Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Fetelor ce, cadou le luati nasilor pentru botez?????? Sunt in pana mare de idei Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
chiar in seara asta am cumparat un set LUMINARC superrrr de 44 piese.
mamica implinita de fetita si baietel
bb_yasmi spune:
vaiiiiiiiiiii simo ce ma superi mami!!!!!!!!!!111111 auzi la ea "pufoasa"!!! arati superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sincer iti spun!! doar la burtik mai ai de dat jos...picioarele sunt slabbeeee
alina.n spune:
bunaaaa, v-ati si mutat de cand nu am mai scris...
noi(eu si Naty )ne chimuim cu tusea de vreo 2 sapt, sunt asa suparata ca nu-i mai trece odata
in rest sambata e botezul si facem ultimile pregatiri,
Alex e un scump
va puup
yvyana spune:
Multumesc pentru raspunsul prompt mandreeac. A luat pana acum 1 kg, e ok zic eu. A fost cam agitat si plangacios bebe zilele astea si mi-era teama sa nu sufere de foame. Dar atata timp cat iese laptic la presiune eu zic ca e bine.
Multa sanatate bebeilor si la mai mult laptic mamicilor!
bb_yasmi spune:
alina faceti botez mare?? multa sanatate!!
ina....offff doamne pai cum a dat dr antibiotic asa aiurea???offfff
Deea99 spune:
citat din mesajul lui yvyana Multumesc pentru raspunsul prompt mandreeac. A luat pana acum 1 kg, e ok zic eu. A fost cam agitat si plangacios bebe zilele astea si mi-era teama sa nu sufere de foame. Dar atata timp cat iese laptic la presiune eu zic ca e bine. Multa sanatate bebeilor si la mai mult laptic mamicilor! |
poate are colici....si la colici au tendinta de a sta mult la san...ii dai ceva de colici?
mai poti face proba cantarlui...il cantaresti inainte de al pune la san si dupa....si asa vezi daca a supt ceva
si 1kg e chiar ff ok....de la 750g in sus e bine
a, bun venit !!!!
madutza_bra spune:
hello
toate fetele mele dulci. Suntem f bine, dar azi nu am avut net
Cristi e mai bine , l-am aspirat doar de 2 ori azi si nu-i mai dau nimic pt raceala. Mai tuseste dar rar,,parca i-as mai da Stodal...nu stiu ce sa fac..are tuse expectoranta. Ce parere aveti?
Bebita nu mai are nimic, nimic acum. A avut doar putin muci si gata..au trecut .
nici nu stiu ce mai vroiam sa zis...
Ma bucur ca a mai intrat si Deea
Ce de botezuri vor fi week-end-ul asta . Distractie placut fetelor
Pe 15 mai mai face cineva?
ma bag sa fac cap nou
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui mandreeac Roxy si eu ii pun serul asa, ca doar e la temperatura camerei. Miki a spus, dar eu nu il incalzesc. Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
eu i-am spus lui lalely pt cazul in care bebe e infundat pt igiena obisnuita nu are importanta
bb_yasmi spune:
mada nu vad de ce sa nu ii mai dai stodal...cat timp i ai dat?
deea, am obs ca al meu junior are seara cea mai mare pofta de mancare!! iarasi a "topit"210 ml si 150 la masa precedenta, si asa am ajuns si noi la 900 pe ziua de azi...