Mamici si Gravidute Italia -102-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao!

...am copil mucios si marait, noaptea a fost la fel din cauza nasului...acum sa vad cum il dreg

Giani, mersi, am vazut in mail si pe site perioada in care trimit pachetul si fiind mare, de asta intrebam. Mersi

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza si de la mine.
STEFANIA-bentornata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

Si eu prin zona.Au venit caldurile si la noi si mai ies prin parc cu mandrutii.Mi-a rupt spatele marsupiu,asa ca m-am tot interesat zilele astea pe net de wrap baby,abia astept sa-l comnand si sa se instaleze confortabil bebe in el.

Stefania bine ai revenit!!!Foarte frumoase pozele si protagonista o dulceata de fata!!!

Danangie..felicitari pentru increstinarea celui mic!!!
Te-ai incumetat sa iesi cu toti 3 in parc???Nu stiu de ce dar am impresia ca Mattia al tau e un fel de Giulia a mea,ma alerga prin tot parcul!Asta-i palestra mea!
Multumesc pt comentarii!

Anne-am admirat pozele cu baietelul tau,e un dragalas.Sper ca ati scapat de gips definitiv pt ca e un chin si pentru el dar si pt voi ca parinti!

Kemsy...am si eu masina de paine,mie imi iese buna,cand fac(adica mai niciodata),important e sa respecti exact cantitatile si ordinea.Iti trebuie un cantar bun!Eu am facut si aluatul de la cozonac si mucenici!Acum s-a cam pus praful pe ea ca nu am mai folosit-o de la mucenici,noi paine nu prea mancam!

Din jurnalul...Giulia a renuntat la olita,azi in supermarkert m-a anuntat ca face pipi si i-am zis sa astepte sa ajungem acasa(avea pampers pe ea)...si a asteptat!Inca nu am curaj sa ies cu ea fara pampers,ca imi e greu sa o pun sa faca pipi cu bebe in marsupiu,dar vad ca cere si nu face pe ea.Acum doarme fara pampers de la 3...daca se trezeste urland inseamna ca a facut pe ea

Alexandra..ma bucur ca nu sunt probleme cu ochisorii lui Ale.De control si eu stiam ca se face la 3 ani,asta in cazul in care pediatra nu observa ceva in neregula!

P.S: Giulia e plina de muci si tuseste,nu mai racise din toamna..acum ca a venit caldura...a racit!Si eu o tratez cu oscillo...la ea functioneaza foarte bine!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgy - zi-mi si mie cum ii dai Giuliei oscillo, doze, orar ... In caz de raceala sau preventiv, cura de imunizare?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Ciao!

...am copil mucios si marait, noaptea a fost la fel din cauza nasului...acum sa vad cum il dreg

Giani, mersi, am vazut in mail si pe site perioada in care trimit pachetul si fiind mare, de asta intrebam. Mersi

_
printisorului Alessandro

Sanatate multa lui Ale!Eu Giuliei ii pun in nas pt mucisori Argotone 0-12,inainte de picaturi ii curat bine nasul cu ser fiziologic...si respira mai bine noaptea.

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua fetelor!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Buna!pt "reteta"masajului!!!Il pun si eu in practica cand am 10 minute libere!
Dragalas foc bebe Edy!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Abramburica...ii dau un tub pe zi timp de 5-7 zile.Nu trebuie sa manace nimic jumatate de ora inainte si dupa administrare.Eu i le dau direct in gurita.Asta cand e racita,mucioasa,stranuta!!!

Imunizarea de face toamna,din octombrie parca...un tub in fiecare duminica timp de 3 luni!La noi functioneaza,Giulia nu prea e bolnavicioasa!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Merci, ma interesa cand e racita, nu de imnunizare. Asa, de curiozitate, in caz ca ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele! Va las !!!Noi suntem treze de la 6,30!

Va urez un week-end placut!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput