Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 24
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Seara buna, fetelor! Am o intrebare care poate parea stupida. Alaptez, bebe are 5 saptamani, iar de 2 zile tot papa cam la o ora/o ora jumatate ziua si 2 ore/2 ore jumatate noaptea. Cum iti poti da seama ca nu ii mai ajunge laptele? Mentionez ca nu plange la tzitzi insa nu cred ca ma pot baza pe asta pentru ca oricum ii place si ar sta toata ziua la san daca ar fi dupa el. Eu inainte de fiecare alaptat incerc sanul si iese lapte si chiar dupa ce a papat bebele iese laptic la presiune digitala, uneori chiar tasneste laptic. Ceea ce ma ingrijoreaza este orarul meselor care sunt prea apropiate acum. O fi puseu de crestere? Sau nu-i ajunge lapticul? ![]() Multumesc. |
daca nu plange, e clar ca e satul, deci ii ajunge laptele..un bebe flamand urla cat il tin plamanii
![](icon_smile_big.gif)
singura metoda concludenta ar fi ca nu i-a in greutate..
dar nu cred ca e cazul din ce povestesti..
eu zic ca e doar o etapa..
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n bunaaaa, v-ati si mutat de cand nu am mai scris... noi(eu si Naty )ne chimuim cu tusea de vreo 2 sapt ![]() ![]() ![]() in rest sambata e botezul si facem ultimile pregatiri, Alex e un scump ![]() va puup mami de ![]() ![]() |
chiar ma gandeam la voi ca n-ai mai dat nici un semn
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
Andreea tin minte si eu sambata de 15 mai 2010...am fost nasa de botez
vai ce ploaie era la 13.30 cand am plecat la biserica..parca se sparsesera norii ...
lasa ca sambata o sa fie soare...garantez eu...
Roxy nu refuza suzeta..doar cerea atentie...si nu vreu sa renunt la ea ,ca uite acum i-am dat sa pape...a ras biberonul cu lapte i-am scos aerul, i-am bagat suzeta si a adormit
Alina refacere grabnica sa fiti ok la botez
Yasmi , gat am reusir sa pun poze...sa nu ma mai treci pe lista repetentelor la capitolul asta
Simona au dreptate fetele...esti destul de slaba sau cel putin in poze asa pari...si acum eu mai zic ca avem pretentie cu burta sa se retraga repede...pai am facut-o in 9l si vrem in 6s sa o dam jos