Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Picky_Toto: La multi ani fetitei tale! Pisucmic: Eu iau in continuare Elevit, care contine si calciu - parca?... - si Omega3. Referitor la Vigantol: hm, mie nu mi-a zis nimeni sa le arund dupa 3 sapt...deci eu de 6 sapt ii dau apa chioara? ![]() Referitor la calciu: mie nu mi-au spus ...oare sa iau pentru cel mic...hm. Referitor la fontanele: aoleu cum adica se inchid la 18 luni? La Alex cea frontala e punctiforma, cea din spate s-a inchis de tot. Asta o fi de rau? Cel mai frumos martisor: Alex ![]() |
Vigantolul eu il schimb la 1 luna, scrie si pe prospesct ca tb schimbat.
Daca nu ti-a spus dr de calciu, probabil ca nu e nevoie.
Fontanelele tb sa se inchida pana la 18 luni. Am stat cu emotii la Cristi ca nu i se inchid la timp, dar a fost ok. La fiecare control dr masoara si fontanela, vorbesc de cea din fata ca aia din spate s-a inchis si la Cristi ff repede, iar la fata nici nu am gasit-o
![](icon_smile_blush.gif)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Lavi ca ma intrebasei de botez, noi il facem restrans, acasa doar cu familia si nasii. Nu imi plae deloc vremea asta asa plouaaaa, la voi cum e?
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui alina.n merci mada, si dupa aceste picaturi nu mai tuseste? mami de ![]() ![]() |
mai tuseste, dar mult mai putin. I-am dat 4 zile, maximul este 4-5 zile. Pt durerile din gat i-am dat cu spray Tantum verde, o minune de spray, il calmeaza si ii si place.
Acum mai tuseste doar cand il irita ceva pe gat, cand incepe sa manance, sau cand bea laptic cald, in special la cald, dar nu se compara fata de cum era saracutul.
Naty cum e? si cu nasuc infundat? Tu ce i-ai dat pana acum?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
alina.n spune:
Picky_Toto La multi ani fetitei!!
Ina si eu stiu ca frontanela se inchide mai tarziu, roaga medicul pedi sa verifice cum este.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ina.click spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Vigantolul eu il schimb la 1 luna, scrie si pe prospesct ca tb schimbat. Daca nu ti-a spus dr de calciu, probabil ca nu e nevoie. Fontanelele tb sa se inchida pana la 18 luni. Am stat cu emotii la Cristi ca nu i se inchid la timp, dar a fost ok. La fiecare control dr masoara si fontanela, vorbesc de cea din fata ca aia din spate s-a inchis si la Cristi ff repede, iar la fata nici nu am gasit-o ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Ba da, tocmai, si cea din spate s-a inchis de tot, cea din fatza e un puncticel deja.
Cel mai frumos martisor: Alex
![](baietel.gif)
ralukab spune:
Strumphy, cum mai stai cu sanii? Si eu am avut in ultima saptamana de 3 ori intarit un san, acelasi, ca la mastita
Au ajutat si mulsul, si masajele si compresele calde / reci dar cel mai bine mi-au facut cataplasmele cu frunze de varza si alternarea pozitiilor de supt. Acum sper ca am scapat de tot.
alina.n spune:
mada noi acum suntem pe aerosoli , la naty singurul simptom este tusea care e de 2 sapt si e ff productiva(cred ca sunt secretii acolo si nu stie sa le elimine )
sa inteleg ca voi aveati si mucusori si are si rosu in gat?
miki1979 spune:
citat din mesajul lui simonacip neata dragelor... Miki..ai dormit? ![]() Puiul meu avea piciorusul putin rosu de dimineata, i-am pus compresa,sper sa se retraga rapid Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
nop..si drept urmare azi n-am avut lapte..am amagit-o cam toata ziua tinand-o mai tot timpul la san..si acum pe la 6 i-am facut pt prima data lp
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
off..grele rau..si tocmai am aflat ca nici azi nu vine soata..abia maine..iar eu numaram minutele sa ajunga ca nu mai pooot
![](plang.gif)