Mamici si Gravidute Italia -102-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDREEA multumesc. Multa sanatate la pici. Pffooaii 3 sapt?? Poate ca acum ca vine caldura nu vor mai raci asa mult.....

KEMSY da, stiu ca nu toate sunt asa...vad la cumnata mea....dar ptr mine s-a incheiat acest capitol.

PETRO ma duc sa "cercetez".

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ce harnice ati fost!

Dana, nici nu vreau sa ma gandesc la ce zile ai avut.

Giani, sa stii ca mi-am comandat niste papuci pe vente....cam in cat timp ti-a venit tie pachetul, ca vad ca va dura ceva vreme...abia astept sa vina, sa vad de mi-or fi si buni

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ciao belle mie!!!!
va era dor de noi? eu sunt sigura ca da

suntem bine, nimic noutati... mai "interesante".
toate's vechi si noi toate

azi stefi a fost in gita la teatro. bello!!!

mi-a povestit maestra si stefi cat de mult s-au distrat.. numai eu aveam inima puricepun poze..

in rest ..nimic..n-am cu ce ma lauda

o sa incerc sa recuperez din ce ati scris pe cat imi e posibil..

va imbratisez cu drag si va doresc un week-end cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

slimatei!!!!ben tornata!!!Repararati calculatorul??Tu ce mai faci?
abramburika, cred ca tre sa lucrez si sa arunc multa faina pana fac poale in brau!Am facut prima proba, se vede ceva semi lichid (painea ), e de 2 ore 40 in functiune.Dureaza 3 ore sa faca o paine In curand o sa te intreb de retete bune pentru masina asta. Ce retete stii?
Lalexandra, in email-ul de confirmare a comenzii scrie perioada cand ti le trimit. De obicei vine in primele zile (daca zic intre 5-20 iunie, iti vin chiar dupa 5)

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Update:painea mea e o chestie pe jumatate faina, necrescuta, de consistenta mamaligii.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara mamici si pitici

A trecut cam mult de cand mai intrat pe la voi sa va salutam.
Am sa mai citesc din urma sa vad ce noutati mai aveti.
Noi suntem bine , Joia viitoare avem vaccinul , am trecut de 10 luni, ne chinuiesc dintisorii rau de tot -acum ies nr7 si 8 -nu prea dormim noptile si ne trezim cu noaptea in cap.
Am fost la pediatra si avem 10kg si 700 si 80cm suntem bine, am cumparat si olita si periuta de dinti -chiar daca astept inca sa faca 1 an , nu ma grabesc prea mult .
Aici au inceput caldurile serioase -deja am inceput sa transpir la greu si eu si Giuliano.
Piciorusul este din ce in ce mai bine -daca doriti sa-l vedeti avem pozici la semnatura cu proteza-in 9 Iunie avem controlul la ortopedie si vedem cat v-a mai trebui sa-l tina-noi speram ca nu prea mult.
In rest totul este ok.
Abramburika -cum te mai simti?ai descoperit daca este baietel sau fetita?-iti doresc sarcina usoara in continuare.
Va dorim o seara placuta !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Allylaur-nu stiu daca iti mai este de folos -pentru botezul lui Giuliano, noi am luat nasilor o rama digitala. E drept ca nasii sunt cumnata si sotul , dar oricum a platit mai mult de 100 de euro.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

ANNE am vazut pozele cu grasunu' tau. Saracutu'.....Cum comentam poza ta...sper sa nu trec prin ce treci tu. E un frumos copilul tau si sper din inima sa-si revina cu piciorusul.

GIANINA,ti-am spus vreodata ce-mi place numele tau? Poate si ptr ca sora mea cea mare se chiama asa...nu stiu....si se chiama cu I nu cu E. Adica GIANINA nu GEANINA. Si pe mine ma bate un gand sa imi iau masina d epaine.....face cumnata niste paine!! Imi vine sa mananc mereu cand merg la ea.

ALE da, am avut niste zile naspa tare......uite sa-ti spun ca si Alessio simteam prezenta acestei persoane......facea de cate 2,3 ori pipi in pat. Acumd e cand a plecat va jur!!! nu a mai facut nici macar o data pipi in pat.Si trec multe ore fara sa-l pun la olita. dragul de el...

Am vazut poze si am comentat pe acolo.
Imi place tare mult de toti copiii. Mi-au placut tare mult pozele, mi-au ramas in minte cateva si in special poza Laurei cea de revista. Frumoase toate ce mai!

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Ooo, lume noua, bine ai revenit, stefi!!

kemsy - hahhaaaa, inseamna ca nu-s chiar asa de ratata come cuoca . Mie mi-a iesiti din prima painea, da' am respectat intocmai ce scria in reteta din manual. Nu are si un manual cartea aia? EU de-acolo am facut prima oara. Si respectat intocmai ordinea si cantitatea ingredientelor. O sa iti spun retete ...
Pt. mine e fff utila masina de paine, sunt ff multumita de ea.

anne - multumesc pt. intrebare. Sunt bine cu sarcina, pe 7 iunie aflu ce e, la amnio. Am fost racita, ai citit pe-aici ca ceream leacuri babesti ... acum e pe trecute si raceala. Si chiar ma mir, sunt numai 3 zile si ma simt mult mai bine.
Ce grasunel scump ai acolo .

dana - e ff probabil ca facutul in pat sa aiba legatura cu experienta trecuta ... ceva nou, nu neaparat rau, dar el a trait-o intens se vede si de aia. Numai bine .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

kemsy - pana una-alta, ia si studiaza aici si aici ... Sa ai spor si la studiat si la bucatarit!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput