Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Micola, te inteleg perfect, nici Lucas o noapte din 2 nu doarme legat, acum 2 nopti a stat 3 ore treaz.Si eu m-am gandit la viermisori...

Crisspy, si tie un , rezista pe baricade, o sa vezi ca se va acomoda Tuzumpi si o sa-i placa, eu sunt adepta 1000% a gradinitei/cresei, mi se par numai avantaje. Acum ai concediu o perioada pana se acomodeaza? Cum te simti cu Tzumpi acasa si cu burtica? Obosita dar fericita, asa-i?

De Irina mai stiti ceva? N-a mai intrat de mult...nici Cami...

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna ...o fi fost si plansul lui Razvi vreun semn ca nu e apart pt noi ...oricum se para ca apart la care ne-a ramas gandul nu s-a vandut inca asa ca mai avem o sansa. Numai ca e de munca mult in el si pt asta avem nevoie de bani.

De vorbit nu pot sa spun ca a inceput sa vorbeasca din cauza gradinitei, ca doara a zis 3 cuvinte pe care le zice de mult...astept sa-si dea drumul la vorbe daca sta printre copii, desi acum nu pare sa-l deranjeze ca nu-l intelege nimeni.

Ioana nu mi-am luat concediu...dimineata il ducem la gradi si il luam pe la 6. Daca Doamne fereste se imbolnaveste o sa-l pun pe Adi sa-si ia concediu. La mine e mai complicat, am zis ca perioada de concediu de vara sa o lipesc la cele 3 luni de concediu de maternitate, sa stau mai mult cu pitica. Asa ca daca imi iau acum zile din concediu, nu mai stau cu bebelina. Ca naiba .

Cu burtica si cu Razvi e OK, deocamdata inca ma misc bine desi am un burtoi cat aveam la Razvi la 7-8 luni .

si sper sa nu aveti totusi viermisori nici voi nici Alexutu'.

Eu m-am hotarat sa-mi repet exudatul nazal, poate totusi nu e nici un stafilococ auriu si iau tratament aiurea.

Crisspy, fericita de Razvi si 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anna, Paula, multumim. de fapt multumesc tuturor, ce zic eu aici.
la multi ani Irinelor!!! ca am verificat si azi e Sf. Irina si in calendarul catolic si in cel ortodox! deci sa na traiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Anna ...o fi fost si plansul lui Razvi vreun semn ca nu e apart pt noi ...

La asta ma gandeam si eu
Bafta sa va gasiti ap. exact pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

In legatura cu gradinita, eu nu am putut s-o inscriu pe Clara inca la ce la care imi doresc, pentru ca mi s-a spus ca nu se poate, daca face 3 ani la sf lunii ianuarie.Ar trebui sa aiba 3 ani impliniti.Asa ca mai asteptam 1 an. Mi-as fi dorit tare mult s-o dau din toamna dar asta e.
Poate o sa reusesc s-o bag in in primavara. Sa vedem.

ANNA, felicitari pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani si de la mine Irinelor!

Multumesc de urari. Mami ce sa zica, se bucura. Oricum s-a nimerit destul de bine zic eu. Ca ea mai sta la noi pana prin decembrie la inceput, deci numai bine sa duce sa poate duce sa o ajute pe sora mea. Si sper eu, peste 1 an cand ma intorc la munca sa vina din nou la mine o perioada . Sora mea oricum o sa stea 2 ani acasa.
Imi pare rau doar de distanta asta de 600 km dintre noi si de faptul ca ne vedem foarte rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata!

Roxana felicitari pentru initiativa, sper sa se stranga banii cat mai repede. Aveti si paypal, nu?

Multumesc pentru urari, da, azi e Sf. Irina (a mai fost una pe 16 aprilie). Si la noi sambata e ziua mamei.

V-am pupat, ma duc la trebi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

uaa,e sf Irina..nici nu stiam ca exista sf Irina.O s-o sun si eu pe cumnata-mea,ca precis nu stie ca azi e ziua ei de nume.
La multi ani tuturor Irinelor.

Rox si o pt toate fetele de aici.

Sanatate multa si toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
Roxana felicitari pentru initiativa, sper sa se stranga banii cat mai repede. Aveti si paypal, nu?

este, da, acelasi. nu ti-e greata azi de ziua ta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Azi e bine. Si nici azi noapte nu mi-a fost rau. Dar nici nu mancasem nimic de la pranz. Un lucru e clar, cu regimul asta, nu mai iau eu nenica 30 de kile in sarcina!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput