Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 16
de_ea spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
florintunde spune:
Citat: |
Fragrant Tunde - asa e, n-am prima tv; si nici nu stiu ce serial e asta de care tot vb voi, 'Dansez' nu stiu cum... |
asa?
Dansez pentru tine!e pe alt canal...
In fine..Eu m-am referit la o reclama..caci tu ziceai ca noi cu Ziki,Lori si Gabiv,...suntem cu dsitractia si buna dispozitie parcade acolo..We love to entertain you!-entelegi?
Ocsanica;superrr!!!!!..ma bucur
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
Lorich spune:
Buna, am intrat scurt pt o de Mayane... misiii
fetelor, ce m-ati emotionat cu povestile voastre, CD +CC rulz!!
fragrant m-am ..shat pe mine de ras cu ce ai scris tu, cu biata Buni, of, imi sunteti asa de dragi!!! Va pup pe amandoua +un Sophiot scump!
Gabriela
1. sa nu mai aud ca zici ca nu te descurci, ca na-na la poponetz! Unde stai, ca-mi iau "cozonacii' si vin peste voi, de o sa zici ca au dat turcii!!
2. legume - pe site au preturi, nitel mai mai decat carefour, de ex 2,5 salata, 2,5 lei ceapa verde, dar alta treaba...bune, fragede, gustoase, paraiau cand le taiam.
Iriss sa mai scrii!!
ocsanica ma bucur de veste!!! Super ura!! [cum zice Robert]
Crestinare frumoase bebeilor de azi!
La multe lunite Patrick, Tudor, Matei si Radu!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Lorich spune:
Tunde stii bancul?
Cica un tip, sinucigas, pe buza unei cladiri inalte, lumea se uita, ca"la urs". Trece unul si intreba "dar cu cine face bankingul? Raspunsul - Cu BCR!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Tunde stii bancul? Cica un tip, sinucigas, pe buza unei cladiri inalte, lumea se uita, ca"la urs". Trece unul si intreba "dar cu cine face bankingul? Raspunsul - Cu BCR! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
tare si adevarat
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
de_ea spune:
Ocsanica- ma bucur ca nu are nimic micuta!
Distractie placuta fetelor care crestinati astazi buburuzele!Sa aveti parte de vreme buna si bebeii sa fie cuminiti!
Fetele- cred ca Medeea are diaree!De dimineata a facut kk de 3 ori apos,iar ea de obicei facea o data pe zi sau chiar la trei zile.(scuze pt detalii)Ce as putea sa ii dau?
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
missmj spune:
Aoleu...am uitat ca azi e sambata, avem atatea botezuri azi !!!
Bebelusilor le doresc o baita in apa sfintita mai ceva ca la spa , iar parintilor o petrecere frumoasa , ca bebeii vor dormi neintorsi dupa baita!!!
gabriela o sa vezi ca o sa fie super bine singurica cu bebe. sa stii ca la inceput si mie mi-era teama asa cand era sotul plecat, mai avea si ture de noapte, ziua dormea...eram mai mult singura...a fost greu la inceput ca bebe o luna doar a dormit si a papat, nu aveam cu cine sa vorbesc si eu...doar forumul...mai tineti minte cand veneam si va ziceam ca mi se pare ca sotul are capul mare, ca au crescut copiii lu' sor'mea...pai daca il vedeam doar pe mogaldeata al meu toata ziua. acum e altceva, a crescut, gangureste, sta si el mai mult treaz.mi-e drag sa stau cu el, sa il vad cu rade, cum scoate tiuieli, sunete noi...o sa vezi, o sa fie bine . gandeste-te ca o sa iti fie dor de perioada asta, profita de cele 2-3 zile singurei amandoi !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
florintunde spune:
De_ea;pas...nu stiu.Urmareste si dai tzitzi sa nu se deshidrateze.
Sonia de azi dimineata vrea sa doarma numai cu tzatza in guraEu ma pis p mineee..si nu pot merge la toilette
Tunde
roxx26 spune:
Neata fetele!
Am luat la citit odiseea de la inceput, ca sa pescuiesc de-acolo informatiile interesante si sa le pun pe blog...mai, ce emotii m-au luat!!
FRAGRANT avea asa, un feeling, ca are baietel in burtica...
RALUKARA abia aflase ca era insarcinata si era foarte panicata...apropo, ce o mai face? Nu a mai dat pe aici demult...
LUNANOUA facea sapunele simpatice...mai stiti ceva de ea?
GABIVALCEANU era cu Ioana la mare, ii erau rau tare si o stresau pitipoancele de pe plaja care se dadeau cu uleiuri si parfumuri + tigari...
Lui RALU ii gresisera aia analizele si ii iesise CMV pozitiv...Dup-aia am aflat ca e ok si ne-am bucurat tare-tare!
Si toate ne plangeam de caldura...ce vremuri!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
florintunde spune:
Roxx;harnicuta
Ninge cu fulgi maaari..am ajuns si la pisulic
Tunde