FIV la Sibiu(28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Popif
Doar utrogestan de 200, de trei ori pe zi
Accid folic a spus asistenta ca nici nu strica, nici nu ajuta in perioada aceasta.

Sunt dificile zilele acestea, dar sunt sigura ca vei avea ce sa transferi! Dumnezeu stie mai bine cati sa pregateasca pentru tine!E ai bine decat sa fie multi si sa nu stii cum sa/i gospodaresti.....Cred eu!
Ma rog pentru reusita noastra!
Pupici

Mergi la inceput

Maine trebuie sa fac analiza de sange si am bagat de seama ca resturile de progesteron eliminate pe chilot nu mai erau albe ca pana acum ci usor colorate. Ma tem sa nu imi vina ciclul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Resturile sunt usor colorate pentru ca mai sunt si scurgeri vaginale, etc, adica vreau sa spun cele normale, nu are cum sa fie albe, albe:)
Iti doresc succes maine la test!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

DONEZ 4 FIOLE ORGALUTRAN SI 2 FIOLE DECAPEPTYL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Buna! Multumesc pentru incurajari! Sunt un pic cam neputincioasa dar cu ajutorul vostru o sa imi revin. Va pup si bafta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Laura,sunt si eu in aceeasi situatie!Trebuie sa faci laparo,e cea mai simpla operatie si te refaci f repede!Si eu am hidro,deci stiu cum e!
Monaramona,azi cred ca e ziua cea mare a ta,in care poate vei afla ce culoare are caruciorul tau.Eu nu am mai luat femoston,l-am oprit de cand mi-a zis dr I.Oare ar trebui sa iau pastilutele deschise la culoare sa-mi vina mai repede?
Pup gasca de la Sibiu

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Fetelor m-au sunat astazi... 6 sunt buni si 1 mai putin bun.. Oricum m-au chemat in z5. Mi-au explicat ca z4 e critica, cand se mai pot pierde.
Ma rog la Dumnezeu sa fie bine...
Va pup

Mergi la inceput

Popif
Au fost cuminti embrionii tai! Dumnezeu sa fie cu voi in continuare!

Azi am avut toata ziua senzatia ca o sa-mi vina menstruatia! Nu mai sunt prea optimista....Nu ma simt deloc insarcinata, ba dimpotriva.
Nu simt nimic incurajator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lorelei ai rabdare va veni ea
am fost la eco si este

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

popif-ai vazut??bafta in continuare fetita!sigur se va lasa cu garvideala!

lyette-stiu ca e greu!crede-ma ca si eu am simtit la fel!durerile ca de menstra sunt normale ptr ca uterul se mareste ca sa faca loc la bebelusi!eu nu am avut nici un simptom si uite ca se prinsesera amandoi!din pacate am ramas doar cu unul..insa pana la 7 saptamani cand am facut ecografia si erau bine amandoi bebelusii eu nu am simtit nimic nimic!nici acum nu am nici un fel de simptom!daca nu ar fi burtica care se vede ca a crescut considerabil..nici nu mi-as da seama ca sunt insarcinata!asa ca nu te mai necaji degeaba!si..poti face beta si mai devreme-asa cum ti-au zis si fetele-la mine pipi test s-a pozitivat in z 7..iar beta in z 8 a fost de 225,7..asta ptr ca s-au prins amandoi puiutii..insa,,mai era odata cu mine o fata care a facut in aceeasi zi cu mine transferul si in z 8 i-a iesit beta 25..si e cu bebe la purtator acum..deci.. se poate!curaj!

lore-tu dupa laparo treci direct la fet? sau mai astepti?hai ca vreau sa te vad cu burtica!

mona-ce carut ai?

fetele !

Doamne ajuta pana la capat!
+16

Mergi la inceput