Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
doamnelor, am initiat o actiune pentru David.
subiectul este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163564
pe scurt, domnisorul nu mai vrea sa colaboreze la aerosoli si exerctiile zilnice, atat de necesare. ii trebuie o vesta, nu numai pentru perioada asta, ci si pentru viitor. vesta in sine se va inlocui in timp, pe masura ce el va creste.
pretul ei in spania - cel mai aproape de noi unde am gasit-o - este de 6.000 eur. va rog din suflet, haideti sa ne mobilizam sa strangem banutii astia. stiu ca putem sa o facem, impreuna cu altii.
multumesc!
crisspy spune:
'Neata,
Rox felicitari pentru initiativa . Sunt sigura ca putem strange banutii astia ca David sa poata beneficia de vestuta cat de curand. O sa merg si eu la banca zilele astea.
Noi suntem din ce in ce mai plagaciosi...azi a inceput de la poarta gradinitei , nu a mai asteptat sa intram. Ma astept sa fie din ce in ce mai greu, mai ales ca ieri a fost mai miorlait ca in zilele precendente si l-am simtit aseara cand l-am luat destul de obosit.
Am fost sa vizionam un apartament cu Razvi si a iesit show...s-a intalnit acolo cu un baietel care cred ca i-a facut ceva ca a venit Razvi plangand ca vrea "pa" si pana nu am iesit din apart respectiv nu s-a oprit din plans si din "mama, tata, pa".
Sper ca restul sunteti OK ...Miere cum mai esti?
O zi usoara tuturor
Crisspy, fericita de Razvi si 23 sapt
micola spune:
neata
sper sa pot si eu depune ceva pt Davidut..
Crissy, sa nu ma zici ca nu vorbeste Tzumpi.. Nu i-o fi placut lui ceva acolo..
Asa a facut si Alex cu gradi, pe la mijlocul primei saptamani a plans mai rau, de cum vedea cladirea incepea sa urle, iar cand mergeam sa-l iau plangea tare si cand ieseam impreuna din cladire zicea usurat"gacaaaa!"
Apoi, de luni (a doua saptamana) deja mergea resemnat, marti m-a tras el de mana sa-l duc, si asa, treptat, a ajuns sa mearga cu cea mai mare bucurie.
Azi a venit Ioana si l-a luat de manuta...sa vedeti ce s-a rusinat piticul meu, mergea cu capul in pamant si mustacea de zor
treptat, o sa ii placa si lui Razvi
eu ii zic mereu: "maine mergem la copii, te joci cu Ioana, cu Luca, cu David, cu Rebecca, etc etc, cu doamna, ce bine de tine, ce frumos e la gradi, ce distractie" etc.. si el e mereu cu gura pana la urechi cand ma aude :)
roxanaz spune:
Criss, imi pare rau. dar ii trece supararea asta. o sa fie bine
Micola, voi cum mai dormiti?
mi-e un somn de numa' si am la treabaaa.. yuck
pup iu!
crisspy spune:
Micola mersi de incurajari ...mi-au mai zis si fetele si sper sa-si revina in 2 saptamani.
Si eu ii zic toata seara si dimineata ca mergem la gradi si ne jucam cu jucarii, si cu copii, si cu Nicoleta (invatatoarea) dar nu schiteaza nimic. Sau da din degetel a "nu", ca de zis nu zice.
Rox daca te consoleaza cu ceva si eu mor de somn...si mai e si vremea asta de rahat care te impinge la somn.
micola spune:
Rox, mersi de intrebare, dar noi nu prea dormim
Adica, se culca pe la 10-10.15, dupa ce ne certam un pic, ca ba vrea la noi in pat, ba in patut, de unde iar cere in pat, ba nu mai rezista Tibi si imi zice sa-l legan pe picioare (obicei de care eu ma tot chinui sa-l dezvat, ceea ce-mi iese doar cand e Tibi de noapte). Se trezeste pe la 1-1.30 si nu vrea altfel decat leganat, (tot asa, daca e tati acasa, ca mami e mai "insensibila" si mai "rezistenta la plans" din asta mai de rasfat), mai doarme pana pe la 3.30-4.00 cand se repeta faza de la 1 si apoi iar la 6, ca la 7.15 cand e trezirea sa rupa un somn, ca un prunc
iar eu, desi inca nu am inceput munca (am sperante mai concrete luna asta, Doamne ajuta!) nu pot si nu pot sa dorm ziua.
nu stiu ce tot o avea..sa fie de la giardia, sau alte "rude" de-ale lor? tot zic sa-i duc 3 probe la analiza, dar uit mereu sa le recoltez..
crisspy spune:
La multi ani Irinelor noastre, mari si mici ...mi-a zis si mie mami ca azi e sfanta Irina
bpaula spune:
neata fetele,
rox felicitari pentru initiativa. Sper sa se stranga suma. Eu astept sa pui si contul de Unicredit daca e posibil.
Crisspy cred ca o sa se obisnuiasca in timp, mai ales ca alternativa asta ii aduce pe mami si tati in fiecare zi langa el .
Micola sper sa se concretizeze si sa poti incepe serviciul.
Eu am astazi o durere de cap de il simt ca o bomba care ticaie. Si din cauza durerii s-a accentuat si greata, daca se putea mai mult.
Dar vestea buna e ca o sa fiu matusica (sper sa mearga totul bine) Si-a facut si sora mea un test si se pare ca bebeii nostri vor fi separati doar de vreo 5 saptamani (sau cum o vrea Dumnezeu)
crisspy spune:
Paula felicitari pentru nepotel / nepotica
Mama ta ce zice de asa vesti? Acum cum o sa se imparta?
anna-mama spune:
Rox, sigur ca o sa ne mobilizam, o sa trimit si eu niste banuti zilele astea. in ce cont se strang pana la urma, la Ledi sau la tine?
Micola, Doamne ajuta sa fie cu noroc de data asta!
Paula, felicitari pt nepotel/nepotica, sa aiba o sarcina usoara sora ta si un bebe sanatos. Mi se pare super ca puteti sa fiti mamici amandoua in acelasi timp, cum a fost si Patricia cu soara ei Sper sa treaca repede durerea de cap
Crisspy, nu i-a placut acolo, in concluzie ati luat decizia cu privire la apartamentul ala Il pup eu pe el de scumpic, vezi ca a inceput sa vorbeasca, chiar nu mai ai de ce sa-ti faci probleme si cu cat o sa stea mai mult la gradi cu atat o sa evolueze rapid
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR