Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra neata fetele! m-a pus nu stiu cine...sa iau ierei un Duphalac pt constipatie si am avut gaze la greu de la el..si nici nu am rezolvat problema. Daca am avut eu gaze a avut si bubulina Catalina si nu a mancat cum trebuie seara ca a plans si s-a trezit la 5:30 apoi la 8:30 sa manance. Dar de dormit doarme si acum ![]() Asa yasmi, profita de timpul cu ambele bunici, nu sti cand le mai prinzi in aceeasi formula ![]() Fetele, Simo, mai tineti minte ca salo_sama zicea de no intalnire la Sibiu cu bebici, tatici si fratiori? Ce spuneti? Ati putea merge? Eu parca numai la concedii ma gandesc cu toate ca nu prea avem banuti acum ![]() ![]() ..si sunt din ce in ce mai suparata pe faptul ca Cristi nu vorbeste ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
madutza, eu am o verisoara al carei bebe dupa 2 ani l-a dus la logoped..si in juma de an vorbea copilul de toate..acum nu stiu daca o fi fost doar coincidenta..
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
dar de ce zici ca e prea devreme ?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
miki ce greu iti mai e si tie singurica cu amandoi.
mie mi se pare tare greu cu amandoi mai ales cand vine vorba de somn caci au programe diferite
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra deea, cred ca ai mei copilasi au avut fontanelele mari si de aia mi-a recomandat calciu. Lui Cristi i s-a inchis abia la 18 luni. Asta mica parca o are mai micuta, dar a zis dr ca i se inchide destul de bine, fata de cat o avea la nastereeee. Trag concluzia ca o avea mare ![]() ![]() Fetele bebelusii vostri se intorc in pat? De 2 zile o gasesc de-a latul patutului, cu capul in zabrele si evident dezvelita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De 2 ori cand era spe burtica s-a impins cu manuta tare si s-a intors pe spate..cred ca a fost involuntara treaba, parca e prea devreme pt intors, nu? Si inca o intrebare pt fetele cu copilasi peste 2 ani. Mai folositi body-uri? daca da, de unde le luati? Eu nu am gasit mai mari de 24 luni si i-am luat maieuri de 3 ani si evident este cu mijlocul gol acum ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
eu parca am vazut body-uri si de 3 ani- parca la cocodrillo sau kiabi ? nu mai stiu exact..aa, si in carefour la tex
a mea inainteaza in linie dreapta, o pun in patut intr-un loc si dimi e in partea cealalta
![](icon_smile_big.gif)
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
poate a visat ca o sacaie Stefy ![]() ![]() Of cu Cristi parca imi pierd rabdarea cu vorbitul ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
madutza, inca ceva ce mi-a recomandat doctorul pe problema vorbit tarziu..pt un copil care e clar ca nu are probleme de alt gen, pt ca zice cuvintele de baza-mama,tata, caca,papa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
cica asta e motivul pt care nu vorbesc, pt ca n-au de ce daca nu sunt fortati de imprejurari..si cica se intampla frecvent la cei care stau cu o persoana acasa mult timp..adica pana la 2 ani cu mama
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui mandreeac madutza ![]() ![]() yasmi cat oscilo i-ai dat si de cate ori pe zi? lalely sigur iti vei da seama cand bebe e racit, se manifesta ca la noi. eu mi-am dat seama imediat mai ales ca era f infundat si inca este si acum.offffffffff miki cum se anunta ziua de astazi? ai reusit sa dormi? eu sunt asa obo ca uneori imi pierd cumpatul cu cei din jurul meu.offff. Mami ![]() ![]() ![]() |
la mine e mai grav ca imi pierd cumpatul cu vlad..si el n-are nici o vina saracutul si mai e si mic ca sa inteleaga
![](bang.gif)
Ramona_1986 spune:
mie padiatra mi-a spus ca sugarii au mare nevoie de calciu pentru ca corpusorul lor este in crestere accelerata si nu apuca sa ia destul din laptic,noua ne-a spus sa luam de la o luna in sus cate o jumatate de fiola de gluconat de calciu 10 zile din luna(jumatatea cealalta o poti bea tu)
iar vigantolul este adevarat ca se "trezeste"dupa 3 saptamani
Naty dca este infundat se prepara o solutie nazala Colargol si este ft.buna
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Picky_toto Salutare Strumphita multumim mult de urari. ![]() ![]() Va servesc pe toate cu ce va pofteste inima ptr ca azi e ziua printesei mele, face 2 anisori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Intreba cineva de body-uri mai mari de 24 luni..eu incerc sa nu mai folsesc si sa trecem la maieut si chilotel, chiar daca suntem inca in plina operatiune la olita, inca mai folosim pampers. Aici nu se da calciu deloc la bebei, ci doar vit K in primele 3 luni de viata iar de la 2 luni se incepe cu vit D pana la 2 ani. Mami de ![]() ![]() ![]() ![]() Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
la multi ani!!!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Fetele mie imi cade tare parul de cand am nascut....cred ca raman cu 2 fire dupa ce termin cu alaptatul... Anaxena ma ajuti cu o masca ceva??? Imi mai faceam una cu galbenus de ou ,miere si ulei de masline... Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
e normal..in sarcina creste mai mult mai bogat..dupa revine si se regenereaza..
Ramona_1986 spune:
Lalely stai linistita ca este normal,acum corpul tau inca este in proces de recuperare,hormonii sunt de vina, isi fac de cap