FIV la Sibiu(28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mona-felicitari!!!!!!!!si..ai inceput sa il simti pe bebe baietel?

Doamne ajuta pana la capat!
+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

il simt de la 15 saptamani ..este al 2 lea si misca mai repede

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

waw..cred ca e superb sentimentul!abia astept si eu sa il simt..si apropo..ai uitat sa schimbi semnatura, nu?ca stiu ca erai cu o luna inaintea mea!

Doamne ajuta pana la capat!
+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

monaaaaa sa-ti traiasca minunea ascunsa in ! Pana la urma conteaza sa fie sanatos si fericit, indiferent de culoarea carutului si va doresc asta din suflet! Sarcina usoara in continuare, om frumos!

Pupam gasca de sibience!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Multumesc mult ,fetele mele dragi!

Lyette, eu am sentimentul ca o sa fie bine.Asa cum spuneau si celelalte fete,aceste dureri si intepaturi le poti simti uneori... bebele incepe sa se cuibareasca bine la mami in burtica...
Bafta multa azi la beta...toate gandurile bune o sa le indreptam spre tine astazi...

Eu incerc sa stau calma, maine o sa merg iar la tara, asta ca sa treaca timpul mai repede pana la marea intalnire cu puiutii mei...deabea astept!...

Fetele, va pup si va iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

popif , uraaaaaaa, felicitari si Dumnezeu sa fie alaturi de voi
mona, felicitari si tie pentru bebicul baietel
lore, te pup si eu

tuturor sibiencelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mona, felicitari pt baietel!
Lyette, iti tin pumnii. Eu am avut scurgeri maronii chiar din ziua in care am primit rezultatul la beta. Au tinut de joi pana duminica. Duminica am avut chiar o scurgere rosie, am fost distrusa, am crezut ca s-a terminat. Luni am repetat beta si totul a fost ok. Tin pumnii!
Laura, sunt foarte multe cazuri de reusite dupa laparascopie! Bafta!
Uratica, iti doresc numai bine! Incearca sa fii optimista si ai incredere in bebelusul tau! Asa mi-a spus mie dr. cand am avut probleme in sarcina: "ai incredere in el si vorbeste cu el, o sa simta!" pup!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si o sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Doamnelor!

Am primit rezultatul! 97,3
Am sunat la Polisano si au zis ca as fi insarcinata!
Imi e frica sa ma bucur prea tare............!
Nu am mai avut scurgeri colorate, dar vorba unei doamne sunt tot cu nasul in chilotei
Sper sa creasca valoarea!
Va trebui sa o repet luni?

Popif
O sa rog pentru tine in fiecare zi!
Astazi l-am rugat pe Dumnezeu sa-mi ierte lipsa de credinta, sa ma ierte ca am avut dese momente de indoiala! Ma gandeam ca, daca nu m-as fi indoit, as fi reusit cu siguranta!
Ma incurajam doar cu gandul ca in timpul procedurii chiar am simtit ca-mi usureaza fiecare pas, dar ma indoiam ca ma va ajuta sa si ating obiectivul.............
Sper sa fie bine pentru noi toate si sa avem bebelusi sanatosi! Oricati, dar sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Lyette si eu cred acelasi lucru ca esti insarcinata felicitari draga mea ai reusit Dumnezeu te-a ajutat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lyette - Felicitari!!!!!!!!!!!!Sarcina usoara ,multa sanatate si sa auzim numai de bine.te pup! te-am urmarit si ma bucur pentru tine.

Mona - carut albastru,sa fie sanatos e tot ce conteaza.

va pup pe toate si sper sa citesc numai si numai de bine.

Mergi la inceput