Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ina.click spune:
Picky_Toto: La multi ani fetitei tale!
Pisucmic: Eu iau in continuare Elevit, care contine si calciu - parca?... - si Omega3.
Referitor la Vigantol: hm, mie nu mi-a zis nimeni sa le arund dupa 3 sapt...deci eu de 6 sapt ii dau apa chioara? Am sa cumpar altul nou
Referitor la calciu: mie nu mi-au spus ...oare sa iau pentru cel mic...hm.
Referitor la fontanele: aoleu cum adica se inchid la 18 luni? La Alex cea frontala e punctiforma, cea din spate s-a inchis de tot. Asta o fi de rau?
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Simo, Lavi, Deea, Miki multumim , si noi speram sa ne refacem cat mai rapid bine dar parca nu se mai termina tusea asta..off.
Simo i-am dat Eurespal la inceput si Panadol , apoi am trecut pe ospamox pe care l-a terminat ieri si cand ziceam ca e gata tusea ff putin a inceput de 2 zile iar o tuse expectoranta. Acum ia Stodal,Sinupred si aerosoli cu dexa+ACC, e a doua zi de tratament si avem pana duminica..sper ca asta sa-i ajute..
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SSABrya
eu am luat de la H&M si din Auchan body. Cele de la H&M sunt de 18 luni si ii vin acum la 2 ani. Daca te intereseaza am body de baiat cu maneca scurta de la Carter. Sunt de 12 luni dar sunt f mari. Ca sa iti spun daca sunt bune poti masura un body care ii vine bine lui Cristi si iti zic daca sunt bune. 10 lei bucata Mami fericita de 2 printese Bryanna Gabriela 02.06.2009 si Ayanna Stefania 26.03.2011 am produse la Bazar |
Multumesc, mie mi-ar trebui pt 3 ani. Nu cred ca cele de 12 luni sunt chiar asa mari. Cele de 24 de luni din Kiabi ii sunt deja mici, am tot tras de ele de s-au deformat
![](alcool.gif)
Am sa masor baiatul de la umar pana intre picioruse si iti zic sa vezi daca se intind atat de mult body-urile de care zici tu
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 Mada cumnata mea la nepotel ii cumpara body de la firma aceea romanesca....se gasesc la piciul (magazin)...nepotelul e destul de inalt are 3,5 ani si il imbraca cu hainute 104-110cm....deci si bodyurile sunt destul de mari nu imi amintesc acum cum se numeste..dar cum urc sus ma uit pe eticheta la o caciulita ca e de la firma asta si iti zic... daca uit sa imi amintesti tu ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
Am un magazin piciul destul de aproape dar nu am intrat niciodata in el. Am sa ma duc
![](pupic.gif)
Povestea nasterii
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui lalely07 La ce perioada v-a recomandat medicul calciu si vitamina c?? La mine nu a zis nimic inca...oare tb sa ii zic eu?? Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
Povestea nasterii
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
citat din mesajul lui madutza_bra cica azi e ziua barbatului... ![]() ![]() Oricum copiez un banc pt ziua barbatului: Merge nervos Ion acasa, ca vantu prin sat, intra in casa, tranteste usa si cu un ton ridicat o intreaba pe Maria: -Tu Marie, cine-i sef in casa!? Maria ii trage o palma cat poate ea de tare, la care Ion: -Tu Marie, da nici sa intreb nu am voie? ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
madutza_bra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Picky_toto
Vit k se da la bebelusi alaptati la san, ptr ca laptele matern nu are suficienta vit k .si se da ptr ca la nou nascuti se pot dezvolta hematoane intracraniene... uite www.emedonline.ro/vitamine/view.article.php/article=18" target="_blank">aici un articol despre asta. Cat despre body-uri nu stiu in Ro unde ai putea gasi.. Multumesc ![]() Mami de ![]() ![]() ![]() ![]() Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
interesant articol
![](floare.gif)
Povestea nasterii
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ailed_dota La multi ani , Irinuca si Stefi de picky! Body-uri mari pana la 3 ani parca, gasiti la Zet, iar materialul desi pare subtire se comporta super la spalat... Deea nu am facut masaj toata ziua, as fi vrut eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fetele va pup pe toate , ma duc ca am pus la cuptor niste cartofi noi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase ![]() ![]() |
cartofi noi
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
sa ai pofta!
![](pupic.gif)
Povestea nasterii
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui MaryM85 buna si de la noi multumim pt noua casuta nu pot sa intru prea des k alexandra imi ocupa tot timpul. despre noi ce sa zic am avut botezul duminica si a fost super frumos a fost foarte cuminte nu a plans deloc si la petrecere a dormit intruna a lasat-o pe mami sa danseze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami fericita de ![]() |
Sa va fie de bine, asteptam pozici de la botez
![](pupic.gif)
Povestea nasterii
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Ce picaturi i-ai dat? Si la noi tuse expectoranta este , am trecut pe aerosoli la Naty. Eu nu prea pot sa iau mai nimic si ma hinui tare cu secretiile din gat. Iau Prospan . mami de ![]() ![]() |
Ambroxol, de 2 ori pe zi (se putea si de 3 ori daca era mai rau) cate 14 picaturi. Se poate intre 10-20 picaturi, iar dr mi-a spus sa ii dau atatea picaturi cate kg are, deci i-am dat 14.
![](pupic.gif)
Povestea nasterii
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze