Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
fetele cu bebeii de 3 luni..v-au intrat banii de CIC?...
Eu n-am primit nimik
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Hello! Si eu ma pregatesc sa ma duc la un botez. Ma rog de pici sa nu se trezeasca ca mi-am facut unghiile.
Gabi te scot io draga luni la plimbare! Ne vedem in IOR pe la pranz?
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Heloo tuturor sarbatoritilor de azi, dar in special lui Patrick
roxx dar esti pusa p treaba mama...
Ocsanica ma bucur k totu e ok
Tunde ninge mama si acu la voi??? Doamne ce m-am saturat de frigu asta. vreau caldura...bn..nici cum era asta vara de ne plangeam toate k nu mai putem
dar asa...24-25 grade...am si pretenti acu
tunde noi avem 4 luni si nu au intrat banutii. asteptam acu p 15 sa vedem si cum.
revin...k buba mea e la ora de gimnastica la mine in brate
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
AM HAINUTE LA BAZAR!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
tunde nu am primit niciun ban...oricum au zis ca abia la sf lunii mai intra
roxx harnicuta ca o albinuta. mi-ai dat idei...am recitit si eu capitolul cand am intrat eu prima data pe forum. imi pare rau ca nu am fost cu voi de la inceput, eu abia in pe 10 oct m-am alaturat. cand am fost in spital cu cerclajul mi-a zis colega de salon despre DC, chiar cautam si eu un forum...am stat o vreme pe miresici, dar nici nu se compara !
In fine....m-am chinuit eu, am gasit forumul, odiseea sarcinii, ian-feb...greut, dar am reusit. am scris eu un mesaj, prima data mi-a urat bun venit draga de tunde, si fiecare in parte, apoi lorich draguta ca de obicei ma incuraja sa scriu mai des, sa spun cum ma simt...irinuka imi tot zicea ca sunt moderata si sa mai scriu mesaje sa ma vedeti in timp real, nu intelegeam nimic
. in fine, am scapat de moderare pana la urma si ma intreba bebelu daca am aflat ce culoare o sa aiba caruciorul...hmmm...am vazut eu ca aveti toate carut la semnatura, roz sau albastru, am inteles , baiat sau fata, dar nu stiam unde gasesc si eu un carut
.pana am vazut "arata toata lista de emoticonuri"
. In fine, am ramas tare surprinsa ca toata lumea ma baga in seama, mi-a fost aiurea sa scriu primul mesaj, vedeam ca va stiti toate , vorbeati asa de parca va cunosteati de ani de zile...dar am zis sa incerc, poate ma primiti si pe mine. si uite ca am ajuns sa ma gandesc la voi in fiecare zi, la formul nostru drag si la toate buburuzele !!!
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
madalina_m spune:
Apropos de dependenta psihica de sot, eu de cand am venit cu piciu de la maternitate am capatat un tic verbal. De cate ori io vad pe sot iesind pe usa , fie ca se duce sa ia paine fie ca pleaca la servici ii zic ' Sa vii repede!' Habar nu am de ce. La incepit il disperasem dar acum s-a obisnuit si rade de mine.
Fug ca s-a trezit. S-au uscat si unghiile.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Apropos de dependenta psihica de sot, eu de cand am venit cu piciu de la maternitate am capatat un tic verbal. De cate ori io vad pe sot iesind pe usa , fie ca se duce sa ia paine fie ca pleaca la servici ii zic ' Sa vii repede!' Habar nu am de ce. La incepit il disperasem dar acum s-a obisnuit si rade de mine. Fug ca s-a trezit. S-au uscat si unghiile. Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
fugi..dar - Sa vii repede!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mai da daca nu ati primit nici voi..ca Ralu are fata mare deja..Eu de ce ma oftic?inseamna ca am de asteptat mult si bine
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](rugaciune.gif)
![](images/user_woman.png)
Luiza1977 spune:
Neata si de la noi pe la amiaza
mama ce-am mai lenevit azi,vreme nasoala,m-am saturat sa stau in casa.........
si io astept banii CIC,inca nu am primit nyik si am depus documentatia la inceputul lui martie si luna viitoare mergem la nunta,asta dupa ce si la sf.lui aprilie am mai avut o nunta.ce ma fac cu ratele?
ma inscriu si io in clubul de dependenta psihica de sot,cu toate ca doar seara il vad.cand pisoiul meu doarme,dar macar schimb si eu o vorba cu cineva.... si binenteles ca am ce citi...noroc cu voi
pe o vreme de-asta ce program aveti?
o zi faina sa avem!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Buna si de la noi!
am lenevit si noi azi,am facut o mica plimbare...bate un vant care ciufuleste rau.
acu astept sa se trezeasca soata sa mergem sa se tunda..are dead line,altfel o incurca.
Tunde,eu am depus dosarul pe 1 martie si mi-au zis ca in mai primesc. dar am avut prob cu mutarea dosarului lui Cami din Deva..care apropo,abia joi s-a rezolvat,dupa ce am facut un scandal pe acolo pe la superiori..si culmea,ce nu s-a facut in 3 luni..s-a rezolvat in 10 min,
dar tot in iunie cica am prima plata..mi se lungesc urechile deja.
Dependenta de soti..la noi e reciproca..si nici nu avem leac..vb lui Mada..siamezi nu alta. asta e,ne place asa
Roxx..frumoase inceputurile odiseii.
apropo..Lunanoua a pierdut sarcina ulterior si a refuzat sa mai intre la noi,ii facea rau. sper ca e bine si ca a incercat din nou.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
la fetele de la nov-dec,a aparut prima burtica..primul ''bebe2''..dupa 6 luni...mama ce emotii!
sunt curioasa la noi cine va da startul un pariu, ceva ?
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
fetele am si eu un anunt:
Aditza are de vanzare 5 cutii de lapte nan 1 cu 100ron. are cineva nevoie? ea a trebuit sa ii schimbe lapticu lu mihai k nu mai papa cum trebuie si a ramas cu ele.
astept pm dc sunt doritoare
eu cand deschid odiseea ma apuca niste emotii..mama mama,...tare frumoasa a fost perioada sarcinii. si abia astept sa o retraisc. dar de la anu prin vara avem de gand pt bb 2.
dependenta de sot..si invers..si noi intram in club. mai ales k e plecat de pe 29aprilie..si vine abia p 10 mai...sa vb nu prea putem, decat p tel, dar putink ne usuca de bani..abia astept sa vina aksa k nu mai putem de dor.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
AM HAINUTE LA BAZAR!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni