Darius - are nevoie bani pt aparat de monitorizare

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Darius se simte bine dupa cateterism.
De maine vor iesi din spital pentru cateva zile la pensiune.

Din pacate vestile de la cateterism nu sunt prea bune, rezultatele nu sunt pe masura asteptarii medicilor.
Luni vor discuta cazul si marti vor afla daca vor face operatia, momentan au apreciat ca are sanse putine de reusita.

Sa ne rugam cu totii pentru Darius si pentru ca ziua de marti sa vina cu vesti bune !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Of Doamne, nici nu stiu ce sa zic.Sper sa nu renunte doctorii si in final sa fie totul bine! Doamne ajuta!

Magda, sa ne tii la curent in continuare

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu-mi vine sa cred...sunt la servici si
Ma la DD sa existe o sansa si pentru puiul mic,nu-i drept!!! Chiar ma gandeam la Ana, ma gandeam ca boala asta nu a dat semne pana acum, ma gandeam cat de greu trebuie sa-i fie ei sa-l vada pe Darius la pat, cu cateterul... anesteziat...este atat de dur...
Trebuie sa existe sanse si pentru Darius, trebuie!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Multa sanatate

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Darius si Ana se vor intoarce acasa zilele urmatoare.
Mai multe detalii sper ca vom afla dupa intoarcerea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Magda, asta inseamna ca dr au hotarat ca nu-l opereaza pe Darius?offf...nu-l opereaza deloc?? sau doar nu acum.nu ti-a zis nimic Ana?

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

nu-mi vine sa cred....

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Din cate am inteles (nu de la Ana, de la alta mamica), Darius nu va fi operat la aceasta clinica unde a facut cateterismul.
Din cate stiu exista alte clinici care ii pot prelua cazul.

Mergi la inceput

Reiau postarea lui Camy de pe prima pagina, chiar daca in Germania s-a reusit acum doar obtinerea unor analize prin cateterism, solutia exista.
Trebuie doar sa o gasim !

"Darius este un copilas dulce de 3 anisori,...ca oricare altul de varsta lui, doar ca are si probleme grave de sanatate care ii pun viata in pericol. Darius este un copil inteligent vorbeste foarte bine pentru varsta lui,joaca fotbal,handbal,box si are si idoli pe Mutu, Bute, danseaza canta la orga cunoaste piesele la sah,adoarme si se trezeste cu cartile in mana in schimb intr-un an a luat in greutate circa un kilogram jumatate nu prea mananca si nu prea doarme noaptea,desi oboseste repede este un copil foarte activ.
S-a nascut la 06.02.2008. Pana in iulie 2009 nimeni nu a stiut ca el este bolnav, ca are malformatii cardiace grave care ii ameninta viata. Au fost in Iasi, in Tg Mures, In Italia, nerezolvand mare lucru, doar ca toti medicii au fost de acord cu diagnosticul:
DEXTROCARDIE- DSA tip OSU 7mm DSV larg 6mm
aorta situata anterior si la stanga fata de AP staza valvulara
AP grad VD-AP=90mm hg
DEXTROCARDIE: DSA-OS moderat DSV larg ,transpozitie de vase mari
stenoza pulmonara, valvulara severa.
Sansa lui ca sa traiasca, este o interventie chirurgicala, care la noi in tara nu se face din pacate.
Tatal lui Darius, vazand ca toti medicii spun acelasi lucru, a luat legatura cu un medic din Germania, pe numele sau: Sandica Eugen.
Acesta i-a raspuns tatalui lui Darius ca il pot opera acolo."

Mergi la inceput

Magda sunt convinsa ca asa va fi! Trebuie!

Mergi la inceput