FIV la Sibiu(28)
Raspunsuri - Pagina 13
popif spune:
buna fetelor...
Se pare ca la acest Fiv ma urmareste cifra 13.
Am inceput stimularea pe data de 13 si am 13 ovocite. Nu sunt superstitioasa, dar sper ca mie sa-mi poarte noroc aceast numar. Maine aflam cate s-au fertilizat.Eu zic ca e bine... si Dl.doctor era multumit.Ma rog la Dumnezeu sa fie bine...
pentru toate...
SimonneL spune:
Lyette, sanii ,in perioada asta de dupa ET nu au legatura cu semnele de sarcina. Mi-a spus-o in medic. Dupa punctie te dor doar din cauza stimularii. Durerea de sani ca semn de sarcina apare mai tarziu si poate varia de la o persoana la alta si de la o sarcina la alta. Stiu persoane care nu au avut nici un simptom , nici cu sanii , nici cu nimic si erau insarcinate, deci nu te lua dupa asta.
lorelei78 spune:
Fetelor dupa FET nereusit cat a intarziat CM?Eu nu am facut FET,dar am apucat sa iau FEMOSTON si am inteles ca va intarzia CM,deja 1 zi a intarziat...Va rog sa-mi raspundeti,caci trebuie sa fac laparo dupa CM
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
SimonneL spune:
Lorelei de unde stii ca e nereusit ? Ti-ai facut test? O zi inrtarziere nu inseamna mare lucru!
Lyette spune:
Simonel
Nu prea stiu ce sa cred.....Azi am intrat in farmacie cu gand sa cumpar un test de sarcina, dar am abandonat........Caut si eu simptome care sa ma incurajeze.......
Popif
Ce dragut............si eu am avut 13 ovocite, vineri, 13.............
lorelei78 spune:
SimonneL,am intrerupt tratamentul deci nu am mai facut FET...Urmeaza sa ma operez,intrucat hidrosalpinxul a recidivat...Voi face FET dupa laparo...
Oria,nastere usoara
Te voi urma si eu curand in ciuda hidrosalpinxului nemilos.
Tamys,sa stii ca nu te-am uitat si te sun cand aflu ceva de operatie,poate ne si vedem daca nimerim in aceleasi zile la Sibiu.
Lyette,astept vesti bune de la tine!Hai cu BETAAAAAAAAAA MAREEE!
POpif,bafta multa,sa ramana toti 13 la stadiul de blasto!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
liana_stoia spune:
Buna fetelor
Acum un an si ceva eram si eu pacienta celor de la Polisao. Intre timp, Dumnezeu ne-a daruit o minune de fetita care acum are 2 luni. Si sarcina a venit natural, in urma unui tratament osteopat.
Va scriu pt ca am 2 fiole de Pregnyl care expira in octombrie. Le-am tinut tot timpul in frigider. Cu draga inima as vrea sa le dau uneia dintre voi. Daca le vrea cineva, va rog sa trimiteti pm sau mail pe liana_stoia@ yahoo.com
Va dosc tuturor sa ajungeti sa va tineti puiutii in brate 
popif spune:
fetelor multumesc mult pentru sustinere...![]()
Sunt un pic suparata... astazi au mai ramas 7, aproape s-au injumatatit. Ma tem ca n-o sa am blasto.
Pe de alta parte incerc sa ma relaxez si sa ma detasez de gandul..cum vor evolua...
O sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute,oricum or evolua ei.
Pana maine simt ca e un veac.
Lyette, cand trebuie sa faci beta...hai iubita cu un beta mare..
SimonneL spune:
Lyette cred ca e prea devreme pentru un test de urina, parca asa am inteles. Fa Beta in ziua in care ti s-a zis si nu mai cauta simptome, e cel mai sanatos
Lyette spune:
Vineri trebuie sa fac analiza..........., dar nu #351;tiu daca nu o las pe luni..........
Mi-e tare greu sa nu vad un pericol in fiecare intepatura......Am avut ieri senzatia ca imi vine menstruatia...........