FIV la Sibiu(28)
Raspunsuri - Pagina 18
tamys spune:
llary nici mie nu mi-a venit inca CM dar maine cel tarziu poimaine ar trebui sa-mi vina, eu nu saptamana asta care vine acum cealalta ajung sigur la sibiu la primul eco dupa stimulare 
monaramona spune:
multumesc fetelor
ilary am luptat si inca mai lupt ca , am fost la eco si mi-a zis dr ca am placenta post gr 3 ,..stiu ce inseamna , daca a mai avut cineva va rog sa imi srieti..sper sa pot duce macar pana la 7 luni ..joi ma duc iar la eco sa vedem mai clar cum stau lucrurile ca dr se cam grabea si m-a chemat din nou sa imi explice mai bine
19+ 
marcimova spune:
Multumesc pentru primire![]()
Azi am facut dipherelin-ul de 3,75 mg. Nu m-a durut, desi aveam mari emotii.
Sunt un pic nelinistita ca au ramas vreo 3 milimetri de solutie in sticluta. Spre sa fie ok. Fetelor voi ce ziceti. E ok?
Sper ca mamicile care au mai patit asa sa ma calmeze.
Va pup

uratica spune:
buna fetele!
mai mona mai..chiar vb ieri cu niste prietene..zici ca gata-ai ramas insarcinata-ai scapat de probleme.dar uite ca iti faci mult mai multe griji si ai mult mai mult de luptat dupa ce ramai!
hmm..si eu sunt acum cam morcovita..de 4 zile am tensiunea 7 cu 8..si ma simt ff ametita..acum mai nou imi curge si sange din nas..dr mi-a zis sa beau cafea dar nu stiu daca e bine..maine merg la eco la alta drita ptr ca vreau sa mai aflu o parere in cazul meu..o s-o intreb si ce e cu tensiunea mea..inainte de sarcina aveam tensiunea asa mica..dar dupa ce am ramas mereu aveam tensiunea 10 cu 8..si acum..offf..dar asta e!trebuie sa fie bine!
pup fetele luptatoare!
Doamne ajuta pana la capat!
+16 
crudiutalida spune:
Mona 

pai? se poate?
Nu te mai stresa atat ,mai bine mai cere o alta parere.....alt medic....o sa vezi ca va fi bine

Uratica,eu zic ca poti bea linistita o cafeluta mica dimineata,si eu am patit asa si de cand beau putina cafeluta dimineata ma simt mult mult mai bine,e ok poti bea linistita o cescuta pe zi....si mai gusta si cate putin vin rosu din cand in cand ca ridica tensiunea!!
Sa auzim numai de bine!!!

26+ cu
Maria Alexandra
iaura21 spune:
lynette
felicitari draguto,am simtit eu ca va fi bine si pt. tine,dar de acum lasa mai moale plimbarile si traseele pe munte ,stai si tu cumintica,sa nu treci printre emotiile prin care am trecut si eu...am avut 2 ture de sangerari ,maronii si rosii, prin sapt. 5 respectiv 6 ,emotii cat cuprinde, internare... dar acum sunt bine ,am greturi ,dureri de burta,intepaturi ,sanii usor durerosi ,deci semne bune pt. psihicul meu usor labil in perioada asta
dar app. de cifra 13 se pare ca e in voga la sibiu si va fi de bine pt. toate ,si eu am avut 13 ovocite, s-au fertilizat vreo 7-8(nu mai stiu sigur cate ca e demult ,anul trecut
)dar au ramas 5 blasto ,primii 2 nu s-au prins dar iata ca anul acesta ultimii 3 au fost mai descurcareti ,si a rezultat un bebe care sper cu ajutorul Bunutzului(am preluat de la oria
,sper ca nu te supi.)sa creasca mare si sa se nasca sanatos
uratica
draguta mea ,prin cate ai trecut si tu...am avut si eu sapt. trecuta tensiune scazuta fata de cat aveam la inceput adica 12,8,scazuta la 10,7 si ameteam in pat stand, era horor pana mi-am revenit dar dupa o zi s-a reglat la 11..asa ca inteleg cum te simti tu la cat o ai ,o cafeluta nu strica la asa tensiune,si un vin rosu cum spun fetele...eu nu beau cafea deloc de o juma de an
mona
felicitari pt caruciorul albastru,am inteles ca tu mai ai un baiat ,nu?
pup toate fivoasele si nu numai ,sa auzim de bine
minunea mea
+8
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
monaramona spune:
da, iaura mai am un baiat dar e mare si mai am un caine de fapt o catea ca , daca nu era catea ,eram eu soacra cu 3 nurori
talida fug cat pot de tine si de bataitele tale![]()
19+ 
tamys spune:
adriana_1978 azi mi-a venit CM si doar ieri am avut cateva picaturi maronii, Slava Domnului ca am scapat de acele scurgeri maronii, cu tratamentul acela mi-am reglat CM. Aveam probleme mari cu scurgerle maronii incepeau cu o saptamana inainte de CM nu era normal.Te asteptam cu vesti !
popif fata draga ce ai facut la ET ?
llary mie mi-a venit CM hai ca te astept si pe tine, poate ne intalnim la Sibiu
lorelei78 sunt cu ochii pe tine
daca nu reusesc sa ma intalnesc cu llary la Sibiu cu tine sigur trebuie sa ma intalnesc 
toate aspirantele, gravidutele si mamicile sibience si nu numai
popif spune:
monaramona,felicitari prntru caruciorul albastru, iti doresc ca totul sa fie bine pana la capat.
Lyette, ai repetat testul?
tamys, deci gata...trebuie sa incepi stimularea...bafta multa!...sa fie cu multi foliculi!..
lorelei78, Ilari ...si celelalte fete care urmeaza.. mult noroc...Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne implinim visul.
iaura21, sarcina usoara
la mine din 13, 7 s-au fertilizat, si pana la capat au mai ramas doar 3, pe care i-am transferat. Pe 7 fac testul.
Deocamdata nu simt nimic.
E crunta asteptarea asta...
tamys spune:
popif multumesc pentru gandurile frumoase
sa dea DD putere embrionasilor tai sa ramana alaturi de tine, iar pe data de 7 sa vi cu un SUPER BETA