FIV la Sibiu(28)
Raspunsuri - Pagina 21
tamys spune:
popif saptamana viitoare sa ne dai vestea cea mare ca sa ne incurajezi, pana atunci stai cumintica si nu te mai gandi la prostioare, nu e obligatoriu ca o sarcina sa semene cu cealalta 
marcimova spune:
Multumim alina06st pentru incurajari.
Oria iti doresc sa fii o mamica fericita,
bebelusele tale sa fie sanatoase si norocoase. Sa ne tragi si pe noi in clubul celor care au reusit.
Popif tinem pumnii stransi sa iasa cu ochisori.
Tamys iti doresc cat mai multi foliculasi si de calitate.
Tamys oare suntem pe aceiasi schema de tratament? Eu am facut dipherelin de 3,75 luni. Acu astept sa vina cm, iar apoi voi incepe cu gonal. Ma doare buca stanga de la injectie. Mi-am pus varza si strang din dinti.
Sper sa fie cu folos.
Va pup fetele si pumnii stransi pentru Popif.
Mi-am gasit si o semnatura.
O viitoare 
lorelei78 spune:
Oria,felicitari pentru fetitele tale!Sa creasca mari si sa fie sanatoase!O asteptam si pe Misspi cu vesti bune in curand!
Nu stiu ce se intampla la Sibiu,ori e prea aglomerat,ori am eu pretentii prea mari in general.Am un sentiment ca e full acolo si nu vreau sa ma afecteze si pe mine acest lucru.Am sunat ieri si m-a repezit asistenta la telefon,imi promisese ca ma suna ea si nu s-a intamplat pana la o anumita ora si i-am sunat eu.Mi s-a parut tare deranjata,a zis ca toata lumea suna in continuu si ea nu mai apuca sa intre in saloane.Eu inca am un dubiu,nu am inteles exact daca trebuie sa ma internez de joi seara (pana la ce ora) si ce inseamna seara,nu mai imi raspunde nimeni la mail,iar de sunat nu mai indraznesc.Sincer,dupa povestea de ieri cu telefonul si repezeala,sper sa-mi iasa FET la ei,pentru ca nu cred ca as mai apela si a doua tura de FIV la Sibiu.Sunt foarte dezamagita si intrucat lucrez cu oamenii si patesc si eu ca ei sa ma sune inainte sa-i sun eu,nu am procedat niciodata sa ma rastesc la cineva.Imi da un sentiment de nesiguranta foarte mare,caci atitudinea aia ca lumea m-a indrumat catre Sibiu si m-a facut sa nu aleg Giulestiul sau mai stiu eu ce.Iar acum sa nu mai indraznesc sa mai dau un telefon sa mai pun o intrebare,cand eu mi-am pus toate sperantele in ei...nasol!
Tamys,ne vedem acolo vineri!Eu ar trebui sa fiu la operatie vineri,dar deocamdata nu stiu detaliile.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
popif spune:
ooofff tamys, ce mult imi doresc sa va dau o veste buna...poate Dumnezeu ne ajuta pana la urma...
Doamne ajuta!
crudiutalida, ce sperante imi dai
...chiar nici un semn nu ai avut pana la beta? Sarcina usoara in continuare!
Ilary,am uitat mai devreme sa-ti urez si tie ..bafta..
....
...si dealtfel tuturor celor care vor sa-si implineasca visul
pupici!
lorelei78 spune:
Popif,iti tin pumnii sa iasa beta MAREEEE!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
monaramona spune:
popif nu mai cauta semne ..da, intradevar talida nu a avut nici un semn si in plus in ziua in care a facut beta a sangerat
oria , multa sanatate tie si fetitelor tale , blonda mea simpatica
talida nu mai imi treb bataie , este totul in regula placenta functioneaza asa cum e... bebe creste si surpriza
avem 0,95 cm la ceea ce este intr-e picioruse ![]()
19+ 
tamys spune:
marcimova draga mea se pare ca suntem pe aceeasi schema de tratament
si eu am facut dipherelin de 3.75 pe 21 mai iar pe 30 mai mi-a venit CM . Frumoasa semnatura ti-ai ales ! sa dea DD sa se adevereasca 
Lyette spune:
NU AM MAI INTRAT PENTRU CA SUNT PLECATA DIN TARA;
Popif
Sunt in urma cu stirile, dar ma rog pentru tine. O sa fie bine
Fetelor
eu iau, la sfatul medicului, un miligram acid foolic;AR TREBUI SA IAU MAI MULT?
Lyette spune:
Popif
nu am mai facut nici o analiza, fiindca sunt la Paris. Nu m-am putut abtine........
Duminica sper sa ajung cu bine acasa
lelu spune:
lorelei78 take it easy
probabil asistentele fac un fel de lista personala cu situatiile urgente si cele mai putin urgente ... bineinteles ca pentru noi prioritatile sunt altele , consideram cazul nostru ca fiind cel mai important si nu intelegem de ce ne lasa la urma 
Aici nu inteleg nici eu de ce medicii/asistentele de dincolo( ex. ungaria) reusesc sa aiba o asa buna colaborare cu pacientele, fie prin e-mail fie telefonic ...
In legatura cu intrebarea ta, legata de internare, si eu o sa ma internez cu o seara inainte, pentru analize premergatoare si mi-a spus sa fie in jur de ora 17-18 . Eu o sa merg cu trenul pana la Sibiu si o sa ajung mai devreme, dar o sa pierd timpul pe acolo pana la ora 17...