Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Picky_Toto: La multi ani fetitei tale!
Pisucmic: Eu iau in continuare Elevit, care contine si calciu - parca?... - si Omega3.

Referitor la Vigantol: hm, mie nu mi-a zis nimeni sa le arund dupa 3 sapt...deci eu de 6 sapt ii dau apa chioara? Am sa cumpar altul nou
Referitor la calciu: mie nu mi-au spus ...oare sa iau pentru cel mic...hm.
Referitor la fontanele: aoleu cum adica se inchid la 18 luni? La Alex cea frontala e punctiforma, cea din spate s-a inchis de tot. Asta o fi de rau?

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Simo, Lavi, Deea, Miki multumim , si noi speram sa ne refacem cat mai rapid bine dar parca nu se mai termina tusea asta..off.

Simo i-am dat Eurespal la inceput si Panadol , apoi am trecut pe ospamox pe care l-a terminat ieri si cand ziceam ca e gata tusea ff putin a inceput de 2 zile iar o tuse expectoranta. Acum ia Stodal,Sinupred si aerosoli cu dexa+ACC, e a doua zi de tratament si avem pana duminica..sper ca asta sa-i ajute..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

deea, cred ca ai mei copilasi au avut fontanelele mari si de aia mi-a recomandat calciu. Lui Cristi i s-a inchis abia la 18 luni. Asta mica parca o are mai micuta, dar a zis dr ca i se inchide destul de bine, fata de cat o avea la nastereeee. Trag concluzia ca o avea mare ..nu stiu de ce n-am intrebat exact

Fetele bebelusii vostri se intorc in pat? De 2 zile o gasesc de-a latul patutului, cu capul in zabrele si evident dezvelita , cand ma vede imi zambeste larg, cu toate gingiile , parca zice: ai vazut mami ce am reusit sa fac?
De 2 ori cand era spe burtica s-a impins cu manuta tare si s-a intors pe spate..cred ca a fost involuntara treaba, parca e prea devreme pt intors, nu?

Si inca o intrebare pt fetele cu copilasi peste 2 ani. Mai folositi body-uri? daca da, de unde le luati? Eu nu am gasit mai mari de 24 luni si i-am luat maieuri de 3 ani si evident este cu mijlocul gol acum . Sa iau de 4-5 ani sa fie mai lungi?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

eu am luat de la H&M si din Auchan body. Cele de la H&M sunt de 18 luni si ii vin acum la 2 ani.
Daca te intereseaza am body de baiat cu maneca scurta de la Carter. Sunt de 12 luni dar sunt f mari. Ca sa iti spun daca sunt bune poti masura un body care ii vine bine lui Cristi si iti zic daca sunt bune. 10 lei bucata

Mami fericita de 2 printese Bryanna Gabriela 02.06.2009 si Ayanna Stefania 26.03.2011

am produse la Bazar

Multumesc, mie mi-ar trebui pt 3 ani. Nu cred ca cele de 12 luni sunt chiar asa mari. Cele de 24 de luni din Kiabi ii sunt deja mici, am tot tras de ele de s-au deformat
Am sa masor baiatul de la umar pana intre picioruse si iti zic sa vezi daca se intind atat de mult body-urile de care zici tu

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Mada
cumnata mea la nepotel ii cumpara body de la firma aceea romanesca....se gasesc la piciul (magazin)...nepotelul e destul de inalt are 3,5 ani si il imbraca cu hainute 104-110cm....deci si bodyurile sunt destul de mari
nu imi amintesc acum cum se numeste..dar cum urc sus ma uit pe eticheta la o caciulita ca e de la firma asta si iti zic...
daca uit sa imi amintesti tu

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Am un magazin piciul destul de aproape dar nu am intrat niciodata in el. Am sa ma duc

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

La ce perioada v-a recomandat medicul calciu si vitamina c??
La mine nu a zis nimic inca...oare tb sa ii zic eu??

