Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
roxy_s spune:
ce fac fetele?
noi n pregatim de baita. acum am lasat-o pe Anastasia cu tati ca asa ii place cu el sa se joace.... azi i-am dat o jucarie care zornaie si i-am dat-o in manuta, a tinut-o putin apoi i-a dat drumul si se uita la ea
dar ce arecatalina a lui madutza? eu n-am citit nicaieri ca ar avea ceva, am omis cred. este racita?
pisuc
simona bine ca ati scapat si voi de vaccin.
deea eu nu i-am pus nici un supozitor dupa vaccin. nu i-am pus nimic, mi-a zis ca doar daca face temperatura. tu vrei sa-i pui?
lalely nu te speria daca mai are muci. si eu m-am speriat la inceput si pediatra mi-a zis ca este normal sa mai faca si bebeii muci, sunt si ei oameni. ii pun ser si ii scot cu betisor cu opritor.
fetelor dar voi incalziti serul? nu mai stiu cine a scris de ser cald.... eu il pun direct asa.
azi am baut 2 litri de lapte, asa pofta aveam de lapte.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Deea99 spune:
Ina si asta e doar inceputul....uff asa ma enerveaza medicii astia care dau antibiotic asa de usor sunt in strare si pt un partz sa dea antibiotic..m ales medicii de fam
Pisuc ca mare dpertate ai..trece timpul asta asa repede...ce mai face Petru l-ai mai plimbat in parc
eu aam mare noroc cu statul la casa...o dau afara las usa deschisa la ucatarie sa o aud si imi fac treaba....dar e si dezavantaj ca nu mai socializez si eu....am fost duminica in moghioros si parca eram pe alta planeta...asa mi s-a parut si eu care am stat vis-avis de parc m-am dezobisnuit
Laura stii ca , colicii se fac si pe sistem nervos la bebei...deci ii provocai colici cand ii vorbeai
fetelor si eu ma intreb de ce nu a mai intrat Stefy...oare ce o face cu micutza....stefy zi ceva...eu te inteleg daca esti suparata ca bb itza nu a luat in greutate....
a, Roxy , ca nu ti-am raspuns nu stiu cate kg are acum ca nu vreau sa o cantaresc pana pe 7
simona rebui neaparat sa ma urc pe aparatele astea...si sa incep un regim..incepusem pe cel de la Mada dar nu l-am tinut decat o zi ca am inceput exact atunci cand fata nu manca si eram stresata , plansa si nu mi-a ars sa mai tin regim....de azi am zis ca sa mananc mai de dieta dAR in frigider nu am gasit nimic bun pt dieta
ascult vremea la protv....2 zile cica e naspa rau..se raceste
uff ce ma enerveaza
simonacip spune:
Ally..am pus cele 2 pozici in care apar si io..dar nu te gandi ca arat ca inainte. sunt umflata cu pompa. uite de maine am cele mai solide ganduri de slabire..nu mai stau asa..
deea, i-am pus supoz cu paracetamol. E ok deocamdata, nu are nimic...suspensie nu cred ca e voie pana la 3 luni...si poate nu e nici nevoie..mie nici unul nu mi-a reactionat la asta de 2 luni..Succes si voua si mergi pe supoz si comprese reci la nevoie.
lalely, da-i niste oscillococcinum...eu cred ca e ok puiul, dar asa ne speriem noi. Oricum scoate cu batistutza de cate ori simti tu ca e nevoie.Nu-l doare.
Ina..hai ca am si eu nervi pe pediatra ta..Adevarul e ca te-am simtit nesigura pe diagnostic de cand ai venit de la ea atunci..
Miki...cu gratare exclusiv mi-e ca ma constip...n-am scapat inca de aceasta problema...o sa incerc tot cu legume si lactate...Sper sa te descurci singurica..hai ca mai e f putin si vine sotzul.
picky,,serviciu???brrrr!!
Deea99 spune:
Roxy pai nu mai stiu exact , dar la S dupa fiecare vaccin parca zicea dr. sa ii dau nurofen sau supozitor cu paracetamol si lamaie intr-o compresa pe intepaturi
dar ai si tu dreptate daca nu face febra de ce sa ii dau ceva
gangurica ta deja tine jucariea...ce mari sunteti
a mea e nervoasa rau acum...imi vine sa ii lipesc suzi de botic...ca eu i-o bag in guritza si ea o scuip si plange..nu ma lasa sa va scriu
Mada zicea ieri ca ii curge nasucul lui Catalina si e si Cristi racit
Lalely nu e bb racit..stai calma mami...dor din 2 muci...eu stii ce cred..ori nu l-ai curatat tu bine pana acum ...ori ai aerul ucat in camera...pui ceva cu apa pe calorifer??
simonacip spune:
roxy...ce cuminte-i Anastasia!! Mami..2 l de lapte? Nu-mi dai si mie metabolismul tau?
Mada...dor de voi..ce faci?
Cami...plange de colici fata? Las-o sa se regleze singura, sa-si formeze ea organismul...Poate asa e ea..eu zicsa nu te mai stresezi
ama22 spune:
Azi am fost putin ocupata ca am avut musafiri - au venit ai mei si bunica sa o vada pe Nati. Si asta mica a fost toata numai ochi, nu a scos un sunet, cuminte de zici ca era un copil minune. In secunda in care au iesit musafirii pe usa a inceput sa caraie :))
Fetelor eu tot am citit zilele astea despre activitati de stimulare a copilului la o luna. Am adunat cateva info si le-am pus pe blog. Va dau linkul, in caz ca sunteti interesate, pun spatiu dupa .com sa nu ma considere ca fac spam
http://acasacuama.blogspot.com /2011/05/jocuri-si-activitati-pentru-dezvoltarea.html
Sper sa nu credeti ca va bat la cap si sper sa gasiti acolo info utile :)
Noi am avut o zi destul de linistita. Singurul hop a fost ca i-am schimbat cercelusii - cei pusi la nastere mi se pareau prea lungi si i-am pus cerceii mei de cand eram bebe, niste inimioare super dragute si usoare.
pup fetele si sper sa mai stau pe aici azi, sa am liniste :)
PS in noaptea asta mi se intoarce si mie barbatul din strainataturi in sfarsit nu mai sunt singura cuc acasa!
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
mandreeac spune:
Ce faceti mamicilor? eu cu bebe in brate care doarme pe mine,
yasmi inca fornaie si sunt suparata pe treaba asta, oscillo pt ce ti l-a recomandat, pt k era infundat????
ally pun poza cu bebe, cu mine nu am, dar o sa pun de la botez, sper sa nu ploua rauuuuuuuuuu k asa a fost la nunta...... mooooooorrrrrrrrrr
deea eu am pb cu bebe k face caca moale. aia e diaree sau nu?> greu, imi fac o mie de griji. nu te supara pe Stefy ca pana acum ea era centrul universului vostru, acum trebuie sa il imparta cu surioara.
intru la poze.
intreba cineva de calciu, eu nu ii dau intrucat mi-a zis pediatra ca nu are nevoie.
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
roxy_s spune:
deea ce comica esti...auzi, sa-i lipesti suzi de botic eu zic sa nu te mai chinui cu suzeta, poate ea n-o vrea si tu i-o indesi in gurita si normal ca plange. fara suzeta plange?
simona daca mai aveam lapte tot il beam si azi am baut si bere
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
mandreeac spune:
Fetelor ce, cadou le luati nasilor pentru botez?????? Sunt in pana mare de idei
mandreeac spune:
Roxy si eu ii pun serul asa, ca doar e la temperatura camerei. Miki a spus, dar eu nu il incalzesc.