FIV la Sibiu(28)
Raspunsuri - Pagina 20
lorelei78 spune:
Tamys,acum am primit si mail.Trebuie sa fiu acolo de joi,nu am inteles bine dar cred ca atunci ma interneaza.Mi-e cam rusine,i-am tot stresat cu mail-uri si telefoane,dar nu fac laparo zilnic.
Uratica,felicitari pt fetita!Ma bucur tare pt tine!Am mai facut laparo anul trecut la dr I,stiu ca e super acolo,parca nici nu mi-e asa frica...
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
uratica spune:
mona-multam!nu pot alapta ptr ca am antigen hepatita b pozitiv-luat de la stomatologie..dar asta e!
lore-te interneaza cu o zi inainte ptr ca iti face ekg-ul,radiografie plamani(dar nu neaparat),plus analizele de sange-anticoagulatul si alte bazaconii ce le trebuie lor in caz de ceva..abia apoi iti face internarea,,iar a doua zi te baga in operatie..
si bafta multa!sarumana ptr felicitari!
Doamne ajuta pana la capat!
+16 
alina06st spune:
Fetelor, va aduc o veste buna. Sper sa va incurajeze pe toate.
Astazi a nascut si Oria, o fosta aspiranta, una din reusitele celor de la SIbiu:
"Astazi, la 9.18 si 9.19, noi, Daria Andreea si Arina Maria, doi ingeri blonzi de 2500 gr si 46 cm fiecare, am primit ingaduinta de a cobori pe pamant! Bine v-am gasit!"
Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Luca are 1 luna si 2 sapt!
popif spune:
Oria, felicitari pentru puiutii tai. Sa fie sanatosi si sa aibe o viata frumoasa!
Fetelor, eu sunt suparata. E z4 de la ET si nu simt nimic, dar absolut nimic.,cred ca va fi un esec.Cred ca o sa fac testul luni,nu marti...dar oricum simt ca nu e nimic...Dimineata mi-a zis sotul ca plangeam in somn...
Va pup...
Imi pusasem asa mari sperante in acest fiv...
alina06st spune:
Popif, cred ca iti faci probleme mult prea devreme. In ziua a patra, nu prea ai ce simti. Eu am facut chiar si test de sarcina in ziua a 6-a si a iesit negativ, desi la 2 zile distanta, beta a fost pozitiv. Eu zic sa ai incredere, sa te rogi, incearca sa-ti ocupi timpul...
. Bafta!
Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Luca are 1 luna si 2 sapt!
popif spune:
Alina, multumesc pentru incurajari.Esti o dulce.Desi cred ca esti foarte ocupata cu puiul tau, iti gasesti timp sa intri si sa ne povestesti din experientele tale.Am citit in urma ca si tu ca si alte fete deja in z4 aveati ceva dureri ca de cm.Bine, stiu, difera de la persoana la persoana si de la sarcina la sarcina...Dar eu am un baietel(8 ani) si atunci cand am ramas insarcinata am simtit si am avut semne din prima saptamana( sanii,nu neaparat mariti dar usor sensibili,ceva intepaturi si dureri in uter)...adica simteam ceva schimbat in corpul meu...Ei acum nu simt nimic...
M-ar ajuta daca as citi despre fete care, la fel,nu au avut nici un semn dar in final au fost insarcinate....dar din ce-am citit eu nu prea s-a intamplat. Adica fiecare a avut la un moment dat un mic semn.
Dar sa stii ca ai draptate trebuie sa-mi ocup timpul si sa nu ma mai gandesc...si gata,mi-am propus,asa cum spunea si Lyette,sa m-a las in mainile Domnului.
lorelei, tamys, bafta!
crudiutalida spune:
Oria, felicitari pt printese!!!Sa te bucuri de ele

Pofif, stai linistita si nu mai cauta semne...nici eu n-am avut absolut nici un simptom .....si totusi a fost rezultat pozitiv!!!
Stiu ca e grea asteptarea,dar incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva

si te asteptam cu BETA MAREEEEEE

Mona,asteptam vesti de la eco......ca sa stiu daca mai folosesc

![]()
![]()
![]()
![]()

toate fetele
26+ cu
Maria Alexandra
llary spune:
eu marti sunt la control .azi ziua 3 cm aveam 3 foliculi pe 1 ovar,2 pe altul.mi-a dat 200 puregon/zi timp de 5 zile.oare e de bbine ?n-am avut pe cm pana acum decat cate 1-2 foliculi,dar dr a zis sa asteptam pana marti sa vedem daca cresc,mi-a zis ca sunt sanse mici............
tamys cand vii la sb?
uratica am citit un studiu american in care se zicea caci copiii mamelor care au baut 1 cafeluta /zi in timpul cat au fost insarcinate au iq ff.ridicat!
tamys spune:
llary draga mea eu maine in a 5 a zi de CM incep stimularea 262.50 Gonal/zi iar vineri ma duc la primul eco la Sibiu. De ce ti-a spus ca ai sanse mici daca tu inainte sa incepi stimularea ai deja 3 foliculi ?
tamys spune:
Fetelor stiti ceva s-au schimbat preturile de la 1 iunie ?
lorelei78 , llary ne vedem saptamana viitoare la Sibiu eu ajung vinerea viitoare acolo si stau pana la punctie