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

fetei i-am dat deja 2 luni: martie si aprilie.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

cica azi e ziua barbatului... nu stiu cine a inventat asta..cred ca aia de la Bergenbier
Oricum copiez un banc pt ziua barbatului:

Merge nervos Ion acasa, ca vantu prin sat, intra in casa, tranteste usa si cu un ton ridicat o intreaba pe Maria:
-Tu Marie, cine-i sef in casa!?
Maria ii trage o palma cat poate ea de tare, la care Ion:
-Tu Marie, da nici sa intreb nu am voie?

Povestea nasterii

Poze

superr!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Salutare

Strumphita multumim mult de urari.

Va servesc pe toate cu ce va pofteste inima ptr ca azi e ziua printesei mele, face 2 anisori Asa ca si tot ce mai doriti.

Intreba cineva de body-uri mai mari de 24 luni..eu incerc sa nu mai folsesc si sa trecem la maieut si chilotel, chiar daca suntem inca in plina operatiune la olita, inca mai folosim pampers.

Aici nu se da calciu deloc la bebei, ci doar vit K in primele 3 luni de viata iar de la 2 luni se incepe cu vit D pana la 2 ani.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

eu intrebam daca mai folositi, de unde cumparati? ..ca eu nu am mai gasit peste 24 luni.

Sa-ti traiasca printesa!

Vit k se da pt oprirea sangerarilor...ciudat ca o dau la copii

Povestea nasterii

Poze

Vit k se da la bebelusi alaptati la san, ptr ca laptele matern nu are suficienta vit k .si se da ptr ca la nou nascuti se pot dezvolta hematoane intracraniene... uite www.emedonline.ro/vitamine/view.article.php/article=18" target="_blank">aici un articol despre asta.
Cat despre body-uri nu stiu in Ro unde ai putea gasi..

Multumesc

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

interesant articol

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

La multi ani , Irinuca si Stefi de picky!
Body-uri mari pana la 3 ani parca, gasiti la Zet, iar materialul desi pare subtire se comporta super la spalat...
Deea nu am facut masaj toata ziua, as fi vrut eu.., azi am dezghetat cu mami congelatorul si ieri frigiderul.. si la pe la pranz am iesit cu fetele afara, la noi e frig dar senin Dodo aseara dupa baie a mancat doar 70 ml si pana la 12 noaptea nu a inchis ochii, sa sti ca ai avut dreptate are acelasi program ca in burta..... ziua e cum cum e... seara de la 10 la 12 ori avem colici ori stam treze, iar noaptea asa si asa... dormim si mancam... oricum am constat ( inca o data) ca daca eu sunt calma si multumita bb e linistita, daca ma agit, enervez, supar.. incepe circul si cu bb.. asa ca incep programul de nesimtire..
Fetele va pup pe toate , ma duc ca am pus la cuptor niste cartofi noi si niste carnaciori( eu ii fac la cuptor doar intepati fara alte adausuri si ies super bine)... acum vine iubi acasa.., poate imi face si mie cinste de ziua barbatului diseara

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

cartofi noi carnaciori ..vorbesti de funie in casa spanzuratului

sa ai pofta!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

buna si de la noi multumim pt noua casuta nu pot sa intru prea des k alexandra imi ocupa tot timpul. despre noi ce sa zic am avut botezul duminica si a fost super frumos a fost foarte cuminte nu a plans deloc si la petrecere a dormit intruna a lasat-o pe mami sa danseze. in rest crestem si ne bucuram de fiecare clipa petrecuta impreuna maine facem o lunita si noi.pup toate mamicile

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Sa va fie de bine, asteptam pozici de la botez

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

Sa fie plin de vesti bune !!!

Yasmi, nu i-am dat Sirop, i-am dat niste picaturi timp de 4 zile. Acum nu i-am mai dat nimic..dar parca i-as da sirop..ca inca mai tuseste si pare sa rupa in gat.

Poze

Ce picaturi i-ai dat? Si la noi tuse expectoranta este , am trecut pe aerosoli la Naty.
Eu nu prea pot sa iau mai nimic si ma hinui tare cu secretiile din gat. Iau Prospan .

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Ambroxol, de 2 ori pe zi (se putea si de 3 ori daca era mai rau) cate 14 picaturi. Se poate intre 10-20 picaturi, iar dr mi-a spus sa ii dau atatea picaturi cate kg are, deci i-am dat 14.

Sper sa va reveniti repede !

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput