta, dar ma ingrijoreaza faptul ca ma dureau sanii mai tare dupa punctie decat acum.....

Mergi la inceput