Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Bravo Miere, ma bucur ca esti mai bine . Cand ai urmatoarea echo? Vrei sa stii sexul?

Acomodarea lui Razvi merge OK, atat ca plange tare cand intram in gradi ca stie ca pleaca mami si tati. In rest mananca, adoarme primul, cica a inceput sa se si joace cu ceilalti...Ce ma mira pe mine este ca acasa nu vrea sa manance si educatoarea imi spune ca mananca tot. Acasa sa se alinte oare?

Vero sa stii ca nici Razvi nu reactioneaza cand ii zic de surioara lui. Vine ma mangaie pe burta, dar cred ca i se pare lui mai funny ca e mare. Ca dupa aia se duce la tasu' si se uita si la burta lui .

Azi nu am chef de nimic

Crisspy, fericita de Razvi si 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Jasmi! O sa treaca si faza asta cu fetita si o sa i se schimbe reputatia. Nu prea avem ce face decat sa le explicam si sa avem rabdare. A avut si Marius o faza cand impingea toti copiii, acum parca s-a linistit cu asta. Nu mi-a placut nici cand era el mai mic si il impingeau altii dar nici cand impingea el.

Miere ma bucur ca iti este mai bine. Astept si eu toamna sa il dau la gradinita sa vedem daca se va culca mai repede, ca acum abia pe la 22 il putem baga in pat si ne mai povesteste apoi cel putin 30 min. Imi place tare cum povestesti de Aidan si cum s-a dezvoltat la gradinita.

Crisspy, Vero si eu am inceput sa ii zic la Marius de bebe care creste in burtica. Nu prea pricepe el multe. Ieri a fost funny ca mi-a vazut burta si a zis creste bebe, apoi a intrebat daca tati are bebe (in burta) si cand i-am zis ca la tati nu creste bebe a intrebat daca creste la bica (bunica) .

Eu in continuare astept sa treaca saptamanile sa scap de raul asta. Aseara am avut o pofta ciudata de rosii. Luase mami cateva rosii si am mancat vreo 4 cu sare si paine, muscand din ele. Daca mi le dadeai taiate nu le-as fi mancat. Bine macar ca nu erau asa mari . Si as mai fi mancat dar m-am gandit ca o sa imi fie si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da de unde, ete e 3 dimineata si eu sunt cu capul in buda, au revenit in forta greturile, o fi ultima strigare:))??

Aidan a incins o joaca aseara cu doi copilasi de aici, fiecare vine cu cate doua-trei masinute si fac schimb, unul e japonez, altul e rus si A. care vorbeste engleza si e roman. Ceilalti doi vorbesc japoneza si rusa. Ma stric de ras cand ii vad cum parlamenteaza, se inteleg de minune, nu a fost nevoie sa intervenim decat de vreo doua ori. Sunt de coma

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Vero, ei nu se prea joaca impreuna - singura joaca si oricum cea mai apreciata este alergatul unul dupa altul - urland de preferinta - asa, in stilul adevarat al unei hoarde de salbatici. piese mai mari le-a luat ea si face si ea constructiile proprii.

Hehehe, la fel e si la noi

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, Jasmi!
Cred ca s-ar intelege mandrele noastre

vero nici Nadia nu vrea sa faca la olita. Cateodata vrea la WC, dar nu face nimic, doar sta acolo (cred ca o imita pe Ioana). Eu alta metoda decat lasat fara pampersi nu stiu. O voi aplica pe asta, dar mai la vara.

Am vazut poze de copii frumosi, pe Eva si Pat, pe Razvi, pe Irina si Vladut. Doamne, Patricia ce slaba esti!

Stiu ca am mai discutat despre asta, dar uite ca nu mi-am notat si acum trebuie sa deschid discutia iar.
Am vrea sa mergem in Bulgaria in iulie, dar sa mai schimbam hotelul.
Asa ca astept recomandari (de preferinta Albena sau Nisipuri, ca-s mai aproape).

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

roxana, adevaru e ca iulia e o fetita prea alintata. ne desparte un perete de bunicii care sunt destul de tineri si au o tona de timp liber sa o rasfete la maxim. e obisnuita sa aiba tot si totul asta sa fie numai al ei. in schimb la cresa, in parc sau in vizita, jucariile sunt si ale altora si asta nu accepta ea. eu am rabdare si ii explic de sute de ori dar inca nu au aparut rezultate semnificative. in schimb se joaca ff frumos cu copiii mai mari sau cu adultii - pt ca acestia nu atenteaza la jucariile ei, nu i le smulg din mana etc.
pe de alta parte cred ca e agresiva pt ca a incasat-o si ea pe la gradi si acum riposteaza. uneori da si in copiii care trec prea aproape de ea, fara nicio intentie de-a interactiona cu ea.

naty mie tare mi-e teama ca s-ar bate!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mama, asta cu alintatul.. eu nu o cred. nu-s copii destul de alintati pe lume din ce vad eu. asa e firea ei - dar repet, o sa ii treaca. pentru ca o sa vada ca are de pierdut de la smuls jucarii, de la altoit palme sau picioare. mai zic inca o data ca inclin sa cred ca are ceva ce o supara si asa riposteaza, ca nu stie cum altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Crisspy, asa e si la noi, Mister mananca foarte bine la childminder, acasa... mai greu. Dar cica asa eram si eu cand eram mica, mancam tot la gradinita, acasa nu prea. Iar cea mai buna mancare era cea de la gradi, spre disperarea lui maica-mea. Dar e normal, acolo sunt copii, se iau unii dupa altii, si stiu ca ce este, asta se mananca, nu au de ales. Regula asta am inceput sa o introducem si noi, deci de la "o lingurita-doua de mancare, si apoi iti poti manca iaurtul (mancarea preferata)" acum suntem la "daca ti-e foame, mananci ce avem la masa,papa si apoi desert, daca nu vrei sa mananci, inseamna ca nu ti-e foame si... astepti pana la masa urmatoare". Si parca-parca functioneaza - am inceput doar de alaltaieri.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Stiu ca am mai discutat despre asta, dar uite ca nu mi-am notat si acum trebuie sa deschid discutia iar.
Am vrea sa mergem in Bulgaria in iulie, dar sa mai schimbam hotelul.
Asa ca astept recomandari (de preferinta Albena sau Nisipuri, ca-s mai aproape).

Ralu, noi in Albena am fost la Flamingo Grand, partea de 5 stele. A fost super si cazarea(camere imense,2 bai), mancarea, topogane si piscina pt copii.Dar nu mai stiu daca aveau loc de joaca pt copii ca nu m-a interesat atunci.
La Nisipuri am fost la Helios Spa (suuper, dar departe de plaja). Am inteles ca Arabella din Nisipuri e Ok (au mers niste prieteni si altii merg anul acesta acolo).

Noi inca nu ne-am decis, desi vrem sa mergem la inceputul lui iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Andra mersi

Aseara a luat cateva lingurite, dar nici ca am insistat...daca nu vrei, nu mananaci. Nu iti spun cat s-a bucurat la lapticul de la culcare, a lins repede 300ml de lapte...deci un pic de foame i-a fost, dar se alinta.

Sa vedem cat ne tine...tare imi e sa nu inceapa sa se alinte si la gradi ca am pus-o

Crisspy, fericita de Razvi si 23 sapt

Mergi la inceput