Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aaaaaaaaaa

vroiam sa va scriu ceva frumos..nu stiu daca imi mai aduc aminte,,,,,,

o intamplare imaginara.......
un bebe in pantec.ingrijorat de ce va urma cu el....
poarta o conversatie cu dumnezeu.....

doamne, dar ce se va intampla cu mine cand va trebui sa ma nasc...cine ma va ingriji????

DD:stai linistit, ca eu iti trimit un inger....cel mai bun inger pentru tine si va avea grija de tine....

bb:dar doamne, eu nu stiu sa vorbesc, cum va sti ce am nevoie si ce imi va trebui sa imi faca dupa ce ma nasc?????

DD:ingerul va sti tot ce ai nevoie, si te va intelege si te va ingriji.......

BB:doamne, dar eu nu stiu sa mananc...cum imi va da de mancare ?

DD:ingerul stie sa te hraneasca, o sa iti dea ce a mai buna mancare si nu vei rabda foame...........

BB:inca o intrebare...doamne, dar cum o sa ii spun eu ingerului, cum se va numi??

DD:ingerul pe care ti-l trimit , si care te va ingriji nu va avea nume.........tu spune-i doar MAMA.........

si bb se linisteste in privinta vietii ce il astepata afara........

cred ca nu e chiar asa, dar esentialul se vede..nu?

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

am luat ieri niste scutece........happy 3D...marimea 5
48 buc=40 roni
pampersul e 58 de buc =64 roni

ma gandeam sa incerc, din cate am vz nu e prea pretentios la scutece poate ca din cauza cremei de popou bune.......

si am realizat ca absorb mult mai bine decat pampersii........
nu a fost noapte sa nu ii schimb scutecul, insa asta a putut sa absoarba incat nu l-am schimbat numa la 8 cand s-a trezit de aseara de la 9 jumate.........

so ma declar multumita

un pic is mai umflati la fund, au mai mult chestie acolo, dar e ok..........

serios..........

o sa mai iau..........

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Sorina, Haircut

Poate ca o mai lungeam si eu cu suzeta daca nu o deranja pe Mara noaptea, cu toate ca in ultimul timp mai mult pe jos statea. Am facut greseala sa o iau de cateva ori si cu noi in parc si a aruncat-o de nu stiu cate ori cu tot cu lantzisorul de care era agatata. Si cand il bagam la culcare le fel... se cam juca cu mine ... de-a aruncatul. Nu prea isi mai avea rostul la noi...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata la pranz.

N-am chef de munca, e o zi mai libera, am chef de plimbat prin magazine. Probabil voi pleca prin Unirii nitel, inainte sa ajung acasa.

Dani s-a trezit la 6.45, cu pampersul plin, cu body-ul murdar la spate, cu pijamaua patata si cu cersaful nitel patat. taica-su, cu nasul langa el, nu simtea nimic.
Direct in cada l-am bagat.
Ca apoi, in urmatoarea ora, sa mai faca de 2 ori. Apa....
No, cred ca de la salata de aseara, ca n-am scapat de el, si-a bagat furculita in salata de rosii, castraveti, ridichi si otet balsamic. A mancat vreo 2 bucatele de rosie, dar probabil ca a fost destul de mult pt stomacul lui.
Acum sta maica-mea dupa el cu ceai, pe care nu il vrea deloc, de fapt el nu a baut ceai decat de vreo 2 ori in viata lui, si ala rugat/pupat. Nu ii place deloc, deloc. Apa e buna, ceaiul e cah.
Bine, nici noi nu am pus niciodata nimic in ceaiul lui, pe principiul ca la noi in ceai nu punem nimic. Uneori f putina lamaie, dar indulcitor niciodata, nu ne place. Dar mai mult ca sigur ca el are alta parere despre gustul ceaiului.

Si mi-a zis mama ca i-a facut orez. Si ala plimbat prin gura, uitat la desene.....
Oare sa ii iau ceva de la farmacie? Ca pe pediatra nu o sun inca.
Daca mai face inca o data pana ajung eu acasa, o sa opresc la farmacie, daca nu....lasa-l sa se repare singur. Morcovi si orez azi si ....sa vedem.

TOMACA - l-am vazut ieri mergand cu spatele vreo 15 pasi. La mirarea mea...wow, merge cu spatele, ...mama mi-a zis ca merge de mai de mult timp. (dezavantajele serviciului....)

Am citit de la DECE, parca, de locul de joaca din Carr4 Vitan. E ok? Ca noi mai mergem la cumparaturi acolo, dar habar nu am unde e locul de joaca? Pot sa il las pe Dani singur acolo sau intru cu el? Nu e pt copii mai mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Culcat si eu princesita...incercam de cateva zile sa trecem si noi la 2 somnuri...cateodata iese, cateodata nu...Ieri a functionat. Vedem si astazi.
Siii...avem primul colt la maseaua nr.4! Doamne-ajuta, sa iasa repede cu totul, poate mai scapam si noi!

Bea...tare frumoasa povestea!
Haircut..sorry de cazatura princesitei!
BF... sa-i treaca repede burtica lui Dani!

Mergi la inceput

of of....iar masele?????????????
deja mi-e rau cand aud.....

sa iasa repede fara dureri!

BF soory de Dani............sper sa treaca si la voi repede!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Sorina hai si cu maselutza nr.4... sa iasa repede repede si sa nu supere printzesuca

BF sanatate lui Dani....si tu sa ai spor la cumparaturi azi! Eu una n-as avea nevoie de urarea asta, pt ca de fiecare data cand scap....am un spooooor sa cheltuit ... mama mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

oau, pe unde umblati fetelor...a trebuit sa va caut pe pagina 2

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Maaaiii ce liniste e aici... hai sa va povestesc despre David al meu (de bine acum )... asta asa, ca nu-mi place cand nu gasesc pufii in lista cu 'subiecte active'...

A invatzat ce inseamna DA si NU. L-am testat. De exemplu, azi, i-am pus cativa pufuleti pe masutza scaunelului si haplea a bagat vreo 2 in gura si tot am mai fi indesat daca nu i-as fi pus frana. I-am rupt in 2 ca sa ii manance mai usor si i-am zis ca nu-i mai dau pana nu termina ce are in gura. Cand il intrebam daca a terminat dadea din cap ca NU .... si chiar asa era

Si e tare cand zice DA... cand vrea ceva arata la obiectul respectiv, da din cap afirmativ si zice DA DA ... ca si cand l-as fi intrebat eu inainte daca vrea obiectul ala ... ce hotzomani sunt...

CRA CRA CRA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Maaaiii ce liniste e aici... hai sa va povestesc despre David al meu (de bine acum )... asta asa, ca nu-mi place cand nu gasesc pufii in lista cu 'subiecte active'...

A invatzat ce inseamna DA si NU. L-am testat. De exemplu, azi, i-am pus cativa pufuleti pe masutza scaunelului si haplea a bagat vreo 2 in gura si tot am mai fi indesat daca nu i-as fi pus frana. I-am rupt in 2 ca sa ii manance mai usor si i-am zis ca nu-i mai dau pana nu termina ce are in gura. Cand il intrebam daca a terminat dadea din cap ca NU .... si chiar asa era

Si e tare cand zice DA... cand vrea ceva arata la obiectul respectiv, da din cap afirmativ si zice DA DA ... ca si cand l-as fi intrebat eu inainte daca vrea obiectul ala ... ce hotzomani sunt...

CRA CRA CRA....

David!
Am ras la aia cu cra cra-ul.....

Tot din ciclul cra cra cra, astazi Mara mi-a spus ca a facut kk. Am auzit eu ca era in lucru productia si o vad ca vine la mine tinandu-se de pampers, ii zic sa faca linistita ca o spala mami, ea se prinde iar de pampers si-mi spune foarte hotarata ceva pe limba ei. Si tot asa de vreo 3 ori pana m-am prins eu ca mititica incerca sa-mi spuna ca terminase de facut. Era asa scumpa cum gesticula si bolborosea ceva pe acolo cu intonatie de "mami, dar am terminat deja!"

Azi am fost in parc cu micul grec si cu sexy mama din dotare.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput