FIV la Sibiu(28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lyette, si eu aveam mereu senzatia ca imi vine ciclul. Si ma uitam in chilotei de nu stiu cate ori pe zi, ca se scurgea utrogestanul ala si eram asa de speriata... E normal sa te simti asa. Roaga-te in continuare sa fie totul bine si nu fa test de sarcina. Mai bine fa direct beta. Iese si inainte de ziua indicata de dr.
Bafta!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si o sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult dar am fost cu paranoia mea si am preferat sa stau in banca mea pana imi trece..in fine, ce vroiam sa zic e ca v-am citit postarile si va tin pumnii la toate!

popif, lyette-si eu m-am confruntat tot cu cifra 13 si uite ca a fost de bun augur!
popif-si eu tot 13 ovocite am avut..8 s-au fertlizat..iar la blasto am ajuns cu 5..3 ce sunt la gheata si 2 ce s-au prins in burtica-din pacate unul s-a oprit in evolutie-insa am mai ramas cu un bebelas in burtica ce are aproape 4 luni si sper sa ramana alaturi de noi pana la capat!asa ca..ai ff multe sanse!gandeste pozitiv!o sa fie bine-ai sa vezi!

lyette-simo are dreptate-nu cauta simptome-eu nu am avut deloc simptome nici inainte si nici dupa ce mi s-a confirmat sarcina!nici acum nu am simptome-ce ma da de gol e burtica care creste..in rest nu simt nimic..abia astept sa simt bebelusul miscand ca sa stiu ca e totul bine!

in rest ce sa zic..va tin pumnii la toate si sa dea Domnul sa veniti cu beta pozitiv..iar apoi sa fie bine pana la capat!
lore-tin pumnii la laparo!cu siguranta vei reusi dupa operatie!

fetele!

Doamne ajuta pana la capat!
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Doamnelor!
Ma mai incurajeaza ceea ce imi scrieti.

Acum ma supara intepaturile astea la nivelul uterului. Stau in pat si simt regulat cate o intepatura............

In alta ordine de idei........Cand ati inceput sa luati acid folic? Am intrebat asistenta si mi-a zis ca acum nici nu strica, dar nici nu ajuta..........

Mergi la inceput

Popif
A cata zi este astazi?
Eu ramasesem cu 7 inca din prima zi!
Sa speram ca toti se vor dezvolta in continuare!
Dumnezeu sa fie cu ei!

Mergi la inceput

Uratica

Domnul sa te ajute in continuare!

Mergi la inceput

Alina
E tare bine ca ne impartasiti din experienta voastra!
Faptul ca acum sunteti cu bebelusii in brate ne da incredere ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

uratica, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si bebelului tau... o sarcina fara probleme pana la capat...imi dai mari sperante..

defapt, va multumesc tuturor pentru mesajele de incurajare si pentru gandurile bune,va si doresc ca pe toate Bunul Dumnezeu sa ne ajute...
Eu tocmai ce am ajuns acasa, am fost la tara, am gradinarit toata dupa-amiaza( ma rog, n-am exagerat pentru ca ma resimt oricum dupa punctia de ieri) mi-a facut foarte bine, am stat la aer curat...

Lyette, eu ieri am facut punctia deci azi este prima zi...si eu sper sa se dezvolte si sa am si eu ce sa transfer...Eu nu stiu daca o sa rezist sa nu fac beta mai devreme, dar tu fa cum crezi.Iti doresc din toata inima doua liniute si un beta maaareeeee...
Tu in afara de utrogestan mai iei ceva?

Va doresc o noapte placuta...va tin la curent maine cu noutatile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Buna seara fetelor! Ma numeasc Laura si sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica. Am probleme cu trompele: una are o aderenta spre ovar iar alta e dilatata pe la jumatate cu un hidrosalpinx:( care se pare ca e tare pacatos. Incerc sa raman insarcinata de 3 ani dar fara rezultate. Nu am ramas niciodata insarcinata. Sotul este Ok. Abia acum doua luni mi-am facut si eu HSG si surpriza:(. Dr Ispasoiu mi-a dat sa fac clamidia , ureaplasma si mycopl si apoi o programare pt laparo de care normal ca imi este teama. Mi-as dori tare mult sa raman natural sa nu ajung la FIV. Costurile sunt imense se pare, plus hormoni la greu care duc la ingrasare iar eu nu stau prea bine cu kg si cateva in plus chiar nu mi-ar prinde bine deloc. Va admir ca sunteti luptatoare si v-as ruga din suflet sa ma convingeti si pe mine sa va urmez. Eu am momente cand stau sa ma gandesc daca sa fac laparo, daca sa fac FIV sau sa renunt si gata. E o lupta grea pt mine.
Imi cer scz daca v-am plictisit cu povestea mea dar simteam nevoia sa vb cu voi. Va pup si sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa avem un ingeras in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Laura, daca vrei un copil trebuie sa lupti, mai ales sa gandesti pozitiv.
Sa stii ca laparoscopia nu e grea deloc, citeste la cap. acesta si o sa vezi.
Cat despre FIV, intr-adevar e destul de costisitor si e posibil sa nu se finalizeze fericit, dar cred ca trebuie incercat.
Si eu trebuie sa trec printr-o laparo,dar o astept cu nerabdare.
Asa ca mult curaj si sa dea Dumnezeu sa avem si noi un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lorelei CM iti vine dupa ce opresti femostonul in jur de 3 zile ..la mine dupa primul fet mi-a venit a 2 a zi , iar la al 2 lea dupa 3 zile
laura trebuie sa fi hotarata si sa ai multa putere ca sa poti trece peste toate , daca mai ai sanse de bebe fara fiv eu zic ca ar fi bine sa profiti de ele , dar daca nu, atunci fa tot posibilul sa faci fivul pana nu e prea tarziu..te asteptam aici cu vesti si te ajutam cu cea mai mare placere

18+

Mergi la inceput