FIV la Sibiu(28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

popif multumesc , tocmai am aflat ca au mai fost cazuri ca al meu si totul a decurs normal

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mona, eu am avut placenta gr 2 la 16 sapt si jos inserata pana la sf sarcinii. Singura chestie cu care a insistat dr a fost sa nu fac efort (adica de genul: mers mult pe jos, urcat scari de nu stiu cate ori, mutat mobila, ridicat greutati)

Uratica, eu zic ca merge o cafea. Eu m-am ferit sa beau cafea toata sarcina ca am zis sa nu fie copilul agitat . Mai bine imi faceam pofta, ca oricum Luca e foarte activ. Mi-a zis dr ca e o generatie de copii energici, mai ales baietii. N-are legatura cu cafeaua ci cu stilul de viata in general.

Popif, marcimova, bafta multa!
Va pup fetelor! Astept in continuare sa citesc vesti bune, iar celor care sunteti in tatonari, va doresc curaj si putere de a merge mai departe! Va fi bine pana la urma, veti vedea!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si 2 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

buna tamys nici eu nu am mai avut acele scurgeri maronii decat o zi am baut si eu ceai de cretisoara am fost la sb pe 24 la prima monitorizare dupa trat si a fost ok aveam 3 foliculi pe ov drept pe stg nimik,am mai fost si pe 27 si crescusera dar nu am intrebat cat si duminica mi-a dat sa fac injectia cu pregnyl si contact sexual 2-3 zile si de azi iau duphaston 2 pe zi 10 zile DOAMNE AJUTA sa fie bine sa se prinda ceva l-am intrebat pe dr I de ce crede ca nu s-a intamplat nimik pana acuma si mi-a zis ca trat pot sa il fac pana la 6 luni daca am rabdare si daca nu obtin o sarcina imi face laparoscopie pt ca in rest am toate analizele ok eu nu am ovulatie
stie cineva daca pot sa beau ceai de cretisoara acuma sunt in ziua 17 a CM si iau duphaston,am inteles ca ceaiul de cretisoara ajuta la fixare si la ingrosarea endometrului
va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

tamys mi-a venit si mie cm azi.trebuie sa merg in 1-3 zi la sb .am sunat acum ca doar acum mi-a venit dar nu raspunde nimeni.oare e tarziu joi ziua 3 daca merg, maine ziua 2 nu pot.Joi e dr I?
Oare pe ce schema o sa mearga? La tine cum a fost? Bytzi dar la tine?ce prevezi draga mea?ca s-a cam adeverit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

adriana_1978 nu ma pricep la sfaturi in legatura cu ceaiul de cretisoara in aceasta perioada, insa iti doresc multa bafta si iubareala de data sa se lase cu ochisori
llary draga mea joi stiam ca e doctorul Chicea dar nu sunt sigura. Mie ieri mi-a venit CM si am sunat la SB mi-au spus sa astept sa-mi treaca si apoi sa fac un eco la mine in oras dupa care trebuie sa sun iar sa-mi spuna cand incep Gonal-ul, asa ca maine fac eco si sun iar la SB sa vad cand incep stimularea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Fetelor,in sfarsit mi-a venit si mie CM dupa 8 zile de intarziere si am sunat la Sibiu dar nu era dr I acum,dimineata.Astept sa-mi spuna cand intru la laparo,probabil saptamana viitoare,cam asa estimez eu.Sunt asa fericita ca in sfarsit pot sa scap si eu,parca nu mai aveam rabdare sa intru la operatie!Fetelor,daca aveti drum la Sibiu dati de stire ca poate ne vedem(bine,ce-i drept eu o sa stau cu perfuzii,dar pot sa vorbesc).Tamys,inteleg ca tu nu vei ajunge prea repede la Sibiu...
Pupici la toata gasca!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lorelei78 eu joia viitoare (09.06.2011)cred ca ajung la sibiu la primul eco poate ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Eu voi fi pe 11 iunie,adica vineri la operatie:)Ne-am ratat tura aceasta...

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

eu nu am avut net de asta nu am intrat..insa..sa va spun de eco a mea..
noua drita e super..face si fertilizari deci stie cu ce se mananca cazul meu..
asadar..bebele e ok are 200 de grame-este in grafic si e fetita!!sa vedem daca o fi blondina ca tati sau bruneta ca mami..insa m-am mai linistit un pic ptr ca mi-a aratat-o din toate unghiurile posibile ca sa vad eu ca e ok..facea tumbe..tinea manuta pe cap asa ca am vazut si degetelele de la manuta stanga, am vazut si piciorusele cat si labutele de la picioruse..am vazut funduletul ptr ca doar asa s-a prezentat in fata lui mami..nu exista risc de avort-totul e ok,in afara de faptul ca bebe 2(oprit in evolutie) nu s-a mai micsorat si e urcat deasupra bebelusei..ceea ce face ca placenta sa fie intr-o parte un pic mai jos-dar mi-a zis ca e ok ptr ca colul este ff lung si inchis. cand mai am dureri, chiar si ff mici mi-a zis sa iau no spa si scobutil..plus ca mi-a introdus din nou acidul folic plus elevit..
o sa nasc cu drita asta mai ales ca a mai avut asemenea cazuri si plus de asta trebuie sa fie facuta ca la carte cezariana ptr a putea face alt bebe..din pacate peste 2 ani!!nu am voie mai devreme..si..nu am voie sa alaptez!this is yhe life!!
in rest sunt very happy si abia astept sa simt miscarile piticutei!

lore-multa bafta la laparo!o sa fie bine ai sa vezi!singurul lucru pe care te sfatuiesc sa il faci e sa iti iei ceva de papat la tine..fructe sau altceva ptr a avea cand iesi de la terapia intensiva..eu muream de foame si mi-au dat numai ceai..stiu ca doar asta aveam voie..insa m-am simtit ff bine dupa operatie si vroiam sa mananc!!si nu aveam ce!si sa-ti iei si apa sau ceai!in rest e super in salon..asistentele ok..ai televizor..asa ca..o sa fie bine!iti tin pumnii si sa te intorci cat mai repejor cu vesti bune!

monule- asa cum am zis mai sus..am o fetita!nu e 100% ptr ca a stat numai cu fundul la mami..dar ceea ce e mai important e ca e ff bine!

pupici la restul gastii si mai vrem teste pozitive!

Doamne ajuta pana la capat!
+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

alina multumesc de sfat..sa iti traiasca luca
uratica de ce nu ai voie sa alaptezi?

19+

Mergi la inceput