Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
nyny spune:
Eu n-am curaj sa-i dau lui David fuculitza in mana... e foarte imprevizibil ... pai ori in vad cu ea in ochi, ori o baga direct in gura, sa-si gadile amigdalele cu ea, sau cine stie ce idee ii mai vine ... si cu pietricele la fel... direct la masele. M-a pus zilele trecute sa-i deschid o sticla goala, eu l-am lasat cu ea prin casa, gandindu-ma ca se mai joaca cu ea...insurubeaza, desurubeaza dopul pana se plictiseste. In 2 minute era cu el bagat de tot in gura.
Mamica fericita de Mara si de David
Loredana71 spune:
Seara buna la fete!
Ooooooffff,tot tarziu si tot pe fuga....Nyny,ce de mai evenimente pe la tine,of,ofImi pare rau de micut,bine ca s-a linistit repede si nu e nimic mai rau!
Si Lara mea este foarte activa si foarte solicitanta in ultimul timp,dar e asa haioasa,ca e greu sa ma supar pe ea...Astazi am scapat-o din ochi 2 minute si am gasit-o bagata in frigider,manca prosciuttoCe bucuroasa era,am luat repede camera si am reusit vreo 2 poze
A reusit totusi sa ma scoata nitel din pepeni ca eram in balcon amandoua,eu spalasem rufe,afara era rece si eu nu stiam cum sa ma grabesc mai repede s-o bag in casa,si eu intindeam,ea le lua,mai vorbea cu ele si le punea iar in cosCred ca am intins masina asta de 3 ori in total,si erau chiloti si sosete muuuuulteeeeeeM-am abtinut sa nu tip la ea,ca tare nu vreau,dar a fost tare greu de data asta....
Iarasi nu mai stiu,of,of,batranete...Va pup si va doresc noapte buna!
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Alicredo foarte tare tizutzul nostru... ce vi le mai coace . Uite asa ar trebui sa povestesc si eu de ai mei, dar din pacate, asa e, in ultima vreme am cam avut belele. Chiar ma gandeam... ca am ezitat un pic sa scriu si despre patzania de azi... o sa zica fetele : frateee tu numai de rau scrii? David e bine... si-a revenit la normal de cum s-a trezit din somnul de amiaza. Ms de intrebare Mamica fericita de Mara si de David |
ma bucur ca e bine ! si ca ti-am adus un zambet pe buze...si tie si alexutzzzei cu patania noastra.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
hai ca-s matinala...
neatza fetili...la coffe...
JM..a fc cafeaua de pe la 4...apoi s-a culcat...nu intelegeam ce se intampla...cica a vz gresit ora......ma rog
nyny...asta e perioada ta? sau ce se intampla acolo? cred ca e pt a te tine fresh?
alicredo...doamne ce-am mai ras...il regasesc si pe jiji in unele activitati gospodaresti....si el scutura si-mi da la mana...
je am fost aseara la locul de joaca din car4 vitAN...cu toata gradinita de pe strada...si ne-am intalnit si cu mire si mara...evident mall-ista era cu codite...le -a placut f mult..trecand peste faptul camai multi parinti au gandit ca noi pt varianta ...ce facem cand ploua....si era cam full..a fost bine...
alex ...sper sa ai o zi muuult mai buna azi...m repet...imi pare rau insa taaare m-am amuzat...
acu..asteptam sa sse trez jiji si plecam la socrela..aproape 500 km si ne intoarcem duminik...e cam...dar asta e...
eu sunt la dieta...si deja ma intreb de-am sa fac? incepand cu drumul...cand trecem pe la OMV unde au niste senvisuri cu snitel, bestiale( paine e f crocanta)...continuand cu micii de pe dealul negru de la pitesti...si terminand cu socrela care gateste de-ti vine sa plangi...
sa aveti o zi superba....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Sarumana de cafea, Dece!...merge de numa'....un drum bun sa aveti si jijel cumintel! (la OMV.....parca faceau si salate bune...)
Loredana... de comment-uri si aprecieri!
Alicredo...mooama....da' lucreaza David, nu se incurca! Am rasss ..nu stiu daca tu ai ras la momentul faptelor, dar asa, povestit...e tare haios, cred ca aveti parte de o gramada de fun, voi, acolo!
Ale1212xa...sorry de lovitura puiului!
Ana...cu invartitul in loc...nu stiu ce sa-ti spun...macar Stefan merge, nu ca iris, care ne trage de colo colo ca pe catzei...
Simply... mamica atenta, grijulie si plina de tact....despre atitudinea fata de bebelusi...ai toata dreptatea din lume. Nici poveste de strigat la ei, sau de lovit...eu as fi ultima in lista, la adeptii bataii la copii...asta si pentru ca eu mi-am luat-o de la tata pana tarziu(nu spun varsta, ca nu e deloc funny)...So...bebe trebuie distras sau maxim ...ignorat...Eu cred ca am mai spus..in principiu incerc pe cat posibil sa evit situatiile potential creatoare de scene.
Ruxita...wow, ce baietel manierat ai tu acolo...se sterge cu servetul sigurel la guritza..!
