Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Fetelor ce, cadou le luati nasilor pentru botez?????? Sunt in pana mare de idei

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

eu as vrea sa le iau un expresor din ala de cafea care face si espresso si capucino si machiato sau o masina de paine

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ally am gasit si o poza cu mine si bebe si am pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetelor eu ii pun in nas sterimar infant care e pt copii de la nastere ... ana culcer recomanda curatarea nasucului chiar inainte de fiecare alaptat.. eu ii fac igena nazala numai seara dupa baie si ziua doar daca e nevoie...azi a fost mucii nu au fost decat albi pana acum...
cami, ai primit pupicii de la mine?
Simo, pupici... si eu ma lupt cu constipatia,
Deea, ce misto ca stai la casa...,
Andreea ce legatura e intre cum a fost la nunta si cum e la botez..?
la mine la nunta a plouat si la Maria la botez crapam de cald
pup tote fetele ma duc sa-mi beau laptele cu galactogil si cu biscuiti integrali si sa ne pregatim de baie...
nb si somnic pufos si cat mai neintrerupt

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fetelor eu ii pun in nas sterimar infant care e pt copii de la nastere ... ana culcer recomanda curatarea nasucului chiar inainte de fiecare alaptat.. eu ii fac igena nazala numai seara dupa baie si ziua doar daca e nevoie...azi a fost mucii nu au fost decat albi pana acum...
cami, ai primit pupicii de la mine?
Simo, pupici... si eu ma lupt cu constipatia,
Deea, ce misto ca stai la casa...,
Andreea ce legatura e intre cum a fost la nunta si cum e la botez..?
la mine la nunta a plouat si la Maria la botez crapam de cald
pup tote fetele ma duc sa-mi beau laptele cu galactogil si cu biscuiti integrali si sa ne pregatim de baie...
nb si somnic pufos si cat mai neintrerupt

Nunta am facut-o anul trecut pe 15 mai si a plouat si nu am nicio poza din fata bisericii, iar acum se anunta ploaie pe 8 mai si mergem la aceeasi biserica si imi e teama ca iar nu voi avea si eu o poza din fatza bisericii.Pe 8 mai eu si sotul implinim un an de la starea civila si a fost o zi minunata, dar se pare ca se inverseaza anul asta vremea pe 8 urat si ploaie pe 15 mai cald si frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:

Fetelor ce, cadou le luati nasilor pentru botez?????? Sunt in pana mare de idei

eu as vrea sa le iau un expresor din ala de cafea care face si espresso si capucino si machiato sau o masina de paine

Din ala voiam si eu, dar i-a intrebat sotul asa pe ocolite si au din ala. La o masina de facut paine ma gandeam si eu, dar nu stiu daca o vor folosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Seara buna, fetelor! Am o intrebare care poate parea stupida. Alaptez, bebe are 5 saptamani, iar de 2 zile tot papa cam la o ora/o ora jumatate ziua si 2 ore/2 ore jumatate noaptea.
Cum iti poti da seama ca nu ii mai ajunge laptele? Mentionez ca nu plange la tzitzi insa nu cred ca ma pot baza pe asta pentru ca oricum ii place si ar sta toata ziua la san daca ar fi dupa el. Eu inainte de fiecare alaptat incerc sanul si iese lapte si chiar dupa ce a papat bebele iese laptic la presiune digitala, uneori chiar tasneste laptic.
Ceea ce ma ingrijoreaza este orarul meselor care sunt prea apropiate acum. O fi puseu de crestere? Sau nu-i ajunge lapticul? Poate ma puteti lamuri ca nu vreau sa infometez bebele...
Multumesc.

Mergi la inceput

Am vazut poze minunate cu bebelusi frumosi foc, toti sunt grozavi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Seara buna, fetelor! Am o intrebare care poate parea stupida. Alaptez, bebe are 5 saptamani, iar de 2 zile tot papa cam la o ora/o ora jumatate ziua si 2 ore/2 ore jumatate noaptea.
Cum iti poti da seama ca nu ii mai ajunge laptele? Mentionez ca nu plange la tzitzi insa nu cred ca ma pot baza pe asta pentru ca oricum ii place si ar sta toata ziua la san daca ar fi dupa el. Eu inainte de fiecare alaptat incerc sanul si iese lapte si chiar dupa ce a papat bebele iese laptic la presiune digitala, uneori chiar tasneste laptic.
Ceea ce ma ingrijoreaza este orarul meselor care sunt prea apropiate acum. O fi puseu de crestere? Sau nu-i ajunge lapticul? Poate ma puteti lamuri ca nu vreau sa infometez bebele...
Multumesc.

Bebe al meu are 2 luni si o saptamana si papa ca al tau. Problema este ca nu suge el suficient si de aceea vrea sa suga asa des. Daca ia in greutate eu zic ca ii ajunge laptele. Eu am facut un test intr-o seara si i-am dat lapte praf la biberon sa vad daca intr-adevar ii ajunge sau nu laptele si la fel a vrut sa pape la 2 ore jumatate. Asa s-a obisnuit el sa pape si al meu e innebunit sa stea la san, ar sta cu el in gura toata ziua daca s-ar putea. Pupici si nu te ingrijora, sunt copii si copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

buna seara fetelor

am revenit si eu..am citit ca-s probleme cu mucii in forumul nostru...
lalely fac si eu pariu tot pe o capsunica (am in frigider) ca bebe nu are nimic. si evelinne are muci in nas din cand in cand..dar ii las acolo daca nu e nasucul plin si nu o incurca la respirat....urmareste programul de masa si cantitatile..daca sunt ok..lasa bebele in pace ca e bine:)

ma duc sa fac o baie cat doarme donsoara ...am culcat amandoi copii acum dar...stiu ca la evelinne nu o sa dureze mult...e prea devreme sa doarma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

yasmi inca fornaie si sunt suparata pe treaba asta, oscillo pt ce ti l-a recomandat, pt k era infundat????

pt raceala.erau toti din casa raciti. eu il mai aspir o data pe zi sau la 2 zile cand mi se pare ca are mucuti multi. si atat.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput