Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

simplicity, ai perfecta dreptate, nici nu se pune problema de urlat/tipat la copil, de pocnit nici nu mai vorbesc......da, a fi parinte este o provocare, provocarea de a te autoanaliza, de a fi in stare sa te autocontrolezi(printre altele bineinteles...), de te cunoaste mai bine in definitiv, in ideea ca cel mic reflecta imaginea parintilor si cu bine si cu rele, pana in punctul in care intervine personalitatea lui...buna ideea cu avut o pietricica pt distras atentia cand sunteti intr-un magazin, o sa tin cont!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

livia, felicitari pt cele 250 de grame! uite ca piticu poate sa manance si mai mult. f bine ca e dupa vrerea lui, adica nu-l fortezi.
horror ce povestesti despre patania prietenilor tai, cu copilu si osu intrat in..cap......si ce face copilu?!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna seara

Nyny-imi pare rau de puisor.Sa-i treaca repede!

Si stiti ca eram obsedata ca nu mai ia in greutate.Aseara l-am cantarit si a luat 250g in 10 zile aprox.Inseamna ca nu-i dam eu suficient sa manance(mama denaturata).Acum ii dau o masa in plus si desert...si nu il fortez.Vrea bine...daca nu nu...dar pana acum nu mi-a refuzat nimic

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Felicitari pt gramele in plus

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

danasor vad ca ti-a raspuns decenuela referitor la dieta...spor si tie! las ca o sa pun poza...numa sa-mi fac timp...poate pe las sfarsitul saptamanii

decenuela, danasor, ale1212xa,ana, ruxita, nyny, sorina, miremia,evyme, alexutzzza,simplicity multumesc cu raspunsurile legate de crize.noi am avut doar un incident izolat pana acum.speram sa nu se mai repete!

ruxita multa sanatate sa ai!

bea felicitari ptr rezultatele bune de la eco

simplicity, danasor multumim de complimente

miremia felicitari ptr kg date jos...

evyme multumim de cinste...si la cat mai mult ani fericiti impreuna!

alex mama ce zi ai avut! ce saptamani dom'le nazdravan yannis asta al tau!

sorina...si tu mama cu copilul dupa tine?

miremia parca ai citat din viata noastra la bucatarit...o pupam pe Mara

nyny numa belele ai cu picii astia...cum e david acum? e mai bine? imi pare rau ptr patanie

somn....de la 11 la 9-10 dimineata...ziua in jur de 2 -3 ore de la 13-14 incolo...si cam atat.

oare ce am mai vrut sa va intreb??? mi-e pe limba....poate mai tarziu.

stiu doar ca eu aplic scurte pedepse...atat cat imi permit....seara se da jos din pat...eu il iau inapoi.acum stie ca daca ii zic :'' daca te dai jos, acolo ramai/ vrei sa dormi pe jos? '' l-am lasat sa planga de vreo 2 ori si nu l-am mai luat in pat,l-am ingnorat...apoi vad ca intelege acum...si cand ii zic, nu mai coboara...acum voi vedea eu ce ii mai zic cand va putea sa se si urce inapoi
daca uda cu apa pe jos...ii dau servetele sa curete pana sterge toata apa...asa am scapat si de asta.daca trage ceva jos...tot el le pune la loc...am izolat masa ..deci nu mai are acces sa se catere...

inca lucram la rotit butoanele de la aragaz(cred ca luam opritori din aia) si la butoanele de la masina de spalat. imi muta programele...si de 2 ori am patit sa am spuma in toata bucataria ca in filme
v-am zis faza cu telefonul? ma ajuta mult cu spalatul hainelor...adica cand le scot...mi-i le da efecitv in mana ,una cate una, si mai le si scutura m-a vazut pe mine. sa revin la telefon...bag hainele in masina...si ma duc dupa detergent...pun sus detergent, inchid masina...si dintr-o data aud....bang ! buf! Bang1 buf! opresc masina...(tre sa stau 1 min pana sa pot deschide)...imi scot telefonul din apa....+ detergent... noroc ca inca merge...dupa 3 zile de pauza si lasat sa se usuce. apoi a doua zi....dupa ce tati a fost cu gura pe mine....baga el la spalat(eu la munca) si david ii baga un carton de la cerealele mici in masina...toate hainele au fost pline de hartie....no comment...greseala noastra. de aici si zicala ''rade ciob de oala sparta''

va pup ...ma duc sa ma joc un pic cu el...si revin pe la miezul noptii

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

nyny of..greu cu loviturile...si noi intram in club..am fost acum pe afara ca se oprise ploaia si am zis sa profitam...am profitat pana a dat Dragos cu nasu de asfalt...alerga porumbeii cu mainile pline de covrigi, nu a vazut treapta si pot, in nas! mama mama ce urlete...l-am spalat pe fata, l-am sters si l-am pupat..asta vizavi de pupa mama si trece...la noi functioneaza...cum se loveste vine si imi arata zona cu pricina si eu pup si se opreste din plans sau vaitat...

ana si Dragos mai are momente cand se invarte pe loc...i se pare tare amuzant, rade cu gura pana la urechi

alexutza

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Of of... pana s-or face mai mari... uite asa cum alearga ei dupa porumbei trebuie sa fim si noi dupa ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

alexutza, pai cum vrei sa tii departe alea 3 kile date jos in "vacanta"?....nici stefan nu are libertate totala, una ar fi gadget-urile sotului (si al meu are cam ce are si al tau......), altele ar fi colturile periculoase, avem o masuta de cafea cica, inalta de 20 de cm....arata fain, total nepractica...si are niste minunatii de coltzuri!

_

Ai si tu dreptate cu kilele alea

Masa din aia avem si noi, 35-40 cm inaltime, ceva de genu. De ea a dat cand si-a dat sangele pe gura prima oara da nu de colturi, ci a cazut pe marginea mesei

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna seara

Si stiti ca eram obsedata ca nu mai ia in greutate.Aseara l-am cantarit si a luat 250g in 10 zile aprox.Inseamna ca nu-i dam eu suficient sa manance(mama denaturata).Acum ii dau o masa in plus si desert...si nu il fortez.Vrea bine...daca nu nu...dar pana acum nu mi-a refuzat nimic

Si eu sunt obsedata de colturi...si de lovituri...de fiecare data cand se duce in fata semineului...il vad cazand acolo.Tat'su spune ca-s paranoia.Dar am un coleg al carui baietel de un an si ceva s-a catarat pe un sacun si a caut cu capul de scaun...sub privirile lui taica'sau...si i-a intrat osul de la cap inauntru....nasol tare.Asa ca chiar sunt obsedata de siguranta lui!Cat stau cu el...nu fac nimic in casa...si seara il pasez lui tat'su si incep muncile

M-am intins muuuuult!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Eiii, mai usor cu obsesia, io de Yannis ce sa mai zic ca din Nov pana in aprilie a luat 600 de grame ??? si a pierdut 400 cu boala???aaaa???

Semineu cu colturi avem si noi in Atena am pus numa perne in jur.
Dar pe insula avem casa perfecta baby frendly! Nu are nici un coltz, semineul e rotund, promit sa va pun poze, sa vedeti ce confortabil si-a luat Yannis jucariile si s-a pus IN SEMINEU sa se joace

de Yannis

Mergi la inceput

Alicredo decoma David al tau!!! da si atitudinea ta imi place, ce tare ca il inveti sa stearga is sa le puna la loc! Am incercat si eu sa il incatz pe Yannis sa duca chestii la loc, dar nu-mi iese , mai exersam

de Yannis

Mergi la inceput

oo, alexutza, vrem poze, acu ne-ai dat pe la nas, da-ne sa si "gustam"!

_

Mergi la inceput

Simply cred ca asa ar trebui sa se comporte orice parinte atat in public cat si acasa... dar din pacate nu toata lumea gandeste asa. Am vazut nu stiu cate mame rabufnind si aplicand corectii violente chiar si in parc, unde se presupune ca ar trebui sa te ocupi exclusiv de copil...

Alicredo foarte tare tizutzul nostru... ce vi le mai coace
. Uite asa ar trebui sa povestesc si eu de ai mei, dar din pacate, asa e, in ultima vreme am cam avut belele. Chiar ma gandeam... ca am ezitat un pic sa scriu si despre patzania de azi... o sa zica fetele : frateee tu numai de rau scrii?
David e bine... si-a revenit la normal de cum s-a trezit din somnul de amiaza. Ms de intrebare

Mergi la inceput