Nyny...bine ca e bine Dav! Cu scrisul...nu stiu ce sa zic...cred ca nu poate nimeni scrie numai de bine...viata in sine nu e doar roz...zic si eu.... Si eu cred despre mine ca scriu cam mult despre ceea ce nu-mi convine la copii...cred ca mai am de lucrat la aspectul asta, cu mine....
Livia...felicitari pentru gramele in plus!
Despre mancatul curat...iar scriu de rau.....noi nu facem parte din gashca celor care papa curat. Iris se face ca un porcushor, desi ii pun 2 barbitze.....
Nu mai stiu ce am citit...asa e la batranete...
o zi minunata, tuturor!
ale1212xa spune:
neatza
dece buna cafeaua....rapid am luat si eu o gurita ca Dragos e deja treaz si tipa in patut...
vroiam sa mai zic ceva dar fug ca deja a dat in plans..revin...pe la pranz dupa ce il culc...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
nyny spune:
Neatza...
Si eu, si eu la cafea... sarumana Dece. Drum bun sa aveti si sa va intoarceti sanatosi acasa.
Sorina
Loredana ce micutza mancacioasa ai acolo ...se serveste singura din frigider
Si d-ale noastre... cu somnul. E clar o schimbare de cand i-am scos suzeta. Doarme toata noaptea fara foieli, plansete ... in dimineata asta i-am dat laptele in somn. Nu se trezise sa pape si era aproape 7. A dormit pana la 8 dupa ce a mancat. In schimb, e nasol tare pana adoarme. Aseara l-am bagat la 10 la culcare si a adormit abia pe la 11 si ceva... Inca nu stiu ce o sa fac in continuare. Probabil ca se vor aranja lucrurile incet, incet. Trebuie sa am rabdare...
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Si d-ale noastre... cu somnul. E clar o schimbare de cand i-am scos suzeta. Doarme toata noaptea fara foieli, plansete ... in dimineata asta i-am dat laptele in somn. Nu se trezise sa pape si era aproape 7. A dormit pana la 8 dupa ce a mancat. In schimb, e nasol tare pana adoarme. Aseara l-am bagat la 10 la culcare si a adormit abia pe la 11 si ceva... Inca nu stiu ce o sa fac in continuare. Probabil ca se vor aranja lucrurile incet, incet. Trebuie sa am rabdare... |
Nyny..wow!....mare realizare, cu somnul lui Dav, si mai ales cu scosul suzetei! Chiar citeam intr-o revista in dimineata asta ca suzeta trebuie scoasa intre 1 si 2 ani, pentru a impiedica deformarea danturii...In curand trebuie s-o comitem si noi...si cu scosul suzetei, si cu scosul meselor de noapte...Eu gandeam sa mai aman putin, pana ii mai ies din dinti, poate atunci va fi mai calma, mai fara "nervisori"...Adevarul este ca imi este cam teama sa schimb ceva ce functioneaza...
haircut spune:
Neata!
Dece, multam de cafea, drum bun sa aveti!Eu n-as rezista nicicum la asa bunatati, dar poate tu ai mai multa vointa decat mine
Nyny, sanatate multa piticilor, ati cam tras in ultima vreme. Dar urmeaza o perioada buna(zice Gauss) M-ai pus pe ganduri cu scosul suzetei....si M se tot trezste cand o scapa, dar parca nici nu indraznesc sa ma gandesc la scosul ei
Alicredo, m-am distrat cu nastrusniciile lui DavidE simpatic tare!
Alexutzzza, imi pare rau de ziua agitata de ieri, dar ai un stil de a povesti....m-am distrat de numa' Suna asa bine ce povestesti de casa de pe insula
Alexa, imi pare rau de cazatura lui Dragos. A comis-o si M acum 2 zile. Intra sub uscatorul de rufe si se fataie pe acolo, se intinde dupa jucarii si-a reusit sa se impiedice si sa-si sparga buza...a trecut si asta....
M doarme noaptea cam 12 ore iar ziua 2-3, depinde (ieri a dormit 1,5 ore si-a fost o provocare sa rezistam in casa)
Sa aveti o zi frumoasa!
Beatrice1982 spune:
neata la amiaza!
la noi a fost ger............
nu stiu ce va fi de capul agriculturii..serios...........da e de rau!!!
si inca nu au trecut sfintii gerosi.......care vor fi sapt vitoare la sf...........
cred ca au incurcat borcanele si au venit mai repede.......:)
alexxutza ce patanii ai si tu cu micul grec.........
si de-abia acum incepe....
of offffffffff
rabdacol mami........
dece si mire sa va fie de bine intalneala..........ce frumos.......
nyny sorry de dav............dar ma bucur pt nopti linistite......
doamne ajuta!
ruxita cum esti........cred ca terminata ciuperca ......nu face kefir......ce rau imi pare......
ce mai vroiam sa scriu?????????
nu stiuuuuuuuuuu
is cheauna, ivan s-a trezit la 8
acum merg sa il imbrac musai iesit afara...........odata merg sa izolez tot..inchid vaci/porci...........apoi il scot....
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!