Darius - are nevoie bani pt aparat de monitorizare

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Darius, Ana si Liviu sunt pe drumul spre casa. Au intrat azi in tara si am reusit sa vorbesc cu Ana.
De data aceasta am vesti bune: chiar daca problemele lui Darius nu au putut fi acum rezolvate prin cateterism, Clinica le-a preluat cazul, vor merge la controale periodice care vor stabili momentul oportun pentru interventia chirurgicala.
Vom afla mai multe amanunte cand va ajunge Ana acasa.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Of, bine ca avem si o veste buna. Le tine pumnii.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

buna fetelor,am ajuns aseara tarziu ,va multumesc tuturor pt.mesaje Magda multumesc pt.ca ai scris la subiectam sa va povestesc experienta noastra in Germania ........am ajuns cu bine joi la amiaza ,ne-am internat si dr.Sandica a vb cu noi si nea explicat cam ce ar trebui sa faca pt. Darius asta in cazul in care dumnealui a vazut rezultatele de la Tg.MURES si Iasi o sa va zic cam in mare cuvintele dumnealui,,o sa ii facem un cateterism prin care se va incerca largirea vaselor pt.o mai buna saturatie de oxigen,daca se reuseste la anul o sa incercam introducerea unei umbrelute asta ca sa incercam sa il ferim de o operatie pe cord deschis,dar mai vb dupa cateterism "cam astea au fost cuvintele dumnealui in mare repet astea fiind zise inainte de investigatiile ce au continat acolo in aceeasi zi ,,ecograf,electrocardiograma"a doua zi urma cateterismul dimineata ia luat sange si la ora 13 au venit sa il ia la cateterism dbineinteles ca intai lau adormit a durat 3ore si jumatate cateterismul ,am crezut ca inebunesc in tot acest timp,cand lau adus si l-am vazut imi venea sa urlu cum zicea si Camy a fost enorm de greu pt.mine pt.ca Darius nu a stat nici o zi in spital de cand sa nascut in fine a trecut si asta a reactionat bine dupa cateterism nu a facut nici o complicatie,seara pe la ora 21 a venit dr.Sandica a intrebat cum ne simtim si daca avem vreo problema i-am zis ca nu si ca suntem bine a zis ca vine a doua zi sa vorbim si sa vedem ce e de facut in continuare,am trecut noaptea cu bine a urmat sambata doctorul nu a venit am inteles dupa aceea ca a avut o operatie de foarte multe ore,a urmat duminica o zi de calvar.......vine o asistenta si ne zice sa ne pregatim de radiografie pt.ca Luni urma operatia,cand am auzit am ramas inmarmurita i-am zis ca nu stiam ca urma operatia pt.ca dr.Sandica nu nea anuntat asa ceva,am fost la radiografie am revenit in salon si am asteptat sa vina dr.in sfarsit a venit si nea zis asa,,am 2 vesti pt.dv.una buna si una mai putin buna,nu aveti nici o infectie deci puteti sa esiti din salon si sa mergeti cu Darius in sala de joaca ,2 malformatia care o are Darius e foarte complexa si foarte grea,pe langa Transpozitie mai are si o malformatie foarte complexa adica inima lui e intoarsa nu e nici in stanga nici in dreapta e undeva la mijloc si e si intoarsa adica e culcata ,a mai zis ca in interiorul ei e o dezordine totala ,deci e un risc sa il opereze dar e si un risc sa il lase asa ,am ramas in momentl acela fara cuvinte pamantul se inrotea cu mine si nu stiam ce sa zic ,a mai zis ca urmeaza sa faca masuratorile cateterismului si dupa ia decizia de al opera sau nu ,iar daca il opera ar fi trebuit sa il opereze abia saptamana care vine pt.ca trebuie sa plece la un congres ,a intrebat daca e in regula si e avem vreo problema in al astepta bineinteles i-am zis ca nu si ca ramanem pana ce zice dansul ,a plecat eu am ramas inmarmurita de ce am auzit ,am esit cu Darius in sala de joaca era atat de fericit ca nu mai vroia sa intre in salon,a urmat inca o zi luni dupa amiaza ne-am intalnit cu ecografista care la vazut pe Darius ,o spaniola foarte draguta si cumsecade am vb cu dansa si am intrebat-o daca stie ceva despre cum a iesit cateterismul lui Darius,a zis ca ia nu a vazut valorile si ca ecigraful nu a iesit asa de rau ,ca dupa cum il vede ia pe Darius este ok .dar sa am incredere in dr.Sandica ca o sa ia cea mai buna decizie in privinta lui ,sa nu imi fac griji ca sunt pe maini bune ,ne-am luat la revedere la amiaza am plecat la pensiune si am asteptat sa ne sune dr.in sfarsit a sunat marti la 15 si nea chemat la dumnealui,am plecat spre clinica cu sufletul la gura am ajuns si imediat a venit dr.si nea dus in sala de sedinta ,acolo a luat o foaie si a inceput sa ne deseneze inima lui Darius ,nea zis pot sa il operez acum cu niste riscuri majore si sa il tot reoperez in fiecare an sau putem astepta ca el sa mai creasca ca sa nu facem prea multe operatii deci in concluzie datorita faptului ca el este bine aparent si ca saturatia de oxigen arata cat de cat bine il mai lasam dar trebuie sa veniti permanent sa ii masuram venele sa vedem daca nu se ingusteaza pt.ca in acest caz o sa trebuiasca operat ,noi am intrebat de unde putem face rost de un aparat pt luat oxigenul ,imediat a sunat la secretara sa se intereseze de unde putem face rost ne-am luat la revedere zicand,, ne vedem in aprilie si sa imi trimiteti cat de des puteti cate un mail cu starea lui Darius ,"asta fiind zise ne-am luat la revedere urmand sa ne sune la pensiune sa ne zica de aparat ,nea sunat peste cateva ore csi nea zis ca a gasit o fabrica si daca vrem putem face comanda dar ca ar fi venit saptamana care vine si ca ,costul aparatului ar fi depasit 200 de euro ,a ramas sa vedem cum facem pt ca nu aveam bani pt.aparat .........in mare vam povestit poate am omis multe aspecte dar ce pot sa va zic cu mana pe inima ca am fost tratati cu deosebit respect si cu multa atentie nu inteleg cum sa auzit ca Darius nu a fost acceptat inde dr.Sanmdica cand dumnealui a fost foarte interesat si foarte atent cu noi va pup pe toate si daca am omis ceva o sa va mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ana sa fii tare!!! Ma bucur tare mult ca ai intrat sa ne scrii despre puiul tau! Va pup, numai bine!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ana, am asteptat si eu sa ne scrii cum a fost si ce s-a intamplat mai exact.Ma bucur ca ati dat peste doctori si oameni in adevaratul sens al cuvantului si ca se vor ocupa in continuare de Darius.Cum zice si camy, sa fii tare si sa ai incredere ca in final, daca asta au decis doctorii pentru moment, e spre bine.

camy: oare nu ar fi bine daca am modifica titlul (daca se poate, nu stiu) sa apara in el nevoia cea mai mare a lui Darius de acum: aparatul pt masurarea oxigenului de 200 euro?Nu e deloc o suma mare, ar fi bine daca am reusi sa o adunam.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Ana, ne bucuram ca ati revenit cu bine si ca Dr. Sandica se va ocupa de acum incolo de inimioara lui Darius !

Citat:
citat din mesajul lui ailioaie
dar ce pot sa va zic cu mana pe inima ca am fost tratati cu deosebit respect si cu multa atentie nu inteleg cum sa auzit ca Darius nu a fost acceptat inde dr.Sanmdica cand dumnealui a fost foarte interesat si foarte atent cu noi

Cam asa este cu "telefonul fara fir". Ne bucuram ca aceste zvonuri nu au fost adevarate, ele au fost pentru noi extrem de bulversante.

Suntem alaturi de voi si speram ca de acum incolo sa va auzim cu vesti foarte bune !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca16
oare nu ar fi bine daca am modifica titlul (daca se poate, nu stiu) sa apara in el nevoia cea mai mare a lui Darius de acum: aparatul pt masurarea oxigenului de 200 euro?Nu e deloc o suma mare, ar fi bine daca am reusi sa o adunam.

Pana va modifica Camy titlul, am postat linkul pe facebook. Sper sa fie de ajutor.

Mergi la inceput

VA MULTUMESC MULT FETELOR MULT MULT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ana, cum mai sunteti?

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Buna Anca ,bine multumim Darius e extrem de fericit ca e acasa cu toate jucariile lui,suntem in cautare de aparat pt.masurat oxigenul ,am gasit ceva pe internet dar sunt extrem de scumpe asa ca mai cautam

Mergi la inceput