Darius - are nevoie bani pt aparat de monitorizare
Raspunsuri - Pagina 10
anca16 spune:
Ti-am trimis un mail acum,in mare legat de costul aparatului, nu vazusem ca ai scris aici Ar fi bine daca am modifica titlul, ca nu mai e de actualitate si pt asta sa ne zici cand gasesti aparatul, banii pentru el sunt prioritatea noastra acum, nu e asa??
Ma bucur ca sunteti in regula.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
ailioaie spune:
Multumesc Anca ,am citit mailul de la tine da din pacate aici e problema banii ,aparatul e in jur de 200 de euro cel mai ieftin
anca16 spune:
Ana, am nevoie de o suma finala..hai sa schimbam titlul asta si sa incercm sa adunam banii, ca e important. Aparatul ala de 200 euro e ok ca si calitate, l-ati putea folosi cu incredere??
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
ailioaie spune:
ANCA HABAR NU AM CUM SE SCHIMBA TITLUL ,EU AM CAUTAT CEL MAI IEFTIN APARAT NU STIU CAT E DE BUN DAR NU E PUTIN NICI 200 DE EURO CRED CA E CEVA DE EL SUNT SI LA 400 DE EURO DAR E PREA MULT TE PUP SI ITI MULTUMESC MULT DE TOT
anca16 spune:
Ok.Titlul nu-l putem schimba noi doua, ori camy-ori moderatorii, insa trebuie sa stim ce sa cerem sa scrie...de aia te intrebam daca v-ati hotarat la un aparat. Propunerea mea era sa scriem in loc de Darius are operatia programata 15 iunie, Darius are nevoie de 200 euro pt un aparat de masurat oxigenul din sange...desi e cam lung?!..tu ce zici? fetelor care mai cititi-sugestii?
poti ajuta si tu
Laura25 spune:
Am schimbat eu titlul provizoriu. E ok asa? Daca vreti sa schimb si prima postare (cred ca e necesar sa facem niste precizari legate de aparat - pt ce este, cat costa etc) dati-mi un text si il pun eu .
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ailioaie spune:
Laura multumesc mult e ok asa,aparatul e pentru saturatia de oxigen si costa in jur de 200 de euro
tomaca spune:
Buna,
Cum mai stati cu banii? Ati reusit sa va apropiati de suma necesara?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Leditia spune:
Ana,tu vorbesti aici de pulsoximetru?
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.