Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralukab Strumphy, cum mai stai cu sanii? Si eu am avut in ultima saptamana de 3 ori intarit un san, acelasi, ca la mastita Au ajutat si mulsul, si masajele si compresele calde / reci dar cel mai bine mi-au facut cataplasmele cu frunze de varza si alternarea pozitiilor de supt. Acum sper ca am scapat de tot. Mami de Vlad, 21.02.2011 |
multumesc de intrebare, azi sunt ok, mai bine spus mi-am revenit de ieri am pus piscoata la san sa suga cate o ora , poate si mai mult , de vreo 3 ori la rand i-am dat din el si completare dupa din celalalt si l-am si muls la pompa si la mana si masat si si-a revenit dar ma durea rau si nu puteam sa o iau in brate nici pe donsoara ca ma atingea cu piciorusele cand o puneam pe umar sau ii sprijineam capusorul si strangeam din dinti tare
acum pe seara vad ca mi-au aparut 2 pete rosii pe acelasi san stang care ieri mi-a dat batai de cap , dar nu ma doare si a supt piscoata o ora si uns fert din el , la 7 cand o pun iar la san o pun la acelasi san sa nu patesc ca ieri cu noduli durerosi si tari
fug ca s-a trezit si plange de burtica , are si gaze si se screme, isi duce genunchii in sus si plange uff ufff
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
antguess spune:
am venit si eu...cam tarziu dar am avut o noapte ingrozitoare care mi-a dat peste cap toata ziua
Evelinne a plans pana la 6 dimineata....adormea la mine in brate..o puneam un pat..dormea 5 min si se trezea plangand...era asa de obosita...si suparata...off....mi s-a rupt sufletul...colief-ul asta chiar nu face nimic sa o ajute
nu am citit nimic diniante....o sa incerc un pic mai incolo
nilufera spune:
Si eu am patit la fel azi noapte, dar stiu ca eu am fost vinovata, am trecut pe langa o cofetarie si mi-am cumparat 2 prajituri cu ciocolata evident, preferata mea bineinteles ca le-am impartit cu soata dar le-am mancat seara iar bietul copil nu a dormit toata noaptea de dureri de burta si gaze pe care nu reusea sa le dea afara...drept urmare m-am lecuit si o sa mai mananc cioco abia dupa ce face 3 luni si terminam cu emisiile astea de gaze!
Eu stiam ca vigantolul se arunca dupa o luna nu dupa 3 saptamani, asa mi-a zis pediatra..la theo am scapat de el, ii dau pastilute vigantoletten, le ia cu placere chiar imi cere in fiecare zi sa ii dau; aveam un stres cu vigantolul ca uitam mereu de el..si acum am luat-o de la capat
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui alina.n mada noi acum suntem pe aerosoli , la naty singurul simptom este tusea care e de 2 sapt si e ff productiva(cred ca sunt secretii acolo si nu stie sa le elimine ) sa inteleg ca voi aveati si mucusori si are si rosu in gat? mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
da, amnadoua odata
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
nop..si drept urmare azi n-am avut lapte..am amagit-o cam toata ziua tinand-o mai tot timpul la san..si acum pe la 6 i-am facut pt prima data lp..l-a ras pe nerasuflate..si am reusit s ao adorm si eu acum pt prima oara azi..credeam ca i s-au blocat ochisorii pe functia deschisi off..grele rau..si tocmai am aflat ca nici azi nu vine soata..abia maine..iar eu numaram minutele sa ajunga ca nu mai pooot mami de 2 prichindei |
of miki, asa rau imi pare cand te aud ca nu ai laptic pt ca nu ai reusit sa dormi
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
mandreeac spune:
citat din mesajul lui Picky_toto Multumesc fetelor de urari ..acelasi lucru urez tuturor puiutilor, sa creasca mari, sanatosi si mumosi Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011 Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
SA iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de amandoua printesele!
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
citat din mesajul lui pisucmic Andreea, succes la botez sambata, am vazut ca s-ar putea sa fie vreme OK vineri si sambata fara atata ploaie Tot vorbiti voi de calciu, eu nu stiu sa se dea, dar o sa intreb pediatra; insa ce ma intrebam eu e daca mamicile care alapteaza ar trebui sa ia calciu ele? ca poate se pierde prin laptic si ramanem cu dintisori si oase proaste? Va imbratisez pe toate! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
Multumim frumos , sa dea Domnul sa fie vremea buna. Noi duminica avem botezul!
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
madutza_bra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miki1979
madutza, inca ceva ce mi-a recomandat doctorul pe problema vorbit tarziu..pt un copil care e clar ca nu are probleme de alt gen, pt ca zice cuvintele de baza-mama,tata, caca,papa-deci pur si simplu nu vrea inca..sa evit sa-i ofer tot ce vrea din oficiu, fara sa ceara sau cand cere doar prin gesturi..al meu face treaba asta la greu, iti explica o poveste intreaga numai gesticuland cica asta e motivul pt care nu vorbesc, pt ca n-au de ce daca nu sunt fortati de imprejurari..si cica se intampla frecvent la cei care stau cu o persoana acasa mult timp..adica pana la 2 ani cu mama mami de 2 prichindei |
da, miki si eu iteleg tot ce vrea prin gesturi sau onomatopee
Povestea nasterii
Poze
pisucmic spune:
Am trecut si noi de 4 kg, puiul a luat 1 kg intr-o luna de la scaderea fiziologica, doar cu LM si sunt tare fericita a meritat!!!
Bine ca mi-ati amintit sa arunc vigantolul la 1 luna altfel uitam...
Madutza, Miki, Cami, Roxy va pup, ca nuv-am scris nimic datatrecuta!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
SSABrya spune:
citat din mesajul lui pisucmic Tot vorbiti voi de calciu, eu nu stiu sa se dea, dar o sa intreb pediatra; insa ce ma intrebam eu e daca mamicile care alapteaza ar trebui sa ia calciu ele? ca poate se pierde prin laptic si ramanem cu dintisori si oase proaste? Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
mie mi-a dat dr sa iau calciu lactic, o pastila/zi
am produse la Bazar