Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
simplicity spune:
Nyny imi pare rau de ce i s-a intamplat lui David
Trimitem multi pupici pt el si mami lui
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
nyny spune:
Alexutza, Sorina
Nuuu, n-am invinovatit-o nici o clipa pe mamaia pt ce s-a intamplat. Sunt perfect constienta de faptul ca se putea intampla oricui. Mie imi pare rau ca s-a lovit el si ca nu am fost eu langa el sa-l consolez...
asta e... trece...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Nyny imi pare rau de ce i s-a intamplat lui David Trimitem multi pupici pt el si mami lui Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Simply sarumana
Simteam nevoia sa ma racoresc... mi-a mai trecut. S-a trezit si e bine dispus.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui nyny Alexutza, Sorina Nuuu, n-am invinovatit-o nici o clipa pe mamaia pt ce s-a intamplat. Sunt perfect constienta de faptul ca se putea intampla oricui. Mie imi pare rau ca s-a lovit el si ca nu am fost eu langa el sa-l consolez... asta e... trece... Mamica fericita de Mara si de David |
imi pare rau de cazatura... asa e, se lovesc in fata noastra intr-o fractiune de secunda... Ela are o taietura mare pe frunte, dar cred ca deja m-am laudat... eram chiar langa ea cand s-a lovit de muchia patului... si am zis ca izolez muchiile cu folie cu bule...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
nyny, ce sa zic..pupa mama si trece...da, e cumplit sa vezi propriul copil cu sange, am patit-o si eu cu stefan de vreo 2 ori, in ambele cazuri si-a muscat buza...se intampla, important e sa nu fie prea des sau prea serios.
alexutza, pai cum vrei sa tii departe alea 3 kile date jos in "vacanta"?....nici stefan nu are libertate totala, una ar fi gadget-urile sotului (si al meu are cam ce are si al tau......), altele ar fi colturile periculoase, avem o masuta de cafea cica, inalta de 20 de cm....arata fain, total nepractica...si are niste minunatii de coltzuri!
eu ma simt prost cand aud povesti din astea, ca eu o am pe soacra-mea care se implica mai mult decat ar fi normal din partea unei bunici, in sensul bun, ca sta cu el si eu mai trag chiulu...
acum se uita melancolic pe geam....nu intelege de ce nu-l scot afara....
auziti, ai vostri se mai invart in cerc?....e o noua placere de-a lui care ma pune pe ganduri.................................
_
mama lui Stefan, pui scump
livia1980 spune:
Buna seara
Nyny-imi pare rau de puisor.Sa-i treaca repede!
Ruxita-sanatate multa!
Noi la masa nu ne murdarim foarte , foarte. Chiar e un copil care mananca frumos(daca se poate spune asa).La masa de seara il mai las sa se spele in mancare...ca urmeaza repejor baita. Dar in rest nu prea are ocazia...in schimb daca ii scap vreo jucarie pe masuta de la scaunel, aterizeaza in castronelul cu mancareEu am incercat sa ii dau sa manance fara televizor si fara jucarii. Sa stie ca ora de masa e ora de masa.Si inca mananca bine.Cand e mai mofturila...ii pun laptopul -muzica.
Azi cand il schimbam de "cioco" a inceput si el sa faca"pfii" cum fac eu -cand miroase urat
Si stiti ca eram obsedata ca nu mai ia in greutate.Aseara l-am cantarit si a luat 250g in 10 zile aprox.Inseamna ca nu-i dam eu suficient sa manance(mama denaturata).Acum ii dau o masa in plus si desert...si nu il fortez.Vrea bine...daca nu nu...dar pana acum nu mi-a refuzat nimic
Si eu sunt obsedata de colturi...si de lovituri...de fiecare data cand se duce in fata semineului...il vad cazand acolo.Tat'su spune ca-s paranoia.Dar am un coleg al carui baietel de un an si ceva s-a catarat pe un sacun si a caut cu capul de scaun...sub privirile lui taica'sau...si i-a intrat osul de la cap inauntru....nasol tare.Asa ca chiar sunt obsedata de siguranta lui!Cat stau cu el...nu fac nimic in casa...si seara il pasez lui tat'su si incep muncile
M-am intins muuuuult!
nyny spune:
citat din mesajul lui ana_g eu ma simt prost cand aud povesti din astea, ca eu o am pe soacra-mea care se implica mai mult decat ar fi normal din partea unei bunici, in sensul bun, ca sta cu el si eu mai trag chiulu... auziti, ai vostri se mai invart in cerc?....e o noua placere de-a lui care ma pune pe ganduri................................. _ mama lui Stefan, pui scump |
Si la mine este la fel... asta a fost si motivul pentru care mi-am permis sa ma ocup si de servici. Sa ne traiasca soacrele ... si mamele, bineinteles...
Nu stiu ce sa zic cu invartitul in cerc... sincer nu prea l-am vazut pe David. Da de ce te pune pe ganduri?
ale1212xa spune:
nyny of..greu cu loviturile...si noi intram in club..am fost acum pe afara ca se oprise ploaia si am zis sa profitam...am profitat pana a dat Dragos cu nasu de asfalt...alerga porumbeii cu mainile pline de covrigi, nu a vazut treapta si pot, in nas! mama mama ce urlete...l-am spalat pe fata, l-am sters si l-am pupat..asta vizavi de pupa mama si trece...la noi functioneaza...cum se loveste vine si imi arata zona cu pricina si eu pup si se opreste din plans sau vaitat...
ana si Dragos mai are momente cand se invarte pe loc...i se pare tare amuzant, rade cu gura pana la urechi
alexutza
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Ruxita spune:
Kay mananca foarte curatel, se sterge din cand in cand cu servetul, chiar nu stiu de unde a luat gestul asta, mananca 2-3 lunguri, simte ca s-a murdarit, se tamponeaza cu servetul la gura, apoi iar revine la mancat... inca nu i-am dat lingura in mana sa manance singur, dar nu pierde nicio ocazie de mancat cu furculita cand i se iveste (fura furculitele noastre cand mancam la bol comun, de ex. azi salata, noi la un moment dat mancam cu mana si el manca cu doua furculite)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Vorbeati de atitudinea copiilor....ia sa ma bag si eu in seama un pic
Acum o luna am mers cu Ariana la shopping, evident ca ea a vrut sa puna mana pe toate(ca e copil, nu? el de unde sa stie ca nu e voie ? decat daca il invatam noi ) ,am incercat sa ii distrag atentie , sa o tin in brate , nu am recurs la tipete,bataie ; ceea ce nu mi-a placut mie la ziua respectiva a fost atitudinea mea din interior(adica ce gandeam) - parca imi era rusine, atunci m-am analizat f bine, m-am gandit ca nu e normal sa fac asta, trebuie sa imi schimb gandirea( cum sa imi fie rusine cu copilul meu,care are numai 15 luni?! )eu nu vreau sa fiu o mama care sa-si loveasca copilul,sau sa tipe la el. Deci eu sunt anti bataie, anti urlat la copil, cred ca de fapt parintele trebuie sa invete sa se controleze , sa isi infranga "furia/dorinta " de a lovi copilul sau sa tipe la el. Totul sta in parinte,in autoeducarea lui, eu mereu ma analizez, incerc sa ma autoeduc;indiferent cum ma simt,cat de obosita sunt,nervoasa incerc sa vb frumos,suav cu ea, sa ii explic,mereu ii vb cat mai mult,sa ii distrag atentia,cand intru intr-un magazin am mereu cu mine o pietricica pe care i-o dau si asa lucrurile sunt un pic mai sub control, sau cand vrea sa puna mana ma joc cu ea,ma fac ca alerg...deci o mamica happy un copil mai linistit.
Va rog sa nu va suparati, eu nu judec pe nimeni,fiecare face cum considera ca e mai bine, aceasta e parerea mea(comunicarea cu un copil e la fel de importanta ca si comunicarea cu partenerul,daca m-as bate cu partenerul de viata unde as ajunge? ca nici sotul nu face tot timpul ce doresc).
